Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
iksiński igrek marian marianski Simon S danielqwerty Girek Karol NieWażne ;) Piotraudi (1269 niezalogowanych)
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
Shreki a juz myslalam ze masz tylko do zaoferowania kubek,koszulke i kolatke to co to co wchodzi w sklad tego orginalu???zrera mnie ciekawosc coz to moze byc????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:
Shreki a juz myslalam ze masz tylko do zaoferowania kubek,koszulke i kolatke to co to co wchodzi w sklad tego orginalu???zrera mnie ciekawosc coz to moze byc????

Jesli bedziesz taka natretna, to nigdy sie nie dowiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
natretna ???no szlag mie jasny trefi przeciez grzeczniutko zapytalam pozatym zawsze myslalam ze facet to lubi takie,takie natretneco to odpedzac sie musi jak przed owadem jakim,tylko przed kumplami taka pokazowka ze hoho roho,figo fago ze co??? to nie???cale 33 lata zylam w z......... bledzie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ródka napisał:
natretna ???no szlag mie jasny trefi przeciez grzeczniutko zapytalam pozatym zawsze myslalam ze facet to lubi takie,takie natretneco to odpedzac sie musi jak przed owadem jakim,tylko przed kumplami taka pokazowka ze hoho roho,figo fago ze co??? to nie???cale 33 lata zylam w z......... bledzie??

to ty stara dupa jestes ....

Od kiedy to faceci lubia natretne kobiety ?
Faceci to mysliwi i to oni polują, a nie wy (kobiety)
Cała frajda to gonic króliczka, a złapany to juz jak..... padlina

ps: czyz kobiety nie lubią byc "gonione" adorowane, rozpieszczane, etc......?

A moze ty jestes tą z avatara optimusa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
stara,nie stara,stara,nie stara 33 i stara????eeeeeeeeeeee,yyyyyyyyyyyy,mysle ze tyle ile trzeba to wiem o zyciu a czego jeszcze nie wiem to przedemna i to jest TO NAJLEPSZE co do optimusa to ja go tylko kochamw ramach eksperymentu a kroliczki czasem wiesz jak sie pojawiaja to nie zawsze wiesz to jest bezpieczne i zdrowe ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
nooo teraz zjarzylam nie nie jestem ta z avatra optimusa no nastepny ktory mi wmawia ze cos z faceta mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
stara,nie stara,stara,nie stara 33 i stara????eeeeeeeeeeee,yyyyyyyyyyyy,mysle ze tyle ile trzeba to wiem o zyciu a czego jeszcze nie wiem to przedemna i to jest TO NAJLEPSZE co do optimusa to ja go tylko kochamw ramach eksperymentu a kroliczki czasem wiesz jak sie pojawiaja to nie zawsze wiesz to jest bezpieczne i zdrowe ???

no popatrz jakie kawaliry jak ty jestes stara to ja powinnan nie zyc a czuje sie wysmienicie...jeden tutaj niedawno gonił króliczka i chyba mu tylko pokwitowanie po przelewie zostało...a teraz szuka sprzymierzenców...to sie nazywa 100% mężczyzna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
wszystko zalezy od polozenia i od sposobu myslenia teeee kroliczki to nigdy nie wiadomo na co sie trafi a gonic cos gonic tak do usranej smierci???nuuuudaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
wszystko zalezy od polozenia i od sposobu myslenia teeee kroliczki to nigdy nie wiadomo na co sie trafi a gonic cos gonic tak do usranej smierci???nuuuudaaaaa

oj nie tylko...dodaj jeszcze mozliwosci bo z tym róznie bywa nieraz ten króliczek to ostatnia deska ratunku co dla niektórych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:

Zdecydowanie zylas w bledzie. Takie kobiety mezczyznie omijaja szerokim lukiem. Najczesciej wykorzystaja okazje do szybkiego, darmowego seksu i wiecej nie dzwonia.
Wyobraz sobie odwrotna sytuacje - to do ciebie jakis facet wydzwania non stop, komplementuje, jest na kazde twoje zawolanie, czeka kiedy do niego zadzwonisz, a jak juz zadzwonisz o godzinie 17 ze masz akurat czas sie spotkac o 18stej to on odklada wszystkie plany i pedzi na spotkanie z toba...
Chcialabys takiego faceta?

Niektore baby to sa glupie, ze az strach o tym myslec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok