Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

"Nieuprzejmi Norwegowie", czyli Amerykanka w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan R R Łukasz Rybarczyk J Z Marcin Szczesiul (1827 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Nieuprzejmi Norwegowie", czyli Amerykanka w Bergen
Dziecko me drogie ....pamiętaj o jednym będąc w NO każdy obok Ciebie to wróg nr 1 ...są pozornie mili by ich sąsiad nie zakapował
Oni sami dla siebie to jak inwazja obcych

cyt.Nawet dzieciaki w szkole mają kłopot z tym, żeby podnieść wzrok znad ziemi, uśmiechnąć się, powiedzieć cześć,

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/czytelnia/nieuprzejm...n.html#ixzz2PL2AfA19

o dzieciakach to ty już całkowicie zapomnij ,dużo czasu mija nim stwierdzą ,iż nie jesteś niebezpieczna i do BV nie zakapujesz

ps .ciekawe jak to jest ,że amerykanka to zauważyła a polacy nie czyżby forsa co niektórym oczka zasłoniła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dbają przeważnie tylko o siebie i swoich "ludzi"

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/czytelnia/nieuprzejm...n.html#ixzz2PL4X9UsL

ps .ciekawe jak to jest ,że amerykanka to zauważyła a polacy nie czyżby forsa co niektórym oczka zasłoniła
Polacy to zauwazyli
moze za duzo czytasz forum norwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
L J
(Luka5)
Wiking
mam identyczne odczucia jak Emily
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
tak,zauważyłąm że norwedzy mają problemy z okazywaniem uczuć.Do tego są drętwi.Dopiero jak się napiją i poćpają to zaczyna im odpierdalać.Ta ich obojętność jest męcząca.Te plakaty w autobusach,ustąp miejsce osobie starszej,kurcze przecież to powinno być zrozumiałe,oni nie wiedzą ,oni k....nigdy nic nie wiedzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo jestes brzydki

bo do mnie sie smieja wszystkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
patim napisał:
bo jestes brzydki

bo do mnie sie smieja wszystkie

a moze nie do ciebie.....
a z ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
NEXT napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Nieuprzejmi Norwegowie", czyli Amerykanka w Bergen

Nie, norki są przemili w momencie poznawania, wyciagania informacji, testowania skłonności stereotypowych.
Jeśli okazujesz się porządnym to z roku na rok traktują cie jak swojego - czyt. utopią w łyżce wody i oczy szyszką wydrapią - z zastrzeżeniem jednak twoich korzeni - bo zawsze bedziesz polsk dritt.

I tak to, u nich przyjaciół nie znajdziesz, od swoich uciekasz z powodów wiadomych i zostaje ci to forum do pociskania flustracji....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
factorytka napisał:
NEXT napisał:

Nie, norki są przemili w momencie poznawania, wyciagania informacji, testowania skłonności stereotypowych.
Jeśli okazujesz się porządnym to z roku na rok traktują cie jak swojego - czyt. utopią w łyżce wody i oczy szyszką wydrapią - z zastrzeżeniem jednak twoich korzeni - bo zawsze bedziesz polsk dritt.

I tak to, u nich przyjaciół nie znajdziesz, od swoich uciekasz z powodów wiadomych i zostaje ci to forum do pociskania flustracji....

a jak jest z wersją niepożądną,tylko nie mów ,że wymieniają na pożądaną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Rozne narody rozni ludzie zawsze tak bylo jest i bedzie. Norwegow tez znam roznych. Za to Polacy to przemili pewnie sa, przewaznie dla swoich rodakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Tacy są amerykanie, ale ja mam wrażenie że norwegowie są do nich i tak bardziej podobni niż polacy. Tutaj częściej mi się zdarzą że ktoś się uśmiechnie na ulicy niż w Polsce. Szczególnie starsi ludzie są bardzo sympatyczni. Przyjaciół może nie jest tak łatwo znaleźć, ale w sklepach czy na ulicy ludzie zachowują się ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok