Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1121 niezalogowanych)
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking
ja rozliczam sie sam bez zadnych biur... ale chodzi o zasade dotrzymywania terminow... Ty sie spoznisz zle... oni nawala - oj.. przepraszamy...

Spóźniłem się w zeszłym roku o 2 tygodnie taki norweski błąd przy rozliczeniu przez neta ..... kase dostałem 14 marca tego roku już nie [pisze ile chodzenia było i pytania co się dzieje ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no i dostalem mejla od tych pedalow... yhm... a mily raczej nie bylem... jak odpala altinn to bede mogl znalesc zeznanie w skrzynce odbiorczej na altinn.. no kurde tez mi nowosc... debile kur*a....

Hei!

Vi viser til din henvendelse mottatt 21.03.2012 19:45.

Saksnummer: xxxxx

Henvendelsen din er behandlet 21.03.2012 20:54.

Løsning:
På grunn av en sikkerhetshendelse er det nå slik at Altinn.no er nede. Frem til da vil du ikke kunne sjekke om den er mottatt i Altinn. Når løsningen er oppe å går igjen skal du finne den under Min meldingsboks -> Til min behandling.

Dersom du ikke finner den bør du kontakte Skatteetaten for å høre om de kjenner til dette. Siden du spør om Selvangivelse 2010, kan det hende du har slettet den? Da kan du få tilsendt en kopi fra Skatteetaten.

Du finner kontaktinformasjon til Skatteetaten her:
www.skatteetaten.no/no/Adresser-og-apningstider/

Med vennlig hilsen
Altinn brukerservice
Tlf. 75 00 60 00
www.altinn.no

Din henvendelse:
Hvor er min selvangivelsen for helvete???????? Jeg får bot hvis jeg ikke betaler eller leverer noe men ikke dere?????? Fiks det idag for faen!!!!! Eller dere kan begynne med levere uleste selvangivelsene personlig.. fra dør til dør..... SKULLE FÅ DENNE I GÅR JÆVLA TYVERE!!!! Stjeler dere min tid. Og tid er jo penger!!! Mine penger... SKATTIDIOTER!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
JLK-tos sobie po nich pojechal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Gregors77 napisał:
[quote]ja rozliczam sie sam bez zadnych biur... ale chodzi o zasade dotrzymywania terminow... Ty sie spoznisz zle... oni nawala - oj.. przepraszamy...

Spóźniłem się w zeszłym roku o 2 tygodnie taki norweski błąd przy rozliczeniu przez neta ..... kase dostałem 14 marca tego roku już nie [pisze ile chodzenia było i pytania co się dzieje ....[/quote]

Hm ale oni maja jeszcze duuuuuuuuuuuuzo czasu,nie maja zadnego spoznienia dla spragnionych tak bardzo drzwi urzedu skarbowego stoja otworem !!!!

JFK -coz za piekny jezyk,wyciagnoles to co najlepsze zich mowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb) Online
Początkujący
" Naprawde zastanawiam sie nad tym bardzo mocno-wpadne tu chyba w przyszlym roku na te dwa miesiace rozlicze jakas setke z podatku i zmykam do kraju wydawac ciezko zarobione pieniadze (oczywiscie zarobione przez innych)-100 x 1000 nok(podobno juz tyle biora) daje calkiem niezla sume. A zapomnialem o kosztach pal licho zamieszkam nawet w TON nawyzej wezme 1200 od glowy."

No toś się Gamel zagalopował...chyba za rzadko tu gościsz, bo gdyby było inaczej to wiedziałbyś że na tym forum "obowiązują stawki" 3-4 razy niższe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mi udało się sprawdzić minutę po północy i jeszcze stronka działała później już było coraz gorzej.
Dzisiaj też lipa.
Cóż znów serwer nie wytrzymał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
ynteligentne społeczeństwo oczywiście jak nie może sie zalogować to klika "odświerz" i jeszcze bardziej serwery zamula...
swoją drogą na co sie tak spinać jak można sobie spokojnie obliczyć podatek o tu:

www.dinside.no/789330/slik-blir-din-skatt-i-2012
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mozna tez wyliczyc na stronie skattu... jasne, co za problem...

tylko ze w zeszlym roku - niektorzy, tak jak ja mogli niechcacy przez krotki okres pracowac w firmie gdzie kwoty brutto na lønnslippach, a pozniej na årsopgave i na koniec w selvangivelsen byly rozne... zanim przyszlo årsopgave - to kilka miesiecy minelo juz w nowym roku i wlasnie o te kilka miesiecy z poczatku 2010 mi chodzi... årsopgave nie dostalem z tamtej firmy - firma zbankrutowala zaraz po tym jak sie zwolnilem w czerwcu - prawnicy prowadzacy bankructwo, arbeidstylsynet itd pilotuja sprawe årsopgave ale co z tego skoro zostalo tylko 5 tygodni... a w miedzyczasie sa swieta (sluttattest dostalem w styczniu heheheh i to tez z inspekcji pracy po wczesniejszym sprawdzeniu danych u prawnika od bankructwa heh a zaraz po wakacjach sie do nich zglosilem ze nie dostalem swiadectwa pracy...)

dlatego chce zobaczyc swoje zeznanie podatkowe jak najszybciej!!
i na spokojnie chce sobie sprawdzic czy w tym roku tez bedzie jakis numer z kasa... niby w zeszlym roku wyliczylem sobie zwrot a tak na prawde musialem pozniej doplacac 8k...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok