Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1355 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
anders b. napisał:
wychłostać, ukamienować i spalić...

...bo w złym kierunku to wszystko idzie a przede wszystkim nauczyć te qrwy odrobinę pokory i zagnać do prawdziwej fizycznej roboty

popieram...bo kto na nich płaci?...pan płaci ,ja płacę społeczenstwo płaci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
" jej marzenia o zostaniu sędziną mogą się nigdy nie ziścić, jeśli jako sikhijka nie będzie mogła nosić turbanu."

Oj, to kobiety u sikhow tez nosza turbany ?! Tego nie widzialam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Gryka
(Gawlak)
Wiking
kurde czy ci norwegowie nie widza jak to szmaciarstwo małymi kroczkami wdziera sie do ich kraju,zdobywajac kraj z kazdym dniem coraz bardziej?! niedlugo bedzie tak,ze nie bedzie gdzie uciec przed tymi pieprzonymi islamistami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Gawlak napisał:
kurde czy ci norwegowie nie widza jak to szmaciarstwo małymi kroczkami wdziera sie do ich kraju,zdobywajac kraj z kazdym dniem coraz bardziej?! niedlugo bedzie tak,ze nie bedzie gdzie uciec przed tymi pieprzonymi islamistami...

No wiesz, tych "islamistow" jest w sumie mala grupa w porownaniu z "potopem polskim"
A ilu jeszcze jest "na walizkach" ???!!!
Za pol roku, to Norwedzy beda sie czuli jak mniejszosc narodowa w Polsce bis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cóż...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
To niestety efekt tak zwanej i szeroko rozumianej Tolerancji wpajanej nam na siłę przez Lewactwo...Ciekawe,czy gdybym chciał chodzić po Iranie,Iraku,Egipcie z wielkim krzyżem na piersi-ile czasu bym przeżył?Czy pozwolili by mi pobudować kościół w Somalii? Czy homoseksualizm i transseksualizm są tolerowane w Arabi Saudyjskiej,Jemenie,Syrii,Algierii???Nie myślcie,że jestem totalnym ksenofobem i rasistą..totalnym nie -ale jednak chcę żeby.smy jako biali ludzie byli traktowani sprawiedliwie.To my mamy ustepować Muzułmanom na swojej własnej ziemi i przyjmować ich warunki?Spróbujcie postąpić tak u nich...Taka moja tolerancja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Zbigniew Cichoń
(zbyszekc)
Wiking
Do Anders B. Do ciężkiej fizycznej roboty to są Polacy a nie kolorowi. Nie zdążyłeś jeszcze tego zauważyć?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:
To niestety efekt tak zwanej i szeroko rozumianej Tolerancji wpajanej nam na siłę przez Lewactwo...Ciekawe,czy gdybym chciał chodzić po Iranie,Iraku,Egipcie z wielkim krzyżem na piersi-ile czasu bym przeżył?Czy pozwolili by mi pobudować kościół w Somalii? Czy homoseksualizm i transseksualizm są tolerowane w Arabi Saudyjskiej,Jemenie,Syrii,Algierii???Nie myślcie,że jestem totalnym ksenofobem i rasistą..totalnym nie -ale jednak chcę żeby.smy jako biali ludzie byli traktowani sprawiedliwie.To my mamy ustepować Muzułmanom na swojej własnej ziemi i przyjmować ich warunki?Spróbujcie postąpić tak u nich...Taka moja tolerancja

Co do krzyzyka, nawet majac krzyzyk na lancuszku pod koszulka/koszula nie mozesz wejsc do ambasady kraju arabskiego. Jest to dla nich niestosowne. A z budowaniem kosciola juz byla akcja, cos mi sie obilo o uszy, ze chcieli jakis meczet wybudowac w malej miejscowosci w Polsce to miejscowi wyslali prosbe o budowe kosciola bodajze w Iraku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zbyszekc napisał:
Do Anders B. Do ciężkiej fizycznej roboty to są Polacy a nie kolorowi. Nie zdążyłeś jeszcze tego zauważyć?A czy ja gdzieś napisałem że do ciężkiej roboty fizycznej są kolorowi a nie Polacy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Ja jestem bardzo głęboko wierzącym w Latającego Potwora Spagetti. Jeśli nie będę mógł nosić mego obowiązkowego durszlaka, to mogę spalić jakąś flagę, albo nawet ambasadę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok