Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Dariusz DBM Kati Kwiatek Rafał .... Daniel Scibor Marian Opiszka agnieszka kokosinska Iga Jasińska (4778 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niestety nas widzów interesuje już tylko która jest piękniejsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Andre ved mark napisał:
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
Mozesz rechotac nawet jak dwie kobyly, nie tylko jak kon .
Mozesz sie domyslac jak wygladam, problem jest w tym, ze ja wiem, jak Ty wygladasz i zawsze bede twierdzic, ze nie Tobie krytykowac urode Norwezek, opisujac je jako "to cos" i to jest zalosne w kontekscie Twojego wygladu...

Nie zaprzeczam, ze mozesz sie komus podobac, nie to bylo tematem.
Nadal probujesz rozmyc temat galerii - a juz kilka razy Ci napisalam, poniewaz nie zalapalas aluzji, ze to dotyczylo Twojej galerii.

Sorry @Linemans,ze tak paskudnie wyrazałam sie o twoich norweskich siostrach moje najszczersze przeprosiny...

I to jest wlasnie poziom Twoich argumentow, a raczej ich braku
Jak nie ma argumentow, to sie lapie byle co, byle wyklepac.
Tak jak Ci pisalam, czasami lepiej sie nie odezwac, niz....

Jak dla mnie, to mozesz swoich zdjec nawet 5 tysiecy tu wstawic, mnie one nie interesuja.
Ty wiesz czego dotyczyl temat

już wasze argumenty nie są interesujące która jest jaka .....możecie się jedynie przebić w galeryii

tak jest mam z siebie zrobic kretynke i zachowac sie jak dziecko bo jednej takiej nie podoba sie moj wygląd....ja nie musze nic udowadniac znam swoja wartosc..
ps.a jesli chcesz tak bardzo obejrzec moja facjate to jest ona dostepna na naszej klasie...ja nie mam nic do ukrycia i od poczatku jak jestem na tym forum mam tylko jeden profil i nie ukrywałam danych..potrafie bronic swioch racji i przyznac sie do błedu...ale jak widze jest duzo osob anonimowych,chowajacych sie za ekranem...i wtedy sa ,,kimś,,..pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
B.K. napisał:
Andre ved mark napisał:
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
Mozesz rechotac nawet jak dwie kobyly, nie tylko jak kon .
Mozesz sie domyslac jak wygladam, problem jest w tym, ze ja wiem, jak Ty wygladasz i zawsze bede twierdzic, ze nie Tobie krytykowac urode Norwezek, opisujac je jako "to cos" i to jest zalosne w kontekscie Twojego wygladu...

Nie zaprzeczam, ze mozesz sie komus podobac, nie to bylo tematem.
Nadal probujesz rozmyc temat galerii - a juz kilka razy Ci napisalam, poniewaz nie zalapalas aluzji, ze to dotyczylo Twojej galerii.

Sorry @Linemans,ze tak paskudnie wyrazałam sie o twoich norweskich siostrach moje najszczersze przeprosiny...

I to jest wlasnie poziom Twoich argumentow, a raczej ich braku
Jak nie ma argumentow, to sie lapie byle co, byle wyklepac.
Tak jak Ci pisalam, czasami lepiej sie nie odezwac, niz....

Jak dla mnie, to mozesz swoich zdjec nawet 5 tysiecy tu wstawic, mnie one nie interesuja.
Ty wiesz czego dotyczyl temat

już wasze argumenty nie są interesujące która jest jaka .....możecie się jedynie przebić w galeryii

tak jest mam z siebie zrobic kretynke i zachowac sie jak dziecko bo jednej takiej nie podoba sie moj wygląd....ja nie musze nic udowadniac znam swoja wartosc..
ps.a jesli chcesz tak bardzo obejrzec moja facjate to jest ona dostepna na naszej klasie...ja nie mam nic do ukrycia i od poczatku jak jestem na tym forum mam tylko jeden profil i nie ukrywałam danych..potrafie bronic swioch racji i przyznac sie do błedu...ale jak widze jest duzo osob anonimowych,chowajacych sie za ekranem...i wtedy sa ,,kimś,,..pozdrawiam

przyjmuję argumentację ...jutro zobaczę . czyli lindemans wymięka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
moze zalozy konto na NK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
patim napisał:
moze zalozy konto na NK
przewiduje że nie ... chyba że ma to coś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kiedyś na Tym Forum i nie tylko szalała Niejaka >Fiona -Filona< ...
Jak tak czytam Posty ...> Lindy-Malindy < ...
To wypisz wymaluj , są Porównywalne w Jadzie , jakim Plują dookoła siebie .
---
"Tamta" dała sobie siana , ciekawe kiedy i ta , podejdzie w końcu do żłoba ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Watpie pokazala sie juz z ,,najlepszej ,, strony

tylko piekni moga oceniac przeciez

w kazdym razie udalo jej sie rozmyc temat
czego sie nie robi w obronie norwegow

Widzial ktos u Norwega wieksza gotowke bo ja nie
a ile mozna wywiesc ,25 000, w Polsce tez sa bankomaty to po co im wiecej to jeszcze 64 000 kr czy tez 128 000 kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
lindemans jest OK fajna babka choć wstydliwa . co się czepiacie ....jest tyle innych tematów na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
patim napisał:
, w Polsce tez sa bankomaty to po co im wiecej to jeszcze 64 000 kr czy tez 128 000 kr

patim !!! 128 000 w bankomacie .....!!! wizjonerka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to tylko 68 000zl albo 16 000 €
tylko po co im byly takie pieniadze

na hotel i obiady ?
jak za kawe 15 kr placa karta