Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
miroslawa ciechanowicz Rokokko3255 (2882 niezalogowanych)
1 Post

(Remik)
Wiking
Mialem to samo, a mieszkam w oslo gdyby nie znajomy ktory pracuje w firmie ktora zajmuje sie wynajmem mieszkan to dalej musialbym kombinowac, cuz nasi kochani rodacy stworzyli nam taka opinie i nie ma co sie dziwic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Askaga)
Wiking
bardzo wspolczuje naprawde ,bo sama mam takie czasem wrazenie ze tak jest .... przeprowadzalam sie tu juz 4 razy w przeciagu 5 lat i z doswiadczenia wiem ...ze nie jest latwo o mieszkanie ... ,ale np teraz jak szukam i ide na spotkania gdzie przewaznie jest duzo ludzi ogladajacych ,i rozmawiam po norwesku , i nikt mnie nie pyta skad jestem ... na czole nie mam napisane ze jestem polka a itak rzadko sie zdarza ze ktos oddzwoni ... albo wpychaja na sile ale np ... nie pasuje mi , jak gosciu haha mial w domu mrowki i do okloa budynku bylo ich mnustwo a on do mnie ze 'w mieszkaniu to sa mrowki bo poprzedni pan co mieszkal to pizze w szafce zostawil i dlatego ''haha ize on je tu zaraz pozabija i bedzie ok ...haha nawet tego nie skomentowalam i wyszlam ze smiechem .... dzwonil pozniej ze zjedzie tysiaka ... ale niestety ja tam jakies swoje wymagania mam ... proponuje szukac szukac i szukac i nie poddawac sie uda sie napewno albo kredyt wcale nie jest tak trudno i duzo lepiej placic za swoje pozdrawiam i zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
z s
(jay)
Nowicjusz
Brawo dla tych,którym przeszkadzają tatuaże...

Gdyby przyszedł w koszuli z długim rękawem to też by przeszkadzało??

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Rafa T.C
(zara666)
Wiking
kazdej sekundy rodzi sie idiota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów