Zabek57 napisał:
Odpowiedź do Janin, Kristo85 i wam podobnym osobom popierającym przestępstwa.
Wyzywacie innych, w tym też mnie. Wasz krzyk rozpaczy oparty jest na przekleństwach, poniżaniu nas. Tak działają ludzie doprowadzeni do wrzenia. To agresja, czyli słabość. Jak świat światem słabi psychicznie ludzie używali argumentu siły gdy brakowało im siły argumentów. Ale to dobry z punktu widzenia psychologicznego objaw. Kumulacja agresji prowadzi do czynów jak Breivik. Wydalenie waszych emocji tak jak wy to robicie krzykiem, klęciem, poniżeniem innych, to sposób na zminimalizowanie ryzyka takich czynów. Czy tego chcecie czy nie musicie oswoić się ze świadomością, że są tacy jak my. Jest nas coraz więcej, bo to co było za komuny powszechnie państwowe, to się brało, a nie kradło i na to było przyzwolenie. Złodzieje się z pokolenia na pokolenie już przyzwyczaili że tak będzie. Nie, już tak nie będzie, bo prywaciarze pilnują swego majątku. Jeśli dziś dam ukraść ci bezkarnie cokolwiek co nie moje, to nabierzesz odwagi i jutro okradniesz mnie. Chcąc nie chcąc musicie uważać bardziej, przy dokonywaniu następnych przestępstw. Szkoda nawet pisać ,i tak nie zrozumieją ???