Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Irek D Kaziukow Bartoszewicz Marek Troc (7717 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
Vivid napisał:
piwo zyywiec w pl ca. 3 zl....juz po marzy i podatku
piwo zywiec w no ca. 54,60 kr.
www.vinmonopolet.no/vareutvalg/sok?query...lues=%C3%98l%3BPolen

głupszej ceny zaporowej nie widzialem

przecież w takiej REMA1000 jest do wyboru kilka czeskich piw w cenie około 30 NOK
gdzie polskie szczyny im nawet do pięt nie dorównują
plus corona itp
kwestia gustu, jak dla mnie piwo które ma 4% to właśnie są szczyny, musi mieć dobrze ponad 5%(i nie chodzi o to żeby w łeb waliło), a corona jest dobra w upał zimna z cytrynką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
thomas napisał:
boli was smierc tego niewinnego czlowika bo jakis huj ma ochote na piwo zalosne piwo jest w sklepach i jest lepsze niz te polskie dziadostwo jeszcze z przemytu asz.ciekawe co byscie powiedzieli jak to ktos zwaszej rodziny zgina bo jakis polanski spragniony czeka na piwo asz mu dowioza tepic tepic kupujacych. jestescie mordercami
pier*** glupoty koles.. idziesz do sklepu i kupujesz piwo.. bo masz ochote akurat.... sobota jest a tu kurde 18:02... i co teraz?? czekasz do poniedzialku, tak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
thomas napisał:
boli was smierc tego niewinnego czlowika bo jakis huj ma ochote na piwo zalosne piwo jest w sklepach i jest lepsze niz te polskie dziadostwo jeszcze z przemytu asz.ciekawe co byscie powiedzieli jak to ktos zwaszej rodziny zgina bo jakis polanski spragniony czeka na piwo asz mu dowioza tepic tepic kupujacych. jestescie mordercami
Sam cymbale kupowales a teraz wielki wrog przemytu,gdyby nie bylo zbytu nie byloby przemytu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
thomas napisał:
boli was smierc tego niewinnego czlowika bo jakis huj ma ochote na piwo zalosne piwo jest w sklepach i jest lepsze niz te polskie dziadostwo jeszcze z przemytu asz.ciekawe co byscie powiedzieli jak to ktos zwaszej rodziny zgina bo jakis polanski spragniony czeka na piwo asz mu dowioza tepic tepic kupujacych. jestescie mordercamiparówo jakbyś dała temu człowiekowi prace legalną to by nie musiał bawić sie w przemyty, jesteś współwinna śmierci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Pavloo N.
(mouse01)
Wiking
NEXT nie robi mi to róznicy. W PL zarabiam b. dobrze a do NOrwegii wpadam bo taki mam fach . Jak się człowiek uczył to ma lżej. Czytaj ze zrozumieniem: Nie chodzi o cenę a o smak. Chłopie jest taka stara zasada: de gustibus non est disputandum. Więc spierał się z wami nie będę bo żal mi się robi. Jeden chce gazować, inny pieprzy o vifonach i zasadach z którymi sam ma problemy. Znawcy się znaleźli a nawet poprawnie zdania napisać nie potrafią. Wielcy globtroterzy. Piwo i tak będę kupował Polskie. Nazywajcie to jak chcecie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafał Pilecki
(Muti 4)
Wiking
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
mouse01 napisał:
NEXT nie robi mi to róznicy. W PL zarabiam b. dobrze a do NOrwegii wpadam bo taki mam fach . Jak się człowiek uczył to ma lżej. Czytaj ze zrozumieniem: Nie chodzi o cenę a o smak. Chłopie jest taka stara zasada: de gustibus non est disputandum. Więc spierał się z wami nie będę bo żal mi się robi. Jeden chce gazować, inny pieprzy o vifonach i zasadach z którymi sam ma problemy. Znawcy się znaleźli a nawet poprawnie zdania napisać nie potrafią. Wielcy globtroterzy. Piwo i tak będę kupował Polskie. Nazywajcie to jak chcecie.

Każdemu smakuje co innego, jako ciekawostka: Żywiec, Lech, Żubr itp. produkują piwo z chińskiego chmielu bo tańszy. Polskiego używają głównie te mniejsze browary nastawione na piwa smakowe, a nie masowa produkcje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
thomas napisał:

Tomas co ty piszesz,wypadek samochodowy na drodze!!! myslisz ze to co wiozl w bagazniku bylo przyczyna tego co sie stalo??????cos sie tak tego przemytu uczepil

ja kupuje fajeczki i bede kupowal bo jest duze przebicie jak ktos duzo pali za to wodeczki i piwka juz nie kupie u przemyta a z jakich powodow zostawie dla siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin BMW
(Dzikus87)
Wiking
Przemytnik czy nie przemytnik, wydaje mi się, że w tym momencie jest to bardzo mało ważne. Ważne jest to, że idiota jechał pod wpływem alkoholu i stał się mordercą! Ku*** nie potrafię tego zrozumieć, jak można się napić i wsiadać za kierownice?! Może ta tragedia da niektórym cwaniaczkom do zrozumienia, że nie są mistrzami kierownicy, a szczególnie po używkach, każdego rodzaju!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
thomas napisał:
do wszystkich polanskich co kupuja alkochol od przemytnikow niestac was na piwo w sklepie to wy doprowadzilscie do smierci niewinnej osby wy wszyscy ktorzy kupujecie te piwsko banda biedakow co niestac ich na piwo ze sklepu tepic wszystkich co kupuja piwo od przemytnikow do komory gazowej z wami

Idąc twoim tokiem "rozumowania" to wydaje mnie sie że większą winę za całe zdarzenie ponosi producent samochodu, którym jechał sprawca i ludzie go bezpośrednio wytwarzający, to oni powinni zostać pociągnięci do odpowiedzialności. Powiesić albo ukamienować ich trzeba..

Ba jeśliby się okazało że auto było zatankowane na norweskiej stacji paliw Statoil np. to koncern jest temu winny i ma krew na rękach, więc trzeba go spalić a pracowników wybić całymi rodzinami wraz inwentarzem..

thomas jesli kiedykolwiek piles polskie piwo albo siedziałeś w jakieś renówce (czy tam nisannie) to powinieneś niezwłocznie zostać zutylizowanym.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok