A ja byłam na tym kursie ponad rok temu i bardzo sobie chwale. Pani, która go prowadzi jest z wykształcenia ekonomem i dla wielu Polaków pomagała i pomaga. I ubliżanie w sposób jaki zaprezentowała pani Johanne (poniżej) świadczy tylko o jej kulturze... I jak można komentować coś i kogoś czego/kogo nie słyszał i nie widział na własne uszy i oczy??? Zastanawia mnie także fakt, że skoro krytykuje pani społeczeństwo norweskie, określając ich jako cytuję:"Śmierdzących norwegów" to co robi "szanowna pani polka" (oczywiście nigdy nie myjąca żadnego kibla i nie trzymająca w swoim życiu odkurzacza w ręku) w kraju tych ludzi , których tak pani obraża ? Niech pani wraca do "pachnących polaków" którzy wygryzli by jeden drugiego i czekają tylko na powinięcie nogi , kogoś kto całe zycie do czegoś dochodził ciężką pracą i wyrzeczeniami... po to żeby pozniej osoba reprezentująca niski poziom pani JOHANNE naubliżała Pani Katarzynie na forum.Jeśli nie chce pani korzystać z kursu , bo pewnie pani poziom intelektualny nie przyswoił by informacji podawanych na kursie, skoro ocenia pani kurs po wypowiedzi koleżanki

Niestety naszym rodakom nic i nikt nie dogodzi! Typowa polka, która z zazdrości , że ktoś umie więcej niż ona oczernia wszystkich którzy mają lepiej , niż ona

Ehh szkoda słów... Ciekawe jest także, czym pani zajmuje się w Norwegii i kto pani płaci za wykonywaną pracę lub pani mężowi , który panią być może utrzymuje ... czyżby te "śmierdzące społeczeństwo Norweskie"?? Proszę się następnym razem zastanowić co pani pisze zanim napisze pani opinie o kimś kogo pani nie zna... i w kraju ludzi dzięki któremu ma pani za co żyć! Jeszcze jedno, ta Pani Katarzyna, żeby prowadzić ten kurs , wygrała przetarg na najlepszą prowadzącą z wielu polaków , więc ma chyba coś do zaprezentowania, skoro została wybrana do poprowadzenia w/w kursu, który celowo prowadzony jest w języku polskim, żeby Polacy mogli się w Norwegii rozwijać nawet nie znając dobrze języka norweskiego ! I to państwo Norweskie daje nam taką możliwość, więc zamiast krytykować... może wystarczyłoby wykazać odrobinę wdzięczności...!