Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegowie nie są zainteresowani awansem - Norwegia

Czytali temat:
(197 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie nie są zainteresowani awansem
różnice diametralnie różne. a to ci dopiero.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
a co daje awans???? bo nie rozumiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pies gończy napisał:
a co daje awans????
że więcej boli głowa, a mniej ręce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Jasta ręce mnie nie bolą nie pracuje fizycznie..... ale faktycznie od awansu głowa boli........wolę po 7 godzinach pracy iść do domu niż się martwić VPL, budżetem czy sprawami personalnymi......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Pies gończy napisał:
a co daje awans???? bo nie rozumiem?

Zrozumiesz jak dostaniesz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Sethur ja już nie muszę, wyścig szczurów już mnie nie rajcuje........ jeszcze 3 lata i emerytura ...... a szczury niech się ganiają wokół swojego ogona a skończą na Prozacu....... praca od 8-15 potem trzaśnięcie drzwiami od biura i to jest to..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Pies gończy napisał:
Sethur ja już nie muszę, wyścig szczurów już mnie nie rajcuje........ jeszcze 3 lata i emerytura ...... a szczury niech się ganiają wokół swojego ogona a skończą na Prozacu....... praca od 8-15 potem trzaśnięcie drzwiami od biura i to jest to..............

Nie musisz brac udzialu w wyscigu szczurow, zeby dostac awans.. Nigdy nie bralem.. jestem dosc antykorporacyjny.. Zawsze niewielkie firmy ale ze sporym potencjalem rozwojowym.. zwykle takze dzialalnosc niszowa, wiec problem konkurencji jest zminimalizowany... Nie widze powodow azeby gryzl sie z tym awans.. wrecz przeciwnie, po drabince wchodzisz nie zauwazajac tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok