Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1431 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
joannapilarczyk napisał:
Jestem i ja!

Wacek1 - zdajesz sobie sprawę, że Dawid weźmie to dosłownie? obawiam się, że sarkazm nie jest dla ludzi na poziomie "kopiuj/wklej"

Kazdy wie, ze ja jestem kopiuj/wklej. Wiec moze jestem David?
To straszne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
bosh! nie bądź Dawid! nieeee tylko nie to o.O hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
joannapilarczyk napisał:
bosh! nie bądź Dawid! nieeee tylko nie to o.O hahaha

Pomyslalem, ze za kilka dni go otaguje i bede pieprzyl nonsensy. Musze tylko adoptowac 3 latke.
Juz nawet zdjecie zlikwidowalem.
1 step
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
jak stracić dziecko w Norwegii w 24 godziny? 5
Witam wszystkich.

Bardzo się cieszę, że moge usłyszeć wasze opinie i komentarze.

Proszę o dzielenie sie wiedza. Jak jest w sprawie odbierania dzieci? Z jakich przyczyn panujących w domu i i z jakich zachowań, rodziny są pozbawiane dzieci, proszę o mądre komentarze.

Jestem tutaj by poznać fakty. Nowe rodziny z dziećmi powinny wiedzieć o czynach zabronionych w wychowywaniu dzieci w Norwegii. Temat jak stracic dziecko w Norwegii w 24 godziny ma pomóc rodzinom, by nie popełniały błędów, które mogą być przyczyną do odbierania im dzieci przez Barnevernet.
fakty czy mity? wypowiadajcie się. Chętnie poznam wasze opinie, by określić zagrożenia dla rodzin, które mieszkają bądź chcą zamieszkać w Norwegii.

Rozwinięta i dobrze realizowana profilaktyka społeczna powinna redukować przypadki niedostosowania społecznego. pl.wikipedia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
magg napisał:

mam info
nie wiem, czy jest sens wdawac sie z toba w dyskusje, ale sprobuje...
bardzo wszystko przekrecasz i wypaczasz sens,
- wizyty u higieniski sa czeste, zwlaszcza w starszych klasach szkoly podstawowej i sa NORMA
- nikt po kursie nie wpada w zadne szpony, mozesz nawet z niego zrezygnowac (jest dobrowolny) I NIE JEST to przestepstwem
- pedofilia jest bardzo szeroko omawiana w szkolach i powinna byc w domu wlasnie dlatego, ze JEST to duzy problem w norwegii
- nie da sie nie zagladac do szafki dziecka (czy ty masz dzieci???)
- dzieci sa uczone otwartosci i jest duzy naciski na socjalny rozwoj, calkiem inaczej niz w polsce
skad ja to wiem??? bo mam dzieci... syn w tym roku konczy szkole podstawowa, (urodzony juz w norwegii) i jakos nie ma sztucznego usmiechu przyklejonego na twarz, jest normalnym nastolatkiem; mieszkam w norwegii dlugo i faktycznie ostatnio slyszy sie duzo wiecej o bv przewaznie w negatywnym kontekscie, nie zawsze pewnie maja racje ale tez nie zawsze pewnie sie myla, davidzie - to wszystkiego trzeba podchodzic z rozumem!! nie demonizuj rzeczy, ktore cie nie dotycza
nie jest to pochwala czy proba obrony bv, ale niesmiala prosba o zdrowy rozsadek[/quote]

Dziekuję magg za Twoją opinię na ten temat. Chcę podchodzić z rozumem do tematu. Nie zamierzam demonizować rzeczy, które dotyczą wielu ludzi, chcę poznac zagrożenia jakie istnieją i propagować wiedzę , by rodzice mogli poznać jakie zachowania , moga być oskarżeniem o niewłaściwe wychowywanie.
Ciesze , się, że magg wypowiedziałas sie na temat pedofili
- pedofilia jest bardzo szeroko omawiana w szkolach i powinna byc w domu wlasnie dlatego, ze JEST to duzy problem w norwegii
skąd wiesz, że jest to duży problem? czy rodzice powinni o tym wiedzieć? masz może jakieś linki? Czy masz jakieś linki o omawianiu pedolfili w szkołach? jeżeli nie nie czuj się przymuszona(y)

Rozwinięta i dobrze realizowana profilaktyka społeczna powinna redukować przypadki niedostosowania społecznego pl.wikipedia.org/wiki/Profilaktyka_spo%C5%82eczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
Dziekuję magg za Twoją opinię na ten temat. Chcę podchodzić z rozumem do tematu. Nie zamierzam demonizować rzeczy, które dotyczą wielu ludzi, chcę poznac zagrożenia jakie istnieją i propagować wiedzę , by rodzice mogli poznać jakie zachowania , moga być oskarżeniem o niewłaściwe wychowywanie.
Ciesze , się, że magg wypowiedziałas sie na temat pedofili- pedofilia jest bardzo szeroko omawiana w szkolach i powinna byc w domu wlasnie dlatego, ze JEST to duzy problem w norwegii
skąd wiesz, że jest to duży problem? czy rodzice powinni o tym wiedzieć? masz może jakieś linki? Czy masz jakieś linki o omawianiu pedolfili w szkołach? jeżeli nie nie czuj się przymuszona(y)

Rozwinięta i dobrze realizowana profilaktyka społeczna powinna redukować przypadki niedostosowania społecznego pl.wikipedia.org/wiki/Profilaktyka_spo%C5%82eczna[/quote]

myslalam o sobie, ze jestem wyrozumialym i tolerancyjnym czlowiekiem, ale dzieki tobie odkrylam nowa strone mojej osobowosci!!! chec mordu!!!

o co ci chodzi z ta pedofilia???!!! napisalam inne rzeczy tez a ty przeczytales PEDOFILIA??? czy ja mam pedofilskie linki??? AAAAAAA....

nie odpisuj mi prosze i ja nie bede wiecej zabierac glosu w twoich propedofilskich watkach

ps. czy ktos cie skrzywdzil w dziecinstwie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Jak wam mowilem, ze DAvid to gamon, to nikt mnie nie sluchal. Zawsze wiedzialem, ze nie jest orlem, ale teraz zastanawiam sie nawet czy typ ma samoświadomość? Sadze raczej, ze jest na poziomie pierwotniaka.
DAvid to moj ulubiony jednokomorkowiec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Jak wam mowilem, ze DAvid to gamon, to nikt mnie nie sluchal. Zawsze wiedzialem, ze nie jest orlem, ale teraz zastanawiam sie nawet czy typ ma samoświadomość? Sadze raczej, ze jest na poziomie pierwotniaka.

Nowy gatunek prokaryota, moze eukaryota?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:

Eee, to samodzielne cesarstwo - Davidus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:

Eee, to samodzielne cesarstwo - Davidus

No to trzeba dolożyć nowe cesarstwo do teorii Cavaliera i Smitha! Tylko jak na razie jest tylko jeden przedstawiciel...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok