Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6850 niezalogowanych)
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Jasna napisał:

Pazurki przycięte, co majeranek?

.................

szkoda, że to tylko twoje wlasne mniemanie o sobie ( cecha ludzi bezkrytycznych)

Powinieneś, majeranek, podziękować Jasnej za tak wnikliwą i łagodną analizę. I to wszystko za darmochę i na miejscu - nie trzeba się po psychiatrach szlajać.

Ja jeszcze dorzucę - próbowałeś rozgrywać ludźmi - niektórych zjednywać klepiąc protekcjonalnie po ramieniu, żeby innym móc naubliżać w komfortowej sytuacji. A to wszystko, żeby wysunąć się przed szereg. Tak mają ludzie z niskim poczuciem wartości; zakompleksieńcy.
Jak widać ludzie nie są tacy głupi jak sądziłeś i się sam ostałeś jak ten paluch.
Już nawet siła rażenia twoich uszczypliwości jest taka sobie, bo się powtarzasz jak zdarta płyta a i wszyscy już wiedzą jaką klasę reprezentujesz.

"Umarł król, niech żyje król" - a nie wydaje ci się niekiedy, że jesteś Napoleonem?? - bo tego jeszcze brakuje i diagnoza byłaby kompletna.

Powtórzę się z innego wątku: ten wątek jest odpowiednim miejscem dla ciebie; dupy dajesz jak męska Doda tylko po to, żeby się o tobie mówiło.

Przepraszam homoseksualistów za porównanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Chłopaki dajcie już spokój z tymi kłótniami ....niech to forum stanie się normalne

To tylko taka moja mała prośba do Was

to jak będzie ???? koniec z lożą szyderców ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lena -wlasnie jezeli ma byc w miare normalnie,to takie majeranki powinny dac sobie porzadnie na wstrzymanie,jestes tu krotko wiec tylko mala informacja ze kolega marianek,przez dlugi czas pracowal i staral sie jak tylko mogl zeby wlasnie tak zostac potraktowanym przez innych i doswiadczyc na sobie tego co czynil innym,wreszcie sie doczekal,ale jak go znam to i tak nic nie zrozumie,to tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
Chłopaki dajcie już spokój z tymi kłótniami ....niech to forum stanie się normalne To tylko taka moja mała prośba do Was

Lena, idea bardzo zacna nie powiem, ale ciesz się, że są tu osoby, które potrafią się postawić, bo kto wie, kiedy Ty byłabyś następna.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał:
...to jak będzie ???? koniec z lożą szyderców ???
Wszystko zależy od Tych , którzy zadają nielogiczne i szydercze pytania...
Im Ich będzie Mniej , tym mniej będzie SZYDERSTW...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
h5n1 napisał:
NIe ukrywam , ze jestem wrogiem cpania ale ciesze sie, ze coraz wieksze ilosci leszczy sie wciagaja. Przeludnienie to problem calej planety
- Mam nadzieję że nie zawiało tu hipokryzją, bo wiesz że dużo osób ćpa papierosy i ćpa alkohol?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
koalski napisał:
lena003 napisał:
Chłopaki dajcie już spokój z tymi kłótniami ....niech to forum stanie się normalne To tylko taka moja mała prośba do Was

Lena, idea bardzo zacna nie powiem, ale ciesz się, że są tu osoby, które potrafią się postawić, bo kto wie, kiedy Ty byłabyś następna.

Oki chciałam dobrze ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
koalski napisał:
Jasna napisał:

.................

szkoda, że to tylko twoje wlasne mniemanie o sobie ( cecha ludzi bezkrytycznych)

Powinieneś, majeranek, podziękować Jasnej za tak wnikliwą i łagodną analizę. I to wszystko za darmochę i na miejscu - nie trzeba się po psychiatrach szlajać.

Ja jeszcze dorzucę - próbowałeś rozgrywać ludźmi - niektórych zjednywać klepiąc protekcjonalnie po ramieniu, żeby innym móc naubliżać w komfortowej sytuacji. A to wszystko, żeby wysunąć się przed szereg. Tak mają ludzie z niskim poczuciem wartości; zakompleksieńcy.
Jak widać ludzie nie są tacy głupi jak sądziłeś i się sam ostałeś jak ten paluch.
Już nawet siła rażenia twoich uszczypliwości jest taka sobie, bo się powtarzasz jak zdarta płyta a i wszyscy już wiedzą jaką klasę reprezentujesz.

"Umarł król, niech żyje król" - a nie wydaje ci się niekiedy, że jesteś Napoleonem?? - bo tego jeszcze brakuje i diagnoza byłaby kompletna.

Powtórzę się z innego wątku: ten wątek jest odpowiednim miejscem dla ciebie; dupy dajesz jak męska Doda tylko po to, żeby się o tobie mówiło.

heh na mnie nie liczcie, ze zwine moje pieknie trzepoczace żagle i poprostu przybije do portu....
no way!
Jesli chcesz "misiu" merytorycznej dyskucji yo nie wyciagaj zdan z kontekstu, bo kazdy kto przeczyta całosc ulotki dołaczonej do opakowania, potrafi wyciagnac wnioski i stweirdzic who is who!
Ty widze lubisz lansowac sie w ten sposób,ale to ma niestety krótkie nogi.....
Jak sam zauwazyłes, na forum jest masa mądrych ludzi, umiejących czytac ze zrozumieniem, wiec prosze zebys przestał reprezentowac wiekszosc i zaczął wyrazac TYLKO swoje zdanie!
Uwazasz,ze powinienem rudej podziekowac?
heh to ciekawe......
Nawet jesli sie zdecyduje, to jej nie przybedzie,ani kolor jej włosów nie zmieni sie nagle w piękną głeboką czerń,nie zostanie takze nigdy moim mentorem, wiec wybacz,ale dziekuje za mozliwosc podziekowania
Siła razenia?
Badz spokojny, jest bo była....
czekam na okazje jak nasz janek (przyczajony tygrys) pozdro jasiu: )
Czyzby "ostałem sie jak palec" ?
to bardzo ciekawe, ale niestety nieprawdziwe wodzu!
dostaje mase pryw.wiadomosci z wyrazami sympati,prosba o jeszcze, i miłymi zyczeniami od normalnych ludzi, wiec nie jest tak zle : )
co do dawania dupy, to bardzo cie prosze pohamuj fantazje, bo ani sie obejrzysz, a bedziesz sie musiał po mydełko schylić : )

aaaaaaa ty powinienes nick zmienic na.... echo

PS: Nie masz pojecia ile frajdy mi daje przekomarzanie sie z tobą/wami, a przed nami długie, ciemnne wieczory, wiec jasna/ciemna sie przyda : ))
Ty tez fajnie błaznujesz, twoja psiapsiółka dołozy swoje nieznane nikomu cytaty i bedzie bosko : ))
Lansujesz sie na wielkiego wodza,a nie potrafisz zauwazyc, ze w twojej koalicj jest was ledwo trójka: ty, ruda i marysia ?
Purple jest ciagle niezrzeszony,a tych dwóch błedziarzy nie licze, bo piszą tak,ze nikt nic nie rozumie....
Jako echo powinienes odpowiedziec, ale nie musisz, bo mam to w dupie, a twoje madrosci mi sciekają,wiec nie produkuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
koalski napisał:
Jasna napisał:

.................

heh na mnie nie liczcie, ze zwine moje pieknie trzepoczace żagle i poprostu przybije do portu....
no way!
Jesli chcesz "misiu" merytorycznej dyskucji yo nie wyciagaj zdan z kontekstu, bo kazdy kto przeczyta całosc ulotki dołaczonej do opakowania, potrafi wyciagnac wnioski i stweirdzic who is who!
Ty widze lubisz lansowac sie w ten sposób,ale to ma niestety krótkie nogi.....
Jak sam zauwazyłes, na forum jest masa mądrych ludzi, umiejących czytac ze zrozumieniem, wiec prosze zebys przestał reprezentowac wiekszosc i zaczął wyrazac TYLKO swoje zdanie!
Uwazasz,ze powinienem rudej podziekowac?
heh to ciekawe......
Nawet jesli sie zdecyduje, to jej nie przybedzie,ani kolor jej włosów nie zmieni sie nagle w piękną głeboką czerń,nie zostanie takze nigdy moim mentorem, wiec wybacz,ale dziekuje za mozliwosc podziekowania
Siła razenia?
Badz spokojny, jest bo była....
czekam na okazje jak nasz janek (przyczajony tygrys) pozdro jasiu: )
Czyzby "ostałem sie jak palec" ?
to bardzo ciekawe, ale niestety nieprawdziwe wodzu!
dostaje mase pryw.wiadomosci z wyrazami sympati,prosba o jeszcze, i miłymi zyczeniami od normalnych ludzi, wiec nie jest tak zle : )
co do dawania dupy, to bardzo cie prosze pohamuj fantazje, bo ani sie obejrzysz, a bedziesz sie musiał po mydełko schylić : )

aaaaaaa ty powinienes nick zmienic na.... echo

PS: Nie masz pojecia ile frajdy mi daje przekomarzanie sie z tobą/wami, a przed nami długie, ciemnne wieczory, wiec jasna/ciemna sie przyda : ))
Ty tez fajnie błaznujesz, twoja psiapsiółka dołozy swoje nieznane nikomu cytaty i bedzie bosko : ))
Lansujesz sie na wielkiego wodza,a nie potrafisz zauwazyc, ze w twojej koalicj jest was ledwo trójka: ty, ruda i marysia ?
Purple jest ciagle niezrzeszony,a tych dwóch błedziarzy nie licze, bo piszą tak,ze nikt nic nie rozumie....
Jako echo powinienes odpowiedziec, ale nie musisz, bo mam to w dupie, a twoje madrosci mi sciekają,wiec nie produkuj sie

A ja Wam mówię chłopcy ........ zgoda buduje ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok