Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1122 niezalogowanych)
1 Post
Damian Michalski
(Damuch)
Wiking
w zeszlym roku placilem 50% podatku przez 4 miesiace .Dostalem rozliczenie i proponuja mi 10 817kr .Wedlug mnie to za malo ,czy ktos wie jak to odzyskac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
moze placiles mala zaliczke wiec teraz dla Ciebie wychodzi malo... zwroty.. jakie masz odliczenia?? skarobowka wysyla kazdemu do domu ksiazeczke o rozliczeniach.. co wpisywac.. a co mozna odliczac.. czytasz - wybierasz - wpisujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Siden klokken 18.34 tirsdag har altinn.no vært stengt.

a ludzie caly czas probuja hehehe.. info znalezione na brregu
www.brreg.no/nyheter/2012/03/altinn_feil.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Altinn er utilgjengelig

Altinn er utilgjengelig.

Vi jobber kontinuerlig med å få rettet feilen, men kan dessverre ikke gi noe eksakt tidspunkt for når Altinn er i vanlig drift.

Mer informasjon vil legges ut på Brønnøysundregistrenes nettsider - brreg.no

- Altinn Sentralforvaltning

a miało być tak rewelacyjnie po wczorajszym ataku podatników trzeba pewnie wymienić serwery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Hm mozesz sie rozliczyc jako pendler jezeli spelniasz okreslone warunki miedzy innymi co 3 tygodnie wyjazdy do Hjemmelandu, wynajmujesz tutaj hybel nie wiekszy niz 30 m kwadratowych i masz mieszkanie na siebie w Polsce(ale ten warunek spelniasz z tego co piszesz).

Ps: to oczywiscie do zalozyciela watku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
dzis tez nie otworza.. skurwys**y.... sami nie daja na czas ale spoznij sie jeden dzien ze swoimi poprawkami to ci nie przyjma.. odrzuca... poprosza o napisanie korekty itd... debile kur*a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
a facebook jakos nie pada a tam kilkaset milionow siedzi caly czas...... yhm....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
no i tablice odswiezyli.... chyba za duzo polakow dzwonilo hehe.... Altinn is unavailable
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
dzis tez nie otworza.. skurwys**y.... sami nie daja na czas ale spoznij sie jeden dzien ze swoimi poprawkami to ci nie przyjma.. odrzuca... poprosza o napisanie korekty itd... debile kur*a

Nalicz im umowne odsetki od znaczkow pocztowych i napisz o odszkodowanie za straty moralne. Nie wiem dlaczego wszyscy chca poznac wyniki rozliczenia podatkowego tak szybko skoro ewentualny zwrot za pare miesiecy? aaaaaaaaaaaaaaa Juz wiem to wszystkie te pseudo biura rozliczeniowe rozpoczely inwazje. Naprawde zastanawiam sie nad tym bardzo mocno-wpadne tu chyba w przyszlym roku na te dwa miesiace rozlicze jakas setke z podatku i zmykam do kraju wydawac ciezko zarobione pieniadze (oczywiscie zarobione przez innych)-100 x 1000 nok(podobno juz tyle biora) daje calkiem niezla sume. A zapomnialem o kosztach pal licho zamieszkam nawet w TON nawyzej wezme 1200 od glowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
ja rozliczam sie sam bez zadnych biur... ale chodzi o zasade dotrzymywania terminow... Ty sie spoznisz zle... oni nawala - oj.. przepraszamy...

fejsbuk chodzi nadal a caly czas sie ludzie na niego loguja.. milioy ludzi jednoczesnie.. a Tu u nich 5kk norwegow z czego tylko czesc zaglada na altinn i juz problem na kilka dni....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok