Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1674 niezalogowanych)
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Sebastian napisał:zastanawiam sie czy była byś tak hmmm... niemiła dla mnie oko w oko!
G R O Z I S Z !
Czyżby następny Damski Bokser !?.

I Dziwić się później iż własne dziecko , jest zamknięte wewnętrznie i nie chce w domu rozmawiać o sprawach jakie Ją interesują w przedszkolu .

Skoryguj swoje postępowanie w domu , względem własnej rodziny .

Najwyższy czas !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
jeszcze tylko mnie takie refleksja najszla tutaj panuje zasada na tym pseudo forum"moja racja jest najmojsza""?a jak ktos sie nie dostosuje to sie uzywa wlasnie wulgaryzmow,obelg...to nawet pseudo forum nie jest juz rozumie dlaczego tutaj nikt nowy nie zaglada BO NIE WARTO ,niczego tutaj sie nie dowiesz,nic nie zyskasz,a poziom rozmow ...nawet nie ma o czym rozmawiac...pozdrawiam i namawiam tych ktorzY tutaj nie wchodza..POPROSTU NIE ROBCIE TEGO teraz NAPRAWDE ROZUMIE,sprobowalam i zawsze to nowe doswiadczenie ale nic dobrego nie wnioslo to do mojego zycia,teraz naprawde paaaaaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:
jeszcze tylko mnie takie refleksja najszla tutaj panuje zasada na tym pseudo forum"moja racja jest najmojsza""?a jak ktos sie nie dostosuje to sie uzywa wlasnie wulgaryzmow,obelg...to nawet pseudo forum nie jest juz rozumie dlaczego tutaj nikt nowy nie zaglada BO NIE WARTO ,niczego tutaj sie nie dowiesz,nic nie zyskasz,a poziom rozmow ...nawet nie ma o czym rozmawiac...pozdrawiam i namawiam tych ktorzY tutaj nie wchodza..POPROSTU NIE ROBCIE TEGO teraz NAPRAWDE ROZUMIE,sprobowalam i zawsze to nowe doswiadczenie ale nic dobrego nie wnioslo to do mojego zycia,teraz naprawde paaaaaaaaaaaaa

*Rozumiem* ciemna maso. *rozumie* to trzecia osoba liczby pojedynczej.
Ja rozumiem
Ty rozumiesz
On/ona/ono rozumie

Oby ciemniaki tu nie zagladaly.
Jakos nie wierze, ze NAPRAWDE ODCHODZISZ......A jak bedziesz jednak dalej uczestniczyc w dywagacjach, to stosuj interpunkcje, vær så snill .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
jeszcze tylko mnie takie refleksja najszla tutaj panuje zasada na tym pseudo forum"moja racja jest najmojsza""?a jak ktos sie nie dostosuje to sie uzywa wlasnie wulgaryzmow,obelg...to nawet pseudo forum nie jest juz rozumie dlaczego tutaj nikt nowy nie zaglada BO NIE WARTO ,niczego tutaj sie nie dowiesz,nic nie zyskasz,a poziom rozmow ...nawet nie ma o czym rozmawiac...pozdrawiam i namawiam tych ktorzY tutaj nie wchodza..POPROSTU NIE ROBCIE TEGO teraz NAPRAWDE ROZUMIE,sprobowalam i zawsze to nowe doswiadczenie ale nic dobrego nie wnioslo to do mojego zycia,teraz naprawde paaaaaaaaaaaaaDziwne...takie beeeeeeeeeeeeeee forum oj beeeeeee
a siedzisz tu po całych dniach i......nocach skoryguj swoje podejscie bo mozesz sie nabawic rozdwojenia jaźni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
ródka napisał:

A co TY dobrego i madrego wnioslas do tego forum ? Co wnioslas swoim pierwszym postem w tym temacie oprocz tego, ze czepilas sie Hilton? Jaki poziom zaprezentowalas w tej zaczepce ? Na ile wulgarna byla Twoja wypowiedz, ze 5-latka juz moze ? I Ty zarzucasz ludziom, ze sa wulgarni ?
Sama wlazisz, zaczepiasz, atakujesz - stosowalas, to juz wczesniej, nie tylko w tym temacie - a pozniej probujesz odwrocic kota ogonem, robiac z siebie ofiare. Nie musisz. Ty jestes wystarczajaca ofiara.
Myslisz, ze kogos tu interesuje, czy mowisz swoje "paaaa" ostatecznie, czy bedziesz nadal lazic za innymi i sie blaznic ?
Przy forumowiczach takich jak Hilton i wielu innych, biorac pod uwage ich zasob wiedzy, sposob wypowiadania sie, mase dobrej roboty na tym forum (pomoc alienom, lachom, ale takze zupelnie ogarnietym ludziom) jestes nic nieznaczacym pionkiem. Czasami zastaanawiam sie, jakim trzeba byc idiota i ignorantem, zeby czerpac satysfakcje z osmieszania sie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
broom feie napisał:
Sebastian napisał:zastanawiam sie czy była byś tak hmmm... niemiła dla mnie oko w oko!
G R O Z I S Z !
Czyżby następny Damski Bokser !?.

I Dziwić się później iż własne dziecko , jest zamknięte wewnętrznie i nie chce w domu rozmawiać o sprawach jakie Ją interesują w przedszkolu .

Skoryguj swoje postępowanie w domu , względem własnej rodziny .

Najwyższy czas !

Ta rozmowa jest jak głuchy telefon!!!!!
hahaha
Chol... ludzie ogarnijcie się!!!!
Policzcie do stu jak trzeba !!Wdech... Wydech i ...siadamy i piszemy ... ale napierw
WDECH ....WYDECH...WDECH...WYDECH...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
mam pytanko, czy dziecko chodzi do prywatnego czy gminnego przedszkola, pracujac 4 lata w szkole i przedszkolu ucze norweskiego dzieciz polski, przedszole powinno zatrudnic nauczyciela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok