Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Cały świat pisze do Breivika... - Norwegia

Czytali temat:
(827 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cały świat pisze do Breivika...
JA TEŻ BYM DO NIEGO NAPISAŁA, OJ NAPISAŁA! Nie napiszę... gdyż uważam, że ten morderca, a właściwie potwór w ludzkim ciele, nie powinien dostawać żadnych listów, nie powinien mieć żadnych praw. Powinien za to codziennie być poddawany intensywnej terapii ...która oczywiście nic by czemuś takiemy jak on nie pomogła ale szalenie by go irytowała. Nie ma na świecie kary która byłaby odpowiednia dla potwora mordujących w gruncie rzeczy dzieci!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(paragraf22)
Wiking
lena1 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cały świat pisze do Breivika...
JA TEŻ BYM DO NIEGO NAPISAŁA, OJ NAPISAŁA! Nie napiszę... gdyż uważam, że ten morderca, a właściwie potwór w ludzkim ciele, nie powinien dostawać żadnych listów, nie powinien mieć żadnych praw. Powinien za to codziennie być poddawany intensywnej terapii ...która oczywiście nic by czemuś takiemy jak on nie pomogła ale szalenie by go irytowała. Nie ma na świecie kary która byłaby odpowiednia dla potwora mordujących w gruncie rzeczy dzieci!

...i w pień wyciąć jego rodzinę, spalić dom, w którym się narodził, zrównać z ziemią wszystko w promieniu co najmniej 1000 km.
Można by zapytać, Breivik - bardziej sprawca, czy bardziej ofiara?

Nie ziej tak ogniem nienawiści, bo nie dajesz tym za dobrego przykładu innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Katarzyna Bojda
(KatarzynaBojdaa)
Wiking
Zgadzam się z koleżanką w 100%.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Słuchaj no paragraf, dla mnie nie ma odpowiedzialności zbiorowej ! Zarzucasz mi coś co zdaje się jest charakterystyczne bardziej dla Ciebie. Współczuję mamie POTWORA, bo żadna normalna matka nie wychowuje syna na mordercę. Ta kobieta przeżywa coś czego nie życzę żadnej mamie czy ojcu, bratu czy siostrze. Nie życzę nikomu, nie używam ani jego imienia ani nazwiska bo nie zasłużył na takie miano jak inni ludzie, co do bycia ofiarą to bardzo to pokrętny sposób myślenia. Gdybym nie była przeciwniczką kary śmierci to pewnie powiedziałabym...,że tylko śmierć uchroniłaby inne potencjale ofiary potwora, bo przecież on może zrobić to jeszcze raz! Oczywiście Ty wyobrażasz sobie strach który te biedne dzieci przeżyły...jeśli przeżyły. Czułeś tę rozpacz którą czuli najbliżsi ofiar. Nikt bliski mi tam na wyspie ani w Oslo nie zginął, ale ponieważ jestem człowiekiem, potrafię wejść w ich strach, ból, niemożliwe cierpienie. Nie mogę myśleć spokojnie o tym co się stało prawie dwa lata temu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(paragraf22)
Wiking
...wyobraź sobie, że znam rodziców jednej z ofiar. Znałem ich zanim to się wydarzyło.
Wybacz, rozumiem, ale Twoje oburzenie nic nie wnosi tak naprawdę. Prócz tamtych ofiar jest jeszcze jedna - lena1.
Tak łatwo szastać nie swoim życiem, dlatego kończę tę dyskusję.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Masz racje: skoncz dyskusje i idz sie utop!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Marcela)
Wiking
Chyba jednak łatwo szastac nie swoim zyciem , skoro jeden czlowiek skonczył tych młodych zyc tak wiele..... i nie nazwalabym szukania sprawiedliwości dawaniem złego przykladu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
p/s:
jak sie robi wikinga 'do gory nogami'?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
6578 napisał:
p/s:
jak sie robi wikinga 'do gory nogami'?

¿¿¿ıɯɐƃou ʎɹoƃ op ıqoɹ ǝıs oɔ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Od dawna jestem za wypuszczeniem Breivika, tylko teraz potrzeba wielu lat na odkręcenie tej pożlal się boże MISTYFIKACJI bo jakiś kretyn, który w to wierzy, w swojej nadgorliwości, jeszcze by chłopaka zamordował. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać o słuszności mojej teorii ale żeby Władza nie myślała, że wszyscy jesteśmy łatwowiernymi idiotami.

Ps Wikinga do góry nogami może zrobić tylko jakiś funkcyjny napinacz netowy na garnuszku... , czyli moderator czy administrator forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok