Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1606 niezalogowanych)
21 Postów
Kasia L
(KasiaL)
Wiking
Tylko, ze diabel to nie imie. Imieniem diabla moze byc ewentualnie belzebub czy lucyfer i wtedy moznaby napisac zgodnie z regulami z duzej litery. A zupelnie inna sprawa, ze w pelni uzasadnione jest napisanie tych imion celowo z litery malej i nikt sie wtedy braku zastosowania regul mysle czepial nie bedzie. W druga natomiast strone pisanie na wyrost diabel z duzej litery jest wielce dyskusyjne ze wzgledow moralnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KasiaL napisał:
Tylko, ze diabel to nie imie. Imieniem diabla moze byc ewentualnie belzebub czy lucyfer i wtedy moznaby napisac zgodnie z regulami z duzej litery. A zupelnie inna sprawa, ze w pelni uzasadnione jest napisanie tych imion celowo z litery malej i nikt sie wtedy braku zastosowania regul mysle czepial nie bedzie. W druga natomiast strone pisanie na wyrost diabel z duzej litery jest wielce dyskusyjne ze wzgledow moralnych.
ALE PIEPRZYSZ ...!!! Jak potłuczona ...
---
Zapominając o podstawie .
---
W tym przypadku Ktoś napisał diabeł poprawnie z DUŻEJ litery .
Ponieważ Litera D rozpoczyna nowe zdanie ... a reszta nie ma znaczenia co akurat oznacza .
---
Dokładnie jak poniżej :
-Nocnik a w nim szczochy ...
-Dziwka która stoi pod latarnią ...
-Gówno nienaruszone nie śmierdzi ...
-Diabeł i dziewica
---
Czyżbyś była od moherów ...!? .
---
Coś tak właśnie zajeżdża ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(kow@lski)
Wiking
KasiaL napisał:

Myślę, że sprawa zeszła na poboczny tor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Kasia L
(KasiaL)
Wiking
gabriel napisał:
KasiaL napisał:
ALE PIEPRZYSZ ...!!! Jak potłuczona ...
---
Zapominając o podstawie .
---
W tym przypadku Ktoś napisał diabeł poprawnie z DUŻEJ litery .
Ponieważ Litera D rozpoczyna nowe zdanie ... a reszta nie ma znaczenia co akurat oznacza .
---
Dokładnie jak poniżej :
-Nocnik a w nim szczochy ...
-Dziwka która stoi pod latarnią ...
-Gówno nienaruszone nie śmierdzi ...
-Diabeł i dziewica
---
Czyżbyś była od moherów ...!? .
---
Coś tak właśnie zajeżdża ...?

Wez czlowieku najpierw przeczytaj dokladnie ostatnie zdanie artykulu i sie wiecej nie osmieszaj wypowiedziami rodem z rynsztoka i smietnika. Kultury troche.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KasiaL napisał:Wez czlowieku najpierw przeczytaj dokladnie ostatnie zdanie artykulu i sie wiecej nie osmieszaj wypowiedziami rodem z rynsztoka i smietnika. Kultury troche.
Co prawda nie czytam artykułów tam zamieszczanych i faktycznie odniosłem się jedynie do Tej Nazwy tematu na Tym Forum .
Niemniej nadal twierdzę iż ZAJEŻDŻA OD CIEBIE TYM BARDZIEJ ZGNIŁYM MOHERSTWEM...!!!
---
Ponieważ w tym zdaniu słowo "diabeł" w ten sposob zostało dobitnie podkreślone jako ...ZŁO...!!! .
---
cyt :
..."Dopiero wtedy można przeciwstawić się Diabłu. "..."
---
Gdyby w tym zdaniu" diabeł " oznaczony był z małej litery wtedy nie byłby KIMŚ złym ...!!!
Tylko MAŁO wartościową i niegroźną RZECZĄ ...
---
KULTURALNY przewrażliwiony moherku ...

---
W całym artykule Diabeł przedstawiany jest jako wypaczenie tym samym Jako ...WRÓG ...
Wroga natomiast trzeba szanować co nie oznacza wcale iż nie należy Go zwalczać .
---
Każdy kto nie szanuje WROGA przeważnie MARNIE KOŃCZY ...
Przykładem niech będzie II-W.Ś. i Pan Hitler i Jego Państwo , który gardził Wrogiem i wiadomo jak skończył On i Jego Rzesza ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Kasia L
(KasiaL)
Wiking
gabriel napisał:
KasiaL napisał:Wez czlowieku najpierw przeczytaj dokladnie ostatnie zdanie artykulu i sie wiecej nie osmieszaj wypowiedziami rodem z rynsztoka i smietnika. Kultury troche.
Co prawda nie czytam artykułów tam zamieszczanych i faktycznie odniosłem się jedynie do Tej Nazwy tematu na Tym Forum .
Niemniej nadal twierdzę iż ZAJEŻDŻA OD CIEBIE TYM BARDZIEJ ZGNIŁYM MOHERSTWEM...!!!
---
Ponieważ w tym zdaniu słowo "diabeł" w ten sposob zostało dobitnie podkreślone jako ...ZŁO...!!! .
---
cyt :
..."Dopiero wtedy można przeciwstawić się Diabłu. "..."
---
Gdyby w tym zdaniu" diabeł " oznaczony był z małej litery wtedy nie byłby KIMŚ złym ...!!!
Tylko MAŁO wartościową i niegroźną RZECZĄ ...
---
KULTURALNY przewrażliwiony moherku ...

---
W całym artykule Diabeł przedstawiany jest jako wypaczenie tym samym Jako ...WRÓG ...
Wroga natomiast trzeba szanować co nie oznacza wcale iż nie należy Go zwalczać .
---
Każdy kto nie szanuje WROGA przeważnie MARNIE KOŃCZY ...
Przykładem niech będzie II-W.Ś. i Pan Hitler i Jego Państwo , który gardził Wrogiem i wiadomo jak skończył On i Jego Rzesza ...!!! .

Masz takie piekne imie Gabrielu, ze az dziw bierze, ze spod palcow kogos o takim imieniu moga wychodzic tego typu teksty.

Mylisz pojecia niestety, bo zla i diabla nie nalezy szanowac (radze sprzwdzic co dokladnie to slowo oznacza) mozna natomiast a nawet trzeba go nie lekcewazyc, bo jesli sie je lekcewazy to sie rozrasta jak przyslowiowy oleander...

Mnie akurat nikt nie zmusi do szanowania diabla tak jak nie zmusi mnie nikt do tolerowania chamstwa i obelg pod moim adresem, dlatego tez zglaszam cie do moderacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KasiaL napisał:Masz takie piekne imie Gabrielu, ze az dziw bierze, ze spod palcow kogos o takim imieniu moga wychodzic tego typu teksty.
zglaszam cie do moderacji.

JESTEŚ obłudna i ZAKŁAMANA nie dziw , że właśnie tak a Nie Inaczej się zachowujesz ...
WRÓĆ Z POWROTEM NA to Forum z Którego Tu Do Nas Przyszłaś ... I nie BRUDŹ Nam Tu
KONFIDENCIE
---
PONADTO Pamiętaj iż ... Tak Gabriel jak i Diabeł ...Szatan ... Lucyfer... Pochodzą z tej samej Kultury Religijnej ... Jeżeli Nie masz szacunku dla ZŁA to i tym samym Nie Masz szacunku dla Gabriela i całej Religi w Której Te Postacie Istnieją .
---
Z tobą jest dokładnie tak samo jak z ZAKŁAMANYM RYDZYKIEM ...
--
Z jednej strony jest Kapłanem religii która uznaje ŻYDOWSKIEGO JEZUSA i odprawia Msze zgodnie z rytem wziętym z Judaizmu ...!!!
--Z drugiej strony wrzeszczy że ŻYDOSTWO to ZŁO na ziemi . i że To zło trzeba Tępić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
obawiam sie ,ze mamy nastepna dziewice orleanska,ktora w imie najwyzszego i wiary wszystkich nas karze ut,ut,ut.amen i wszyscy jego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Kasia L
(KasiaL)
Wiking
Wyrywasz moje wypowiedzi z kontekstu, przycinasz, zeby poprzec swoje wyimaginowane wyobrazenia o mnie. Wypowiadasz sie na temat religii o ktorej nie masz zielonego pojecia i przez to kompletne bzdury ci z tego wychodza.

Zal mi cie wiesz..? Biedny jestes, znerwicowany, nienawiscia kipisz.

I wybacz ale to ja sama zdecyduje gdzie, kiedy i na jakim forum bede przebywac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KasiaL napisał:
Wyrywasz moje wypowiedzi z kontekstu, przycinasz, zeby poprzec swoje wyimaginowane wyobrazenia o mnie. Wypowiadasz sie na temat religii o ktorej nie masz zielonego pojecia i przez to kompletne bzdury ci z tego wychodza.... Mam Takie Niezbywalne prawo , ze zamieszczając czyjś tekst , mogę go dowolnie cytować ...
---
A ty co z klasztoru uciekłaś , że twierdzisz Iż Mam mało wiedzy o religii , a w szczególności tej Rzymsko Katolickiej . A Może Ty Jakiś przebrany Klecha ...!? .
Co ty możesz wiedzieć o Mojej wiedzy na temat Religii Świata , skoro sama jesteś zakutana jak Koń z klapkami na oczach ...Biedny PARAFIANINIE ...
---
---
Swoimi tekstami przypominasz Mi ..." Zieloną Istotkę " od Eli ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok