Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Dariusz DBM Kati Kwiatek Rafał .... Daniel Scibor Marian Opiszka agnieszka kokosinska Iga Jasińska (4772 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:
za duże mniemanie o sobie macie matki polki ..

No jak widac (po zalacznych zdjeciach w galerii ), to mniemanie o wlasnej pieknosci, niektorych dam, jest dalece wygorowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
Mialam na mysli galerie polskich "pieknosci" na MN
Bo zeby okreslac pogardliwie inne kobiety, a raczej ich urode w stylu "to" co chodzi tutaj po ulicach...", to trzeba miec czym zaimponowac

,,to,,w zadnym wypadku nie jest pogardliwe okreslenie,raczej określenie niezidentyfikowanego obiektu...bardzo czesto musze sie zastanawiac czy to jest jeszcze baba czy juz chłop
ps.patrze na dzisiejsze gwiazdy na MN i całkiem fajne kobitki..nie wiem o co mozna sie do nich przyczepic....ale jest pewien rodzaj kobiet,ktore sa poprostu zazdrosne o urode innych i stad złosliwosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Andre ved mark napisał:

Poważnie????? moze zakomunikujesz tą spostrzegawczośc swojej małżonce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
Mialam na mysli galerie polskich "pieknosci" na MN
Bo zeby okreslac pogardliwie inne kobiety, a raczej ich urode w stylu "to" co chodzi tutaj po ulicach...", to trzeba miec czym zaimponowac

,,to,,w zadnym wypadku nie jest pogardliwe okreslenie,raczej określenie niezidentyfikowanego obiektu...bardzo czesto musze sie zastanawiac czy to jest jeszcze baba czy juz chłop
ps.patrze na dzisiejsze gwiazdy na MN i całkiem fajne kobitki..nie wiem o co mozna sie do nich przyczepic....ale jest pewien rodzaj kobiet,ktore sa poprostu zazdrosne o urode innych i stad złosliwosc

Ha
Nie ma to, jak sie zesrac i na kota zwalac

I jeszcze powiadasz, ze o urode zazdrosnych ?
Kochana, chyba nie Twoja

Co do zidentyfikowania, to wiesz....jest takie okreslenie, ze lepiej nic nie powiedziec, niz sie odezwac i rozwiac wszystkie watpliwosci To ma takze odniesienie do zdjec

Wiec na drugi raz, jak bedziesz krytykowac urode innych(tu Norwezek) nazywajac je, jak nazwalas, to zastanow sie, bo moze jednak lepiej nic nie powiedziec

Poprostu w kwestii urody, to nie Tobie krytykowac. Dlatego, jak juz strzelilas grzywa w plot, to przynajmniej nie brnij w to , wylacznie po to, by odkrecic teraz tego kota ogonem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Widać bicie piany to jedyne co większość tu uskutecznia...

Nikt nie jest takim idiotą żeby wszczynać aferę, że go okradli jak się zadawał z kur..... bo sie może wydać...

co do tego artykułu to kurwa jego mać napisane jest jak byk : "jak podaje serwis FAKT..." czyli gówno prawda ( nie podali żadnych nazwisk bo by zaraz poleciały pozwy...) ,

"Powołując się ponownie na fakt, podajemy, że wśród zgłaszających kradzież znajdują się Martin Schmitt, Simon Ammann oraz trener ekipy Norwegii - Alexander Stoeckl."

Niemiec, Szwajcar i Austriak..............

Gdzie Ci Norwedzy???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
Tiaaa....

Szczegolnie to widac po galeriach zdjec co niektorych polskich dziouch
Ale nie ma to, jak "lustereczko powiedz...."

Poprostu w kwestii urody, to nie Tobie krytykowac. Dlatego, jak juz strzelilas grzywa w plot, to przynajmniej nie brnij w to , wylacznie po to, by odkrecic teraz tego kota ogonem
Wiec na drugi raz, jak bedziesz krytykowac urode innych(tu Norwezek) nazywajac je, jak nazwalas, to zastanow sie, bo moze jednak lepiej nic nie powiedziec

tu masz spojnosc swoich wypowiedzi...radziłabym sie nieraz zastanowic co wypisujesz...zarzucasz komus cos co robisz sama...ja napisalam o Norwezkach tak jak sa postrzegane przez bardzo duzo osob a ty najzwyczajniej ubliżasz Polkom i wysmiewasz sie z ich galerii..
ciekawe co te dziołchy powiedziałyby zobaczywszy twoja galerie ale jak to mowią...nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
B.K. napisał:
Andre ved mark napisał:

Poważnie????? moze zakomunikujesz tą spostrzegawczośc swojej małżonce

ja jestem biedny samarytanin ....to nie kracz wrono
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
BK,

Co Ty jeszcze wymyslisz, zeby zabrnac dalej ?

To nie ja obrazam, to Ty obrazasz inne kobiety okreslajac mianem "to" cos...
A ja Ci kolejny raz powtarzam, ze nie Tobie twierdzic, ze Norwezki sa brzydkie, zaniedbane lub babo chlopy. O galerii rowniez pislam o Twojej. Najpierw nie zalpala o czym napislaam(widac bylo zbyt delikatnie, albo przecenilam Twoja inteligencje ) , wiec Ci dokladnie podalam, ze o Ciebie i Twoje zdjecia, czyli Twoja urode chodzi.

Wciaz nie dociera do Ciebie, ze zeby krytykowac innych, to trzeba blyszczec ?
( w tym wypadku dotyczylo urody ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
BK,

Co Ty jeszcze wymyslisz, zeby zabrnac dalej ?

To nie ja obrazam, to Ty obrazasz inne kobiety okreslajac mianem "to" cos...
A ja Ci kolejny raz powtarzam, ze nie Tobie twierdzic, ze Norwezki sa brzydkie, zaniedbane lub babo chlopy. O galerii rowniez pislam o Twojej. Najpierw nie zalpala o czym napislaam(widac bylo zbyt delikatnie, albo przecenilam Twoja inteligencje ) , wiec Ci dokladnie podalam, ze o Ciebie i Twoje zdjecia, czyli Twoja urode chodzi.

Wciaz nie dociera do Ciebie, ze zeby krytykowac innych, to trzeba blyszczec ?
( w tym wypadku dotyczylo urody ).

hahahaha żałosna jesteś...ale juz mowili ci tu to juz nie raz...ja nie musze ci sie podobac a i kobiet nie lubie...w odroznieniu od ciebie nie mam sie czego wstydzic,wygladam jak wygadam...jednym sie podobam a innym nie...takie gusta...ty zas nie zamiesciłas ani jednego swojego zdjecia a innym przypinasz łatke...czyzbys sie wstydziła swojej urody...wiem,wiem masz to gdzies
NIE TOBIE TWIERDZIC,ZE GALERIE KOBIET NA MN SA KOSZMARNE I BYLEJAKIE...i cos mi sie zdaje,ze uroda nie grzeszysz majac w pamieci opisy twojej osoby przez innych forumowiczów i to cie boli,ze sa tu fajniejsze dziewczyny co maja wziecie a ty co najwyzej mozesz dostac kilka k....ew jak ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
BK odpusc
przeciez tylko pijak moze pracowac jako kiper
a psyhopata leczyc takie osoby

at taki to przedstawia autoportret

faceci tez nie maja prawa oceniac kobiet ,no bo sa tylko przystojni a nie , piekni i ladni

i pomyslec ze jest w Norge 60 000 malzenstw pol-nor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok