Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
iksiński igrek marian marianski Simon S danielqwerty Girek Karol NieWażne ;) Piotraudi (1264 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
moj

norweski przydupas

własnie idzie spac i

cie pozdrawia..ma na imie Leszek

a jest ze mną od 24 lat

wiec dzieciom jakis przykład dalismy

pozdrawiam cie młodzieńcze

emerytka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:
Hilton....noo to cie teraz zaskocze,mysle sobie ze kobiety tez wiedza czego chca i w jaki sposob to osiagnac a ze na kazdego dziala co innego to przynajmniej i wesolo i nie wieje nuuuda pozatym jesli sie juz dopadnie TEGO to uzyjesz wszelkich sztuczek babskich,o ktorych nie musze ci chyba pisac......a z romantyzmu wyrastam powoli Norwegia uczy...

No...zaskoczylas mnie. Masz 33 lata i rozum szesnastolatki.
W jakim celu kobieta powinna DOPADAC faceta i używać sztuczek? Większość kobiet używa do myślenia cipki zamiast mózgu. Za wszelka cenę muszą mieć faceta. Już na pierwszych spotkaniach zachowują sie, jakby facet, z którym sie umowily był ostatnim na planecie. Zamiast go poznać, to od razu dają poznać siebie z najgorszej możliwej strony. Zakładają najlepsze ciuchy, po tygodniu znajomosci zapraszają na wystawa kolacje. Naczytaja sie tych durnych pism babskich z poradami " jak go usidlic", " jak sprawić by o tobie nie zapomniał" itp. No, nie zapomni, jeszcze przez lata będzie wspominał ze kiedyś umówił sie z idiotka o która nie musiał sie starać.
Czy to ma być to, czego według ciebie chcą kobiety ?
Bo ja np.wiem czego chce i to mam - niezależność finansowa, zainteresowania o dużo szerszych horyzontach niż najnowsza moda. Dla mnie facet ma być partnerem, który mnie szanuje, ma być mężczyzna ktory sie mną zainteresuje bez głupich sztuczek. Poza tym, co to za facet, przed którym trzeba robić z siebie idiotke i stosować sztuczki.
Jeżeli kobieta nie ma nic do zaoferowania, to musi wtedy DOPADAC faceta, a jeżeli jest interesująca, to facet zrobi wszystko, żeby ja sobą zainteresować.
Koniec wykładu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
ale nuuuda powialo flaki z olejem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...leszek

jest juz z toba

24lata ?! nie wiedzialem

ze psy tak dlugo zyja.no coz

rozne sa fanaberie przyrodnicze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
Hilton napisał:
ródka napisał:
Hilton....noo to cie teraz zaskocze,mysle sobie ze kobiety tez wiedza czego chca i w jaki sposob to osiagnac a ze na kazdego dziala co innego to przynajmniej i wesolo i nie wieje nuuuda pozatym jesli sie juz dopadnie TEGO to uzyjesz wszelkich sztuczek babskich,o ktorych nie musze ci chyba pisac......a z romantyzmu wyrastam powoli Norwegia uczy...

No...zaskoczylas mnie. Masz 33 lata i rozum szesnastolatki.
W jakim celu kobieta powinna DOPADAC faceta i używać sztuczek? Większość kobiet używa do myślenia cipki zamiast mózgu. Za wszelka cenę muszą mieć faceta. Już na pierwszych spotkaniach zachowują sie, jakby facet, z którym sie umowily był ostatnim na planecie. Zamiast go poznać, to od razu dają poznać siebie z najgorszej możliwej strony. Zakładają najlepsze ciuchy, po tygodniu znajomosci zapraszają na wystawa kolacje. Naczytaja sie tych durnych pism babskich z poradami " jak go usidlic", " jak sprawić by o tobie nie zapomniał" itp. No, nie zapomni, jeszcze przez lata będzie wspominał ze kiedyś umówił sie z idiotka o która nie musiał sie starać.
Czy to ma być to, czego według ciebie chcą kobiety ?
Bo ja np.wiem czego chce i to mam - niezależność finansowa, zainteresowania o dużo szerszych horyzontach niż najnowsza moda. Dla mnie facet ma być partnerem, który mnie szanuje, ma być mężczyzna ktory sie mną zainteresuje bez głupich sztuczek. Poza tym, co to za facet, przed którym trzeba robić z siebie idiotke i stosować sztuczki.
Jeżeli kobieta nie ma nic do zaoferowania, to musi wtedy DOPADAC faceta, a jeżeli jest interesująca, to facet zrobi wszystko, żeby ja sobą zainteresować.
Koniec wykładu

fiu, fiu, fiu,
az szkoda, ze ten post dotrze do tak waskiego grona czytelniczek,
zapomnialas tylko dodac, ze na drugiej radce robia przeglad swoich dotychczasowych partnerow , a na trzeciej zaczynaja opowiadac jak bedzie wygladal ich slub i ile dzieci wrozka im wywrozyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
Wiecie co... :laugh,kazdy moze sobie pisac i mowic co zechce,a prawde i tak kazdy ma jedna ,niezmienna i swoja....Buzka dla wszystkich nie cynikow i tych ktorzy nie przesiakneli jeszcze Norwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
A jeszcze mnie najszlo na wspominki Rozmawia dwoch facetow X i Y(babura w kuchni) X doY:...kobieta przyjezdza a ty Y odrazu ja do kuchni,na co odp.Y sprawdzam,mowilem przeciez ze szukam zony Moze ktos wie o czym pisze,bo ja juz nie wiem..to byla telenowela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
brzydal napisał:
...leszek

jest juz z toba

24lata ?! nie wiedzialem

ze psy tak dlugo zyja.no coz

rozne sa fanaberie przyrodnicze...

brzydal prosze

wysil czasem szare komórki i

błysnij intelektem bo

spadasz na psy

tak lubie te twoje przerywniki ale widze ze sie powoli wypalasz...juz ci one bez klasy i smaku...aj szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok