Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odwołanie konsul Adrianny Warchoł - Norwegia

Czytali temat:
(1002 niezalogowanych)
1 Post
Waldemar ..
(waldemaar)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Odwołanie konsul Adrianny Warchoł
A czy to humanitarne postepowanie wladz norweskich ? Ci co decyduja o takim kroku sami powinni poczuc sie jak rodzice odebranego dziecka z tak blachego powodu, moze wtedy podeszli by do sprawy w bardziej cywilizowany sposob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
CÓŻ ...
W polityce tej Światowej , nie ma kolesiostwa ...
Jeżeli Ktoś na eksponowanym stanowisku , zachowuje się jak pospolity ...warchoł ...!!! .
To i skutki Jego zachowania , są takie jak w przypadku tejże Pani Konsul... RP...
Widocznie za bardzo zapatrzona jest we własne nazwisko ...!

...OT IRONIA LOSU...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
waldeck napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Odwołanie konsul Adrianny Warchoł
A czy to humanitarne postepowanie wladz norweskich ? Ci co decyduja o takim kroku sami powinni poczuc sie jak rodzice odebranego dziecka z tak blachego powodu, moze wtedy podeszli by do sprawy w bardziej cywilizowany sposob.

A skad ty wiesz, jaki byl powod? Opierasz sie prawdopodobnie jedynie na wypowiedziach chorej kobiety oraz gangstera.

Poza tym, cytuje oryginalna odpowiedz p. Warchol przeslana do mnie 20.06.2011:

"

Ze zdumieniem i olbrzymim zażenowaniem przeczytałam artykuł pod wskazanym przez Pana linku. Szok był tym większy, iż nie miałam świadomości istnienia takiej treści. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że ktoś mógł bezprawnie przekleić moje zdjęcie z Internetu i podpisać kolo niego taką skandaliczną wypowiedź, na dodatek z błędnymi danymi osobowymi i błędną informacją dotyczącą zajmowanego przeze mnie stanowiska. Już skontaktowałam się z kancelarią adwokacką w sprawie wyjaśnienia tego procederu bezprawnego korzystania z mojego nazwiska.

Dlatego bardzo dziękuję za poinformowanie mnie o istnieniu takiego artykułu, zwłaszcza, że ja nie czytam Super Expressu i nawet nie wiedziałam, że istnieje. Musiałam sprawdzić w Internecie, czy taka gazeta faktycznie istnieje i według Wikipedii „ jest to gazeta o charakterze sensacyjno-rozrywkowym słynąca z publikacji dot. afer politycznych i obyczajowych. „ Nie stosuje autoryzacji przed publikacją artykułu bądź wypowiedzi rozmówcy. Stąd, uważana jest za gazetę bardzo nierzetelną, której informacje należy traktować z wielką ostrożnością.

Odpowiadając na pytanie, dementuję prawdziwość zawartej tam wypowiedzi. Szczególnie, iż ja jestem w Norwegii dopiero od 2 miesięcy i nie znam jeszcze wszystkich norweskich instytucji, ani sposobu ich funkcjonowania.

Serdecznie zapraszam do Konsulatu ...

Z poważaniem,

Adrianna Warchol

III sekretarz

Wydział Konsularny Ambasady RP w Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
piotrek zasada
(Seagal)
Wiking
Ale supersiasta odpowiedz! super babka! cwana i inteligentna. koleś, niestety ale zrobiła z ciebie idiotę i potraktowała jak półgłówka. punkt dla niej. siema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
a ja się podpisuję obiema rękami pod tą rzekomą wypowiedzią, czy wyssaną z palca plotką, barnevernet to instytucja która działa na niezrozumiałych dla mnie zasadach delikatnie mówiąc, a dostadnie powiedziawszy to po prostu złodzieje dzieci! aż strach tutaj rodzić lub przywozić potomstwo..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Seagal napisał:
Ale supersiasta odpowiedz! super babka! cwana i inteligentna. koleś, niestety ale zrobiła z ciebie idiotę i potraktowała jak półgłówka. punkt dla niej. siema

No i, madrze i inteligentnie skonczyla kariere w dyplomacji

Poza tym, nie jestem "koles"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
unicornesss napisał:
a ja się podpisuję obiema rękami pod tą rzekomą wypowiedzią, czy wyssaną z palca plotką, barnevernet to instytucja która działa na niezrozumiałych dla mnie zasadach delikatnie mówiąc, a dostadnie powiedziawszy to po prostu złodzieje dzieci! aż strach tutaj rodzić lub przywozić potomstwo..

Sadzac po twoich wczesniejszych wypowiedziach, nie jest to jedyna rzecz, ktora jest dla ciebie niezrozumiala...
Ale... jezeli strach przed bv. spowoduje, ze sie nie bedziesz rozmnazac, to ode mnie + dla bv.!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
piotrek zasada
(Seagal)
Wiking
a skąd wiesz - naiwny frajerze - że skończyła? babka odwaliła kawał dobrej roboty. trzeba nam więcej konsuli, którzy poświęcają włąsną karierę, ŻEBY pomóc zwykłemu, ciężko pracującemu Polakowi. a ty jesteś tak zacietrzewiony, jakby ci kosza dała. hahaha pewno tam polazłeś po tym mailu do konsulatu, pośliniłes się i baba cię na drzewo wysłała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja nie znam szczegolow sprawy Nikoli , nie znam ani jej rodzicow ani nie wiem na jakiej podstawie zostala podjeta decyzja bv. o zabraniu dziecka z domu rodzinnego i dlatego nie bede sie wypowiadala w tej sprawie

Natomiast moge napisac o moich zawodowych doswiadczeniach ze wspolpracy szkola - bv.
i moja wypowiedz bedzie krotka - nigdy nie spotkalam sie z przypadkiem odbierania komus dzieci bez zadnego albo z blachego powodu. Czasami jest wrecz przeciwnie - wiem o dzieciach ktore powinny byc umieszczone w rodzinach zastepczych ale nie sa, bo bv. dokonalo wyboru pomocy rodzicom przy prawidlowym wychowaniu dziecka w domu rodzinnym - chociaz ci rodzie nie sa nastawieni na wspolprace i nawet wrecz sprawiaja problemy .

Latow jest krytykowac - a jeszcze latwiej jak sie nie zna faktow

A co do wypowiedzi pani konsul to na pewno to nie byl popis profesjonalizmu i elokwencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Seagal napisał:
a skąd wiesz - naiwny frajerze - że skończyła? babka odwaliła kawał dobrej roboty. trzeba nam więcej konsuli, którzy poświęcają włąsną karierę, ŻEBY pomóc zwykłemu, ciężko pracującemu Polakowi. a ty jesteś tak zacietrzewiony, jakby ci kosza dała. hahaha pewno tam polazłeś po tym mailu do konsulatu, pośliniłes się i baba cię na drzewo wysłała.

1. Babka nie "odwalila" zadnej roboty i nie pomogla, tylko wypowiedziala sie w idiotyczny sposob.
2. Nie jestem lesbijka, nie slinie sie na widok kobiet.
3. "Frajerow" szukaj sobie na podworku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok