ankaw-napisze ci jasniej moze twoja nieskonczona inteligencjia tym razem zaskoczy, nie jestem JAK CHORAGIEWKA NA WIETRZE teraz kumasz.
ty to chyba jakas wyrocznia nieomylna jestes bo wszystkim rady dajesz,a my niewdziecznicy ich nie sluchamy.
chyba psychologie telepatyczna z wyroznieniem skonczylas bo przez telefon lub na podstawie kilku postow lub zdjecia doskonale potrafisz stan psychiczny ocenic,najwieksza tepote to sama tu prezentujesz mala zakompleksiona dziewczynko,oceniasz czyjes zdjecie a swoje dlaczego chowasz pod lozkiem,pewnie dlatego ze nawet wyposzczeni tirowcy o ktorych wspominasz uzyli by cie co najwyzej jako lewarka,zazdrosc przez ciebie przemawia.
co do sprawy to pewnie twoja inteligencja nie dostrzegla ze mnie nie chodzi o to ze ktos uznal ze temu dziecku i rodzinie nalezy pomoc,TYLKO O SPOSOB W JAKI SIE TO ROBI,rozumiesz bo jak nie to daj sobie spokoj otworz nastepne chipsy lub czekolade i zajmij sie formowaniem figury,napewno nienagannej.
zanim skomentujesz jeszcze jakis moj post odpowiedz mi dlaczego uwazasz ze przymusowe naturalizowanie dzieci obywateli innych panstw jest czymkolwiek usprawiedliwione,bo to faszystowskie metody pozyskiwania obywateli.
a moja rada dla ciebie

pojrz w lustro zastanow sie nad soba ,a swoja inteligencja blyskaj w rodzinnej wsi.