witam. Megg. Nie rozumiem Twojej paniki w sprawie pedofilii...
sama napisałaś że
pedofilia jest bardzo szeroko omawiana w szkolach i powinna byc omawiana w domu wlasnie dlatego, ze JEST to duzy problem w norwegii
ja Ciebie zapytałem...
skąd wiesz, że jest to duży problem? czy rodzice powinni o tym wiedzieć? masz może jakieś linki? Czy masz jakieś linki o omawianiu pedofili w szkołach? jeżeli nie nie czuj się przymuszona(y)
w kwestii pedofili proszę Państwa;
-trzeba rozmawiać by posiadać wiedzę na ten temat
- nie trzeba być skrzywdzonym by rozmawiać o pedofiilii
-posiadanie wiedzy jest ważne
-
osobiście jestem przeciwny aktom pedofilii w Kościele Katolickim , jestem czynnym przeciwnikiem przestepstw w sprawie nieletnich
bardzo proszę o mądre komentowanie , zaznajamianie się i posiadanie wiedzy
ciekawi mnie dlaczego w Norwegii jest to duży problem? I nie tylko...
cieszę się że komentujecie , wacek już znam twój poziom o zachęcaniu do buzi i w rękę , czyżbyśzapomniał jak pisałeś do NEXT półgłupie????
więc sobie daruj prymitywny prostaku, Karol.ky ciekawy jestem na jakim poziomie ty operujesz, wszelki komentarze mile widziane, wraz debata na normalnym poziomie,
Temat ciekawy zwlaszcza dla nowych nic niewiedzacych o norwegii rodzin. Zamiast sprowadzac rozmowe na jezyk nienawisci, lepiej zacznijcie pomagac wyczerpujacymi postami, skoro wchodzicie na forum, lubicie takie czytac. Co do pedifilji, problem istnieje, ale jak ze wszystkim trzeba zachowac zdrowy rozsadek, ktos wczesniej napisal ze to sie glownie tyczy starych norwegow, ktorzy zredszta systematycznie wwymieraja.
A co mi tam, nie zauwazyliscie ze duza czesc Polakow w norwegii ogarnieta jest jakims demonem zawisci? w polsce tego tak nie czuc
Firma KL-Bygg specjalizuje się w budownictwie i inżynierii lądowej, ze szczególnym uwzględnieniem prac ciesielskich i montażowych.
Akutalnie poszukujemy osób na stanowisko:
MONTER/ STOLARZ prefabrykowanych elementów ściennych i sufitowych z drewna - Oslo i okolice
- Wynagrodzenie od 280-300 NOK
- Dojazd do projektow znajdujacych sie poza Oslo
- Dieta na projektach poza Oslo
- Zakwaterowanie na miejscu pracy
- Stabilne warunki pracy
- Stałe godziny pracy, (długie dni pracy).
...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.