Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prostytutki z Oslo masowo wyrzucane z wynajmowanych domów - Norwegia

17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(daritta)
Wiking
kurestwu-STOP!!! a Ci ktorzy korzystaja z takich uslug ,polecam co miesieczna wizyte w laboratorium...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
ja pierd....a potem nam k...opinia idzie ...skad zesvie te video wzieli???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
wkrecilam sie w video na youtube heheh ...a co macie do powiedzenia na temat tego co robia mlode dziewczyny tu na mojej norwegii? zapewne kazdy wie o czym mowie ....i te ogloszenia panow i malolat tak samo szukajacych sponsoringu??? JA MYSLE ZE TO POPIER....NIE OBRAZAJAC NIKOGO ALE CZY TAKI BYL CEL EMIGRACJI TYCH LUDZI...IDZ DO PRACY I ZAROB REKOMA A NIE DUPA....NIE OCENIAM TYCH DZIEWCZYN BO FAKTYCZNIE MOZE SYTUACJA JE ZMUSZA ALE TU?

TU DOBRE VIDEO O PROSTYTUTKACH ZNALAZLAM ZERKNIJCIE SOBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
SWOJA DROGA DO LINKA TEGO PORTALU CO KOLEGA ZAMIESCIL ZNALAZLAM INFORMACJE O TAJSKIM SALONIE MASAZU GDZIE "du får du en bra kvalifisert massasje med hyggelige jenter som vil gjøre sitt beste for dig"czyli jednym slowem happy end hahahah

nie kumam czemu jest az taki popyt na sex....moze jak panowie by byli bardziej opanowani i mysleli tym co trzeba to kobiety tez byly by normalniejsze i madrzejsze...hmmm

w tym swiecie kazdy niestety tylko liczy pieniadze chce byc karierowiczem i zaliczaj najlepsze dupy ...a jak nie to jestes looser....

i gdzie tu logika?

chcialabym wierzyc ze sa jeszcze ludzie dla ktorych pewne aspekty bardziej sie licza niz te powyzsze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
alexkawa napisał:
a co z Panmi [tzw. kuguary], ktore kupuja sobie od tysiecy lat zigolakow [takich jak aktor, ktory byl p[opularnym papiezem?]
chodzi o Magdę Gessler
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
Nie wiem jak to jest naprawde..heheh nie znam wprawdzie powodow i argumentow jakimi kieruja sie ci ludzie ale przez taki swiat wokol ...czasem czuje sie zagubiona...i znużona....bo zamiast cenic to co wazne piekne wartosciowe cenimy i wychwalamy to co tanie i tandetne bezwartościowe krotkotrwale....;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
alexkawa napisał:
jasta102 napisał:
alexkawa napisał:
a co z Panmi [tzw. kuguary], ktore kupuja sobie od tysiecy lat zigolakow [takich jak aktor, ktory byl p[opularnym papiezem?]
chodzi o Magdę Gessler

ja tego nie napisalem ale byc moze posiadasz klucz do kariery medialnej tego pana

Wypowiedź Magdy Gessler (60) w internetowym wywiadzie nie pozostawia wątpliwości, że Piotr Adamczyk (40) był kimś więcej niż jej przyjacielem.

"Ja nie rozstaję się w gniewie. Wydaje mi się, że Piotr się wstydzi tego, co robił. Przyjaźniliśmy się bardzo i byliśmy blisko, ale może Piotr jest za bardzo mieszczański, by zrozumieć taką osobę jak ja" - stwierdziła restauratorka.

Gwiazda "Kuchennych rewolucji" napiętnowała także trudny charakter aktora. "On jest tak delikatną osobą, że nie wolno burzyć jego spokoju. Coś po tym filmie o papieżu w nim zostało, w środku. Nie ma poczucia humoru" - kpiła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:
mari66 napisał:
Nie wiem jak to jest naprawde..heheh nie znam wprawdzie powodow i argumentow jakimi kieruja sie ci ludzie ale przez taki swiat wokol ...czasem czuje sie zagubiona...i znużona....bo zamiast cenic to co wazne piekne wartosciowe cenimy i wychwalamy to co tanie i tandetne bezwartościowe krotkotrwale....;/
ajjjj
ponosi Cie w tym sentymentalizmie P albo ja nie jestem taki melodramatyczny
a czy dobry seks nie jest "wazny, piekny i wartosciowy"? ;]
jako kolekcjoner przezyc i adwokat zycia smiem twierdzic, ze tak a caly dyskurs romantyczny to po prostu falsz

Zawsze celujaco Alex, lubie czytac twoje posty i najczescie sie zgadzam w 100%. Ja bym repozytorium uzupelnij jeszcze o D. Buss'a swietnie wyjasnia dlaczego wlasnie tacy jestesmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(daritta)
Wiking
nooo no to swietnie ...patologia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok