Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kristofer kowalski Elżbieta Halinowska Piotr Gawrys (5451 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
miti35 napisał:
moze nie taki znow szmelc
mam na myśli przeciętny polski samochód, czyli w wieku grubo ponad 14 lat, 26 kg szpachli, kolor tylko w 3 odcieniach, 126 tysięcy przebiegu, niebity, niekradziony i w ogóle mucha nie siada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
az tak zle to nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
jest jak jest.
zony kolezanka mieszka tu ponad 4 lata pracuje w szpitalu, miala min 2 mandaty za predkosc i mala stluczke z interwencja politi, do PL jezdzi autem bo ponoc boi sie latac a jest ze szczecina
mowi ze nie raz miala kontrole na granicy i na E6 jak zamykali droge i trzepali kilka razy do roku tak robia
zawsze sie pytali o papierosy alkochol czasem dmuchala w balonik, wiem ze nie ma zadnych tlumaczen itd- jest samotna bez dzieci
i co ? pstro
to ze nei mozna to nie znaczy ze im sie chce lapac i karac jak by im zalezalo to dawno by pustki zrobili
bramki w oslo roba zdjecie juz nie od roku wiec maja wszystkie dane auta i kazdy jego przejazd
przepis jest chyba martwy ale to moze i dobrze niech kazdy tu na forum dba o swoja pupke a nie patrzy z zawiscia na nowaka z malinowskim bo oni placa OC w PL a ja 10000kr.
pOLAKU zawisc Ci nie obca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
mariusz dudek
(mariusz33d)
Wiking
Mam Pytanie troche odbiegające od wątku rozmowy. wybieram się do Norwegii samochodem ale samochód nie bedzie zarejestrowany na mnie a właściciel nie bedzie jechał ze mną. Może ktoś wie jak wygląda taka sytuacja?/ czy terzeba jakieś dokumenty tłumaczyć, załatwiać??

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
nie wazne na kogo jest auto wazne kogo jest dupa w srodku. tak to kazdy by mial auto na mamusie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jarek sochacki
(jarek721)
Wiking
Witam,wie ktos z Was gdzie mozna sprawdzic po nr.rejestracyjnych historie norweskiego autka?Chodzi mi o stronke w necie gdzie bede mogl sprawdzic kiedy byl olej wymieniany itp.Z gory dziekuje za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartek .
(brk)
Wiking
Bardzo prosze o podanie odpowedzi na moje pytanie gdyz nigdzie - nawet na forum nie moge sie doszukac odpowiednich informacji. W kwietniu mija mi rok pracy, planuje dostac nastepny kontrakt na okres 1 roku i posiadam w Norwegii samochod i motocykl zarejestrowany w Polsce na mnie, czy moge wystapic do TOLL o mozliwosc przedluzenia kozystania z 2 pojazdow tj. samochodu i motocykla na kolejnu rok??? Czy kontrole TOLL odbywaja sie jedynie w miejscach przygranicznych i promach, czy sa rozlokowane po CALYM kraju? Serdecznie dzeikuje za odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
milena g
(milenass)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
admin napisał:
ciekawy artykuł

czy można wiedziec dlaczego się pan włamuje na prywatne konta

ADMIN - STRONA PROFILU

Imię i nazwisko:Rafał Gadomski
Miejscowość w Polsce:Gdańsk
Data urodzenia:15-05-1981
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
witam serdecznie mam pytanie czy polska firma wpadajaca do Norwegi na kontrakt by wykonac jakies zlecenie tez morze mniec problemy z altem na pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok