Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zapłacą Ci, żebyś tu zamieszkał - Norwegia

Czytali temat:
(471 niezalogowanych)
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zapłacą Ci, żebyś tu zamieszkał
A jak juz przez ten rok posluchasz jak renifery dupami szczekaja i zachlasz sie 100 razy do nieprzytomnosci do ci wyplaca 150k i bedziesz mogl opowiadac o wspanialych wakacjach na lonie norweskiego archipelagu przyjedz-zglupiej-do-reszty-i-wyjedz. Cena 150k Bravo mozgi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A ja bym z chęcią się tam przeprowadził z tym że zamiast tych pieniędzy wolał bym dostać pracę.Tak szczerze jak bym tam dostał taką pracę jak mam w Oslo to ani minuty bym się nie zastanawiał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
o co tam mozna robic na bezludziu zeby ludzie bardzej zwarowali ani pracy nie ja bym o cipiala niech ludze z navu sami tam mieszkaja a szczegolnie w sandvice im zycze moze by te mozgownia by sie oczyscila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Jacek xxxxx
(jacek34)
Wiking
No nie wiem jak inni ale ja będę próbował ,zawsze można potem nieźle zarobić na wynajmie. Są chętne osoby szukające spokoju i ciszy w wakacje.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Jacek xxxxx
(jacek34)
Wiking
Zależy czy chcesz pić czy żyć. Są oczywiście tacy co to lubią,no ja niestety się nie zaliczam,na przekór życiu. Ale co tam,przeżyjemy nawet nienawiść i szczekanie dupami reniferów,nie?
Przepraszam za słownictwo,ale nie mogłem się powstrzymać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok