Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomek Domurat Andrzej Oland (5133 niezalogowanych)
38 Postów
Marcin S
(pippen)
Nowicjusz
hehehe tępić te gnidy społeczeństwa- śmiecie - złodzieje,menty społeczne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Cieszę się że nie jestem już sam, jak kiedyś się przeciw przemytom wypowiedziałem, to byłem sam na forum. Teraz powoli świadomość polaków zmienia się, zaczynają ludzie dostrzegać różnicę chociażby pomiędzy kradzieżą w sklepie czegoś do jedzenia z głodu, a kradzieżami tylko dla kradzieży z powodu alergii na pracę. Prędzej czy później się wpadnie, traci się czas na procesy, pobyt w więzieniu itd. Prawie nigdy nie pokrywa to zarobionych spokojnie pieniędzy. Czy to nie przypał?
Nie bo taki jeden z drugim w więzieniu przypakował, wydziarał się, jest cool. Świetny ziomek, tylko ciągle poniża i wyzywa innych co się z nim nie zgadzają. Konie z nim kraść, czy nie?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Do Zabek57 : odpowiedz jest latwa. Wystarczy spojrz na ryj kristo85 a nie bedziesz mial wiecej pytan..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
okradziono mnie kilka razy w zyciu,ale pierwszy ktorego za reke zlapie,zlamie mu ja i w dupe wetkne.
gdyby na mnie trafil najpierw by spadl....

niech mi ktos odpowie jaka jest roznica miedzy zlodziejem polakiem a np.zlodziejem niemcem,rosjaninem,cyganem....itd.
dla mnie tylko taka ze wstyd ze mamy jednakowe paszporty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Waclaw Jarzabek
(hube1982)
Wiking
mow po polsku zjebany gorolu albo slunazku kozo jebco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jebany warchol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Odpowiedź do Janin, Kristo85 i wam podobnym osobom popierającym przestępstwa.
Wyzywacie innych, w tym też mnie. Wasz krzyk rozpaczy oparty jest na przekleństwach, poniżaniu nas. Tak działają ludzie doprowadzeni do wrzenia. To agresja, czyli słabość. Jak świat światem słabi psychicznie ludzie używali argumentu siły gdy brakowało im siły argumentów. Ale to dobry z punktu widzenia psychologicznego objaw. Kumulacja agresji prowadzi do czynów jak Breivik. Wydalenie waszych emocji tak jak wy to robicie krzykiem, klęciem, poniżeniem innych, to sposób na zminimalizowanie ryzyka takich czynów. Czy tego chcecie czy nie musicie oswoić się ze świadomością, że są tacy jak my. Jest nas coraz więcej, bo to co było za komuny powszechnie państwowe, to się brało, a nie kradło i na to było przyzwolenie. Złodzieje się z pokolenia na pokolenie już przyzwyczaili że tak będzie. Nie, już tak nie będzie, bo prywaciarze pilnują swego majątku. Jeśli dziś dam ukraść ci bezkarnie cokolwiek co nie moje, to nabierzesz odwagi i jutro okradniesz mnie. Chcąc nie chcąc musicie uważać bardziej, przy dokonywaniu następnych przestępstw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
gorol gorol
(gorol1608)
Nowicjusz
Zabek57 napisał:
Odpowiedź do Janin, Kristo85 i wam podobnym osobom popierającym przestępstwa.
Wyzywacie innych, w tym też mnie. Wasz krzyk rozpaczy oparty jest na przekleństwach, poniżaniu nas. Tak działają ludzie doprowadzeni do wrzenia. To agresja, czyli słabość. Jak świat światem słabi psychicznie ludzie używali argumentu siły gdy brakowało im siły argumentów. Ale to dobry z punktu widzenia psychologicznego objaw. Kumulacja agresji prowadzi do czynów jak Breivik. Wydalenie waszych emocji tak jak wy to robicie krzykiem, klęciem, poniżeniem innych, to sposób na zminimalizowanie ryzyka takich czynów. Czy tego chcecie czy nie musicie oswoić się ze świadomością, że są tacy jak my. Jest nas coraz więcej, bo to co było za komuny powszechnie państwowe, to się brało, a nie kradło i na to było przyzwolenie. Złodzieje się z pokolenia na pokolenie już przyzwyczaili że tak będzie. Nie, już tak nie będzie, bo prywaciarze pilnują swego majątku. Jeśli dziś dam ukraść ci bezkarnie cokolwiek co nie moje, to nabierzesz odwagi i jutro okradniesz mnie. Chcąc nie chcąc musicie uważać bardziej, przy dokonywaniu następnych przestępstw.
Szkoda nawet pisać ,i tak nie zrozumieją ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Zabek57 powiedz w ktorym slowie wg Ciebie poparlem przestepstwo...
Czytaj ze zrozmieniem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zabek57 napisał:
to co było za komuny powszechnie państwowe, to się brało, a nie kradło i na to było przyzwolenie. Złodzieje się z pokolenia na pokolenie już przyzwyczaili że tak będzie.
komuna, żydy, ruskie, cykliści i Tusek to wasze lekarstwo na wszelakie dolegliwości
taki wytrych, którym się da wszystko wytłumaczyć
a w zależności od potrzeby to komuna może i być okresem, w którym Polsza była 10 mocarstwem gospodarczym na świecie
albo i okresem, w którym kraj doprowadzono do zgliszcz i ruin trzymając patriotów w kazamatach
komuna to was chamy czytać i pisać nauczyła
a kraść, to już żeśta umnieli od jakiegoś tysiąca lat
i za wójta, pana i plebana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok