W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kontrowersje wokół polskich kursów dla kierowców ciężarówek – ciąg dalszy
najwiekszym zagrozeniem na tych ich drogach, są oni sami!
Mameły kompletnie jezdzic nie potrafią,zero kultury,płynnosci,dynamiki,itd.....
pojecia nie maja właczyc sie do ruchu i wyjezdzaja przed nos ciezarówki,która wazy 50ton i mula sobie nie baczac na nic i nikogo....
ten kurs to scciema, bo kazdy NORMALNY kierowcaa zrobi wszystko,zeby uniknac kolizji do ostatniej sekundy,tyle,ze czasem poprostu sie nie da......
niech sprawdza ile było wypadków w norge przez ostatnie piec lat z udziałem polskich kierowców "tirów" !!!!!
wyniki beda przytłaczajace,poniewaz to oni, zarówno osobówki jak "tiry"jezdza jak traktorem po polu!
wiem co mówie, poniewaz jezdze tu juz 6-ty rok i przejechałem ponad 600tys km!
I wierzcie mi,ze nigdzie nie widziałem takich mosków na drogach jak oni, a objechałem kawał swiata!
zyczę szerokosci
najwiekszym zagrozeniem na tych ich drogach, są oni sami!
Mameły kompletnie jezdzic nie potrafią,zero kultury,płynnosci,dynamiki,itd.....
pojecia nie maja właczyc sie do ruchu i wyjezdzaja przed nos ciezarówki,która wazy 50ton i mula sobie nie baczac na nic i nikogo....
ten kurs to scciema, bo kazdy NORMALNY kierowcaa zrobi wszystko,zeby uniknac kolizji do ostatniej sekundy,tyle,ze czasem poprostu sie nie da......
niech sprawdza ile było wypadków w norge przez ostatnie piec lat z udziałem polskich kierowców "tirów" !!!!!
wyniki beda przytłaczajace,poniewaz to oni, zarówno osobówki jak "tiry"jezdza jak traktorem po polu!
wiem co mówie, poniewaz jezdze tu juz 6-ty rok i przejechałem ponad 600tys km!
I wierzcie mi,ze nigdzie nie widziałem takich mosków na drogach jak oni, a objechałem kawał swiata!
zyczę szerokosci