Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nie jesteś obywatelem Norwegii? Nie złożysz doniesienia drogą elektroniczną - Norwegia

Czytali temat:
Artur K Agata jackowska (254 niezalogowanych)
8 Postów
Artur K
(Artur73)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie jesteś obywatelem Norwegii? Nie złożysz doniesienia drogą elektroniczną
a ja zlozylem zawiadomienie o kradziezy rowerow przez internet (w 2011) i przyslali wlasciwe dokumenty poczta na adres domowy. Zglosilem nastepnie fakt do ubezpieczyciela wraz z papierami z policji i dostalem odszkodowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Artur K
(Artur73)
Wiking
naturalnie nie mam norweskiego obywatelstwa, bo zapomnialem dodac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
mnie skradziono skuter nie wiedzac ze mozna zglaszac to elektronicznie stawilem sie osobiscie dostalem stosowny papier i niby by bylo wszystko bo ubezpieczenia od kradziezy nie oplacilem bo po co przeciez w norwegi nie kradna. Ale pod koniec roku przyszlo pismo aby oplacic drogowe troche zaskoczony wzielem przyjaciela norwega i poszlismy na komisariat i tu obie strony byly zaskoczone bo okazolo sie ze po 3 miesiacach go czyli skuter odebralem , ja sie zdziwilem przyjaciel sie zdziwil i policjant ktury poinformowal ze po 5 miesiacach znowu zgloszono kradziez tego samego skutera. Troche to zagmartwane dlatego wyjasnie - najpierw skradziono go mnie nastepnie odebral go zlodziej po miesiacu uzywania zglosil po raz drugi kradziez mojego skradzionego skutera . Na nasza interwencje policjant"znalazl " go na parkingu Vikinga czyli tam gdzie stoja skradzione pojazdy mosialem zaplacic za parking i aby nim jezdzic mosial bym dodatkowo zaplacic dopuszczenie do ruch wiec wyrejestrowalem . Posumowujac ukradli mi skuter a ja jeszcze mosialem zaplacic ponad 2tys nok. aby sie go pozbyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
Zapomialem dopisac i Politi i Viking badzo przepraszali ale zaplacic mosialem . BEKLAGER
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok