Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1100 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ankaw napisał:....Potem opiszcie swoje wrażenia na forum.
Czy Ty czasem nie masz jakiejś deprechy...!!!
Powielać ten sam post , toczka w toczkę ...

OŚMIESZASZ SIĘ I ZARAZEM STAJESZ SIĘ MAŁO WIARYGODNA ...
To Ty szukasz sensacji....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
polski obywatel,powinni sprawe przekazac do pl.w tej sprawie powinien rozstrzygac polski sad,dlaczego nie slyszymy ze odbieraja dzieci niemieckim rodzicom ,co moze wszyscy sa wzorowi?,nie bo dostali by po lapach od niemieckiego rzadu,a nie od detektywa,bo polski rzad ma nas w d....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(ankaw)
Wiking
Jezeli polski obywatel cos ukradnie w norweskim sklepie, to tez ma rozstrzygac polski sad?

kryss, kryss
Veolie zmienili na Boreal, ale Ty sie nie zmieniasz ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ankaw-bo nie jestem majtami na wietrze,w ktora strone wjeje.....
a oni nic nie ukradli,pozatym jakim prawem naturalizuje sie polskie dzieci,wiesz kto tak robil?to poczytaj historii a wtedy moze bedzie o czym pogadac.
ty bylabys szczesliwa gdyby w ten sposob zabrano ci dziecko?bez chocby wyjasnienia.........puknij sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(ankaw)
Wiking
kryss napisał:
ankaw-bo nie jestem majtami na wietrze,w ktora strone wjeje.....
a oni nic nie ukradli,pozatym jakim prawem naturalizuje sie polskie dzieci,wiesz kto tak robil?to poczytaj historii a wtedy moze bedzie o czym pogadac.
ty bylabys szczesliwa gdyby w ten sposob zabrano ci dziecko?bez chocby wyjasnienia.........puknij sie

Co znaczy jak "majtki na wietrze"??? Inteligenty czlowiek probuje zapoznac sie najpierw z faktami (z ROZNYCH zrodel), a dopiero potem wyrabia sobie zdanie na jakis temat. Obstawanie przy jednym stanowisku, i brak checi obiektywnej oceny sytuacji, swiadcza tylko o tepocie.

PS. Nie zapomnij spiewac pasazerom "Rote" podczas jazdy..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Niech się d00pczą norweskie zbytki najlepiej!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ankaw-napisze ci jasniej moze twoja nieskonczona inteligencjia tym razem zaskoczy, nie jestem JAK CHORAGIEWKA NA WIETRZE teraz kumasz.
ty to chyba jakas wyrocznia nieomylna jestes bo wszystkim rady dajesz,a my niewdziecznicy ich nie sluchamy.
chyba psychologie telepatyczna z wyroznieniem skonczylas bo przez telefon lub na podstawie kilku postow lub zdjecia doskonale potrafisz stan psychiczny ocenic,najwieksza tepote to sama tu prezentujesz mala zakompleksiona dziewczynko,oceniasz czyjes zdjecie a swoje dlaczego chowasz pod lozkiem,pewnie dlatego ze nawet wyposzczeni tirowcy o ktorych wspominasz uzyli by cie co najwyzej jako lewarka,zazdrosc przez ciebie przemawia.
co do sprawy to pewnie twoja inteligencja nie dostrzegla ze mnie nie chodzi o to ze ktos uznal ze temu dziecku i rodzinie nalezy pomoc,TYLKO O SPOSOB W JAKI SIE TO ROBI,rozumiesz bo jak nie to daj sobie spokoj otworz nastepne chipsy lub czekolade i zajmij sie formowaniem figury,napewno nienagannej.
zanim skomentujesz jeszcze jakis moj post odpowiedz mi dlaczego uwazasz ze przymusowe naturalizowanie dzieci obywateli innych panstw jest czymkolwiek usprawiedliwione,bo to faszystowskie metody pozyskiwania obywateli.
a moja rada dla ciebie pojrz w lustro zastanow sie nad soba ,a swoja inteligencja blyskaj w rodzinnej wsi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marek Nowak
(Filemon)
Wiking
Do " kryss": - całkowicie się z Tobą zgadzam. Jest to skandal, że młodocianego obywatela innego kraju można wynarodowić tylko z powodu domniemania, że rodzice źle postepują z dzieckiem. Nawet gdyby przyjąć hipotezę, że rzeczywiście rodzice rozwodzą się i kłócą to w tym przypadku największym poszkodowanym jest dziecko które za postępowanie rodziców karnie zostaje umieszczone w " więzieniu" jakiejś norweskiej rodziny zastępczej. Notabene rozwód nie jest przestępstwem. Jak wiemy ze statystyk w Norwegii połowa dzieci nie mieszka z obydwoma rodzicami - bo model rodziny tu jest taki : moje , twoje i nasze. I jakoś to nie przeszkadza tej " szemranej" instytucja działającej poza i ponad prawem . I słusznie zauważasz, że gdyby to dotyczyło rodziny Niemców, Francuzów czy Anglików nie mówiąc o USA to ich rządy by wszelkimi dostępnymi środkami nie dopuściłyby do tak dramatycznej sytuacji swojego młodocianego obywatela. Jest to pogwałcenie prawa międzynarodowego i umów które również Norwegia podpisała a polskie władze nie potrafią wyegzekwować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
norwegia sypnie czasem troche grosza albo podesla jakas zuzyta przeciekajaca lodz podwodna to po co rzad ma sie narazac dla kilu czy kilkudziesieciu dzieciakow.....
ankaw a ty nie masz juz nic "madrego" do powiedzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok