Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

"Piraci szkodzą legalnym firmom" - wywiad z szefem PKS Oslo w Aftenposten - Norwegia

Czytali temat:
A.M. Plata ... Piotrek Cz.... Tymon . Bogdan Kulas JACEK KRZAK Ewa Adam Stanislaw Lisowski ja ja Rafal Kukula defenderr hei!sandokan (1843 niezalogowanych)
2 Posty
Easy Rider
(EasyRider1)
Wiking
Co trzeba zrobic, aby ten czlowiek przestal tak perfidnie klamac???

Ile wsrod was jest osob, ktore nigdy nawet nie zostaly zapytane o to czy chca rachunek?

Czy nie byliscie swiadkami jak Ci kierowcy lamia podstawowe zasady bezpieczenstwa podczas jazdy?

Ilu sposrod was bylo chamsko nagabywanych na lotnisku i przystankach?

Co musi sie stac aby ta podła demagogia w koncu sie skonczyla..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
I wyszlo szydło z wora!!
Nie raz widzialem jak 3 busy pks sie spotykaly w drammen i pozniej na Torp jechały a maja tylko 2 licencje a trzecia jest w drodze do Kosowa czy gdzies tam..a jak by byla po drodze kontrola i by sie okazalo ze bus nie ma licencji? lipa i zakup nowego biletu na nasteny lot plus kara dla pasazera za nielegalny przejazd bo taka informacja widnieje na lotnisku!
Jakie sprostawania PKS OSLO to nielegalna firma z kierowcami spiacymi za kołkiem ZAPRASZAMY!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
ale sie usmialem hehhe
sprawdzilem ten link ten koles pracduje na czarno chyba ze w 2010 zaczol cos robic legalnie wczesniej go tu nie powinno byc jak niechce dostac wezwania od " podatkowcow " odwazny albo glupi jest
jechalem z nimi kiedys 120km/h i telefon w reku ale do domu dowiezli
stal przed wejsciem iszukal 2 jeleni bo mial miejsce
bylem tym jeleniem z kolezanka
nie polecam ale tez nie odradzam

ps. kamil 75 mylisz sie oni zarabiaja pond 2-4/rok mil nokow wiadomo maja tam jakies koszta ale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
kazdy czlowiek ma wolny wybor chyba ze sie urodzil w arabowie i ma szybki wybor: reka albo noga do odciecia jak podpadnie komus wyzszemu stopniem zaturbanienia. LOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Kapusiów widzę tutaj od groma, nie podoba się, nikt wam nie każe korzystać z tego PKSu, w Norwegii pojecie konkurencji praktycznie nei istnieje, narod socjalistyczny, nie dostaniecie lapa możecie poprosic, ja mam to gdziesm a nawet sie ciesze, jak nie zaplaci tego glupiego podatku, przynajmniej bedzie mniej kasy Cyganow z Rumunii na kursy dla biednych uchodzcow czy na zasilek na 6 dziecko mohameta, a moze po prostu jestescie juz bardziej norwescy niz polscy i sie w dupach poprzewracalo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
w dupie mam czy zaplaci czy nie ale jak nie placi a wiem ze nie placi to czemu sa tacy drodzy?
ktos juz tam pisal gzdes ze ok 50kr maja zyskuz vatu czy jakos tam
troche za wysokie ceny do jaksci podrozy
ja kapusow nie widze ale za rto jakas pizde na 1 nodze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
Lamikoboy !!!!Kapusiów widzę tutaj od groma, nie podoba się, nikt wam nie każe korzystać z tego PKSu, w Norwegii pojecie konkurencji praktycznie nei istnieje, narod socjalistyczny, nie dostaniecie lapa możecie poprosic, ja mam to gdziesm a nawet sie ciesze, jak nie zaplaci tego glupiego podatku, przynajmniej bedzie mniej kasy Cyganow z Rumunii na kursy dla biednych uchodzcow czy na zasilek na 6 dziecko mohameta, a moze po prostu jestescie juz bardziej norwescy niz polscy i sie w dupach poprzewracalo ?
TY szmato juz w polsce sie w dupach poprzewracalo pksom i jest jak jest jestes szefem pewnie tej firmy wiec wracaj do dzikolandi tam twoje miejsce i rob konkurencje ponizej kosztow durniu niby legalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
ale się pocicie, nie jestem szefem żadnej firmy przewozowej...
Od tego jest wolny rynek zeby firmy padały i powstawały, nei widze powodu, dlaczego norweski przewoznik niemoglby odwozic ludzi do domu, zatrudnic polskiego kierowce, najwazniejsze zeby ludzie mieli wybor, nie podoba sie tu , pojde tam proste, problem jest jednak w tym , ze konkurencja jest w Norwegii znikoma, a wybor tragiczny...
I swoim glupim gadaniem nei zlikwidujecie PKS Oslo z jednego powodu Rynek go potrzebuje !!! a Norwedzy maja kupe w majtkach bo pojawila sie konkurencja, nikt im nei kaze jezdzic poznizej kosztow, po prostu moga sami obnizyc koszty dodatkowe, ktorych w owych firmach jest mnostwo, My Polacy wykonujemy zajebista prace w tym kraju... nie wiem jaki macie w tym interes broniac norweskiego przewoznika ? moze te deszcze na was zle dzialaja ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Macku ze Szczecina idz donies podwiedz ze sa drodzy, moze cie taksowka taniej odbierze z domu i zawiezie do domu, na chyba ze na lewo u jakiegos Pakola, a wyzywac to sobei mozesz matke, bo ona po czasci jest za ciebie odpowiedzialna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Lamikoboy napisał:

po prostu moga sami obnizyc koszty dodatkowe, ktorych w owych firmach jest mnostwo,

Na przyklad zatrudniac na czarno ?

Nie powiesz mi chyba, ze w ciagu roku zatrudnienie 3-ch kierowcow wynioslo firme 170.000kr. ( ze wszystkimi podatkami) !!!!

Fajnie, ze tak bronisz Polakow, ale dlaczego tak wybiorczo ?! Co z kierowcami, ktorzy pracuja w GM Kolleksjon ? Raz, ze to jest dumping, a dwa jezeli pracuja na czarno, to co sie z nimi stanie jezeli ulegna wypadkowi ? Kto zaplaci koszty leczenia i ewentualna rente ?
Czy tak pojmujesz konkurencje ? Do przodu, byle "po trupach" ? Byle wyzyskac pracownikow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok