Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Cytat: - Stałam tam przez chwilę, nie mogąc uwierzyć własnym oczom - relacjonuje. - Cała się gotowałam. Nie możecie [wy, Norwegowie] wrzucać wszystkich członków jakiegoś narodu do jednego worka. Tymczasem odebrałam ten plakat jako skierowany konkretnie do Polaków-złodziei. Jest on wymierzony bezpośrednio w określoną grupę ludzi i to nie jest właściwe.
Cos tu jest popieprzone.
Treść plakatu jest wymierzona bezpośrednio w określona grupę ludzi i jest to właściwe. Grupa ta to Polacy złodzieje - patrz podkreślenie.
Ja nie należę do tej grupy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sabiat napisał:
Cytat: - Stałam tam przez chwilę, nie mogąc uwierzyć własnym oczom - relacjonuje. - Cała się gotowałam. Nie możecie [wy, Norwegowie] wrzucać wszystkich członków jakiegoś narodu do jednego worka. Tymczasem odebrałam ten plakat jako skierowany konkretnie do Polaków-złodziei. Jest on wymierzony bezpośrednio w określoną grupę ludzi i to nie jest właściwe.
Cos tu jest popieprzone.
Treść plakatu jest wymierzona bezpośrednio w określona grupę ludzi i jest to właściwe. Grupa ta to Polacy złodzieje - patrz podkreślenie.
Ja nie należę do tej grupy.

szczęściarz z ciebie
fajnie, że nauczyłeś się języka polskiego
to podobno obok chińskiego najtrudniejszy na świecie
gratuluję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Ale mamy też konkretną gwarę podwórkową; spierdalaj,zapierdalaj,pierdolisz,pierdol się,fakinszit,huj,cwel,frajer,kurwa mać,kurwiszcze, skurwiel,zajebioza,ja cię pierdole,ruchasz,ruchacz miejscowy,kutas,ten no :włącz pierdolnik,huj zajebany,pierdolone brudasy,pojebane huje,dupowlazł,miękki siusiak,ciągnij druta,ohujałeś,skurwiałe żydostwo,żydokomuna,fakin zima,fakju,fakof,jebnij mu z banii,przypierdolić ci,zajebaj tu młotkiem,shuja spadłeś,co się lampisz,nie lukaj bo ci gały wydrapie,baby to huje,faceci skurwysyny,skurwiała robota,jebnienty zajechał mi drogę,toż to kurwy i złodzieje,wdupę ruchany,ciota,zajumał mi,zajebał mi kasę,pedał,pedalskie kolory,o jadą pedały za nami,ty pedale,pizda,cipa,cipsko,stare dupsko,raszpla,stara cipa sprzedaje,ciepły,piznij,pizdnijciepłemu,czarny,czarnuch,nigae,kołtun,polokokta,połtuny,fiszbin,ciemniak,polocco,polock,pizdojewo,wypizdowo, piżdzi jak w kieleckim,miękkim hujem robiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
d4acool napisał:
Ale mamy też konkretną gwarę podwórkową; spierdalaj,zapierdalaj,pierdolisz,pierdol się,fakinszit,huj,cwel,frajer,kurwa mać,kurwiszcze, skurwiel,zajebioza,ja cię pierdole,ruchasz,ruchacz miejscowy,kutas,ten no :włącz pierdolnik,huj zajebany,pierdolone brudasy,pojebane huje,dupowlazł,miękki siusiak,ciągnij druta,ohujałeś,skurwiałe żydostwo,żydokomuna,fakin zima,fakju,fakof,jebnij mu z banii,przypierdolić ci,zajebaj tu młotkiem,shuja spadłeś,co się lampisz,nie lukaj bo ci gały wydrapie,baby to huje,faceci skurwysyny,skurwiała robota,jebnienty zajechał mi drogę,toż to kurwy i złodzieje,wdupę ruchany,ciota,zajumał mi,zajebał mi kasę,pedał,pedalskie kolory,o jadą pedały za nami,ty pedale,pizda,cipa,cipsko,stare dupsko,raszpla,stara cipa sprzedaje,ciepły,piznij,pizdnijciepłemu,czarny,czarnuch,nigae,kołtun,polokokta,połtuny,fiszbin,ciemniak,polocco,polock,pizdojewo,wypizdowo, piżdzi jak w kieleckim,miękkim hujem robiony

no aleś się popisał przepraszam czy chciałes komus za imponować...to ze tak na gryzmoliłes to nie znaczy wcale,ze jesteś COOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oppland napisał:

no aleś się popisał przepraszam czy chciałes komus za imponować...to ze tak na gryzmoliłes to nie znaczy wcale,ze jesteś COOL

ale zestaw słów zdecydowanie świadczy, że dość długo przebywał/przebywa w Zjednoczonym Królestwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
ojojoj amsory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
d4acool napisał:
ojojoj amsory

pociecha i COLL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
hilton.. jak zwykle namieszasz i przypierdalasz sie znow do mnie... zejdz na ziemie babo.... nie jestem Twoim synkiem... na drugi raz sprawdz bo jestes omylna.... i to bardzo.... idz temu adwokatowi pokaz to co ja dopisuje flamastrem i sie zapytaj czy tak moze byc.... nie dorabiaj zadnej teorii spiskowej... spreparuj fotke i pokaz mu i sie zapytaj czy jest poprawnie.... i czy rozumie przeslanie... ciekawe w skali 1-10 jak bardzo sie zagotuje hahahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
slovian slovian
(slovian)
Początkujący
Patrycja ,brawo za reakcje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
hiro3
(hiro3)
Wiking
niestety Norwegowie maja racje.polacy sa zlodziejami bo inaczej by w polsce nie przezyli.tyle ze polacy traktuja Europe jak polske, i dziwia sie ze sie na nich pluje.
we wszystkich supermarketach na zachodzie powinny pojawic pisemne ostrzezenia w jezyku polskich zlodziei.wiele supermarketow takie informacje posiada na swoim budynku.jeszcze nie zapomnialem polskiego,ktory zwany jest jezykiem zlodziei, ale za jak najbardziej sluszne uwazam ostrzeganie klientow i potencjalnych polskich zlodziei przed uprawianiem narodowego polskiego rzemiosla poza polska.zawsze to sie poza polska zle konczy da polskich zlodziei, zas w polsce jest to powod do dumy kogokolwiek okrasc, oszukac, cos wyludzic lub zniszczyc.taka jest polska i polskie prawo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok