Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

SV proponuje nowe działania integracyjne - Norwegia

Czytali temat:
(532 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu SV proponuje nowe działania integracyjne
jkaby zabrali caly ten socjal dla pakistanow to sami ruszyli by do pracy i nie trzeba by pukac od drzwi do drzwi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
Gdyby ta kobieta poświęciła trochę czasu na zagłębienie się w temat jak wyglada funkcjonowanie kobiet w tych rejonach z których przybywają to by nie wyskakiwała z takimi propozycjami

Niech najpierw ogarnie prawo szariatu to zrozumie że zbłądziła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
ma ktos link do orygianlu?? zaraz napisze tym pedalom do sluchu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
Proszę naprawdę utemperować Swój język !.
Wszak nie jesteś na Tym Forum a równocześnie i w norwegi , pierwsze dni i wiesz , że tu jest inne prawo niż w KATOLANDI...
Czyż naprawdę takiego znawcę jak Ty ,trzeba niestety , pouczać jak pierwszaka ...!?! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
broom feie napisał:
JLK21 napisał:
Proszę naprawdę utemperować Swój język !.
Wszak nie jesteś na Tym Forum a równocześnie i w norwegi , pierwsze dni i wiesz , że tu jest inne prawo niż w KATOLANDI...
Czyż naprawdę takiego znawcę jak Ty ,trzeba niestety , pouczać jak pierwszaka ...!?! .

na tym czy na innym forum zawsze pisze to co mysle!!!!! i nie owijam w bawelne i nazywam rzeczy po imieniu!!!! nie bede pisal : o jak pieknie i fantastycznie,, albo po prostu, hmmm - bede glosowal na kogo innego - ujme to w kilku slowach po prostu... po polsku czy po norwesku - bez znaczenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:na tym czy na innym forum zawsze pisze to co mysle!!!!! i nie owijam w bawelne i nazywam rzeczy po imieniu!!!! nie bede pisal : o jak pieknie i fantastycznie,, albo po prostu, hmmm - bede glosowal na kogo innego - ujme to w kilku slowach po prostu... po polsku czy po norwesku - bez znaczenia...NA JAKIM INNYM FORUM-możesz dać rzeczywiste i realne przykłady !?.
Reasumując - nie pieprz drobnych kawałków- .
U Anniken , miałbyś za taką jawną i negatywną postawę , co najmniej oficjalne ostrzeżenie , lub czasowy ban .
Natomiast , na niekwestionowanym Totalnie chorym Forum -BASI-miałbyś automatycznie OSTATECZNY STAŁY BAN .
Są jeszcze jakieś INNE DOSTĘPNE FORA O KTÓRYCH tutaj nie mamy zielonego pojęcia , a na których tak otwarcie się produkujesz !? .
Podaj linki do tych społeczności ! .
Tu na tym forum za taką postawę nie banuje się uczestnika dyskusji.
I dlatego uszanuj to dobrodziejstwo.! ,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
juz widze tabuny kobiet w hidzabach pedzacych do albo za praca,niewiem czy oni sa naprawde tak naiwni czy tylko udaja,
ale panstwowa kasa napewno na to poplynie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakub Krzeminski
(Krzemien)
Wiking
Witam wszystkich . Nie pisuje na żadnych forach no chyba że coś mnie rozbawi ,albo faktycznie zainteresuje Szczerze mam gdzieś na co państwo będzie wydawało kase (i tak mnie to nie dotyczy) Ja się skupiam na mojej pracy i żeby mi za to zapłacili No ale do rzeczy. Bardzo mi się spodobał komentaż "broom feie" Na jakim forum chłopie hahah tam Cie zjedzą jak napiszesz że ktoś jest be hahaha. Racja Swięta racja choć nie wiem czym to jest spowodowane Poza tym mogłby ktoś mie oświecić co to za fora? (najlepiej na prv) bo może też mam już bana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Tak dac im jeszcze wiecej socjalu. Jeszcze pare lat rzadow tych "socjalistow" i Norwegia stanie sie druga Szwecja. No i jeszcze ta szeroko pojeta "tolerancja" czyli proba wmowienia spoleczenstwu potrzeby akceptowania czyis zboczenstw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
@broom feie: zjazd gosciu....

"Podaj linki do tych społeczności ! .
Tu na tym forum za taką postawę nie banuje się uczestnika dyskusji.
I dlatego uszanuj to dobrodziejstwo.!"

- dlatego wlasnie nieskrepowanie sie udzielam, wiec w czym problem?? czy ja obrazam Twoja matke czy tez moze ugodzilem w Twoje upodobania polityczne??

ps.
GL - jeszcze sie utrzymuje, moja norwegia, VG czy forum aftenposten - sam sobie poszukaj wypowiedzi forumskandynawia nie licze bo tam to nawet moda nie ma a poziom wypowiedzi nie dosc ze niski to jeszcze tepy jakby troche - tam na siebie tak najezdzaja bez powodu - cos dla Ciebie ))
wp onety interie smery bajery forumnorwegia pl/net i inne smieszne fora - tam juz mnie nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok