ródka napisał:
jeszcze tylko mnie takie refleksja najszla tutaj panuje zasada na tym pseudo forum"moja racja jest najmojsza""?a jak ktos sie nie dostosuje to sie uzywa wlasnie wulgaryzmow,obelg...to nawet pseudo forum nie jest juz rozumie dlaczego tutaj nikt nowy nie zaglada BO NIE WARTO ,niczego tutaj sie nie dowiesz,nic nie zyskasz,a poziom rozmow ...nawet nie ma o czym rozmawiac...pozdrawiam i namawiam tych ktorzY tutaj nie wchodza..POPROSTU NIE ROBCIE TEGO teraz NAPRAWDE ROZUMIE,sprobowalam i zawsze to nowe doswiadczenie ale nic dobrego nie wnioslo to do mojego zycia,teraz naprawde paaaaaaaaaaaaa
A co TY dobrego i madrego wnioslas do tego forum ? Co wnioslas swoim pierwszym postem w tym temacie oprocz tego, ze czepilas sie Hilton? Jaki poziom zaprezentowalas w tej zaczepce ? Na ile wulgarna byla Twoja wypowiedz, ze 5-latka juz moze ? I Ty zarzucasz ludziom, ze sa wulgarni ?
Sama wlazisz, zaczepiasz, atakujesz - stosowalas, to juz wczesniej, nie tylko w tym temacie - a pozniej probujesz odwrocic kota ogonem, robiac z siebie ofiare. Nie musisz. Ty jestes wystarczajaca ofiara.
Myslisz, ze kogos tu interesuje, czy mowisz swoje "paaaa" ostatecznie, czy bedziesz nadal lazic za innymi i sie blaznic ?
Przy forumowiczach takich jak Hilton i wielu innych, biorac pod uwage ich zasob wiedzy, sposob wypowiadania sie, mase dobrej roboty na tym forum (pomoc alienom, lachom, ale takze zupelnie ogarnietym ludziom) jestes nic nieznaczacym pionkiem. Czasami zastaanawiam sie, jakim trzeba byc idiota i ignorantem, zeby czerpac satysfakcje z osmieszania sie ?