Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problemy NAVu w Telemarku - Norwegia

Czytali temat:
(189 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Problemy NAVu w Telemarku
- Jedni nie znają reguł, w innych wypadkach dochodzi do błędów, ponieważ pracownicy są pod ogromną presją czasu.

heheheheheheheehehe a to dobre, zwłaszcza ta presja czasu )))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
to prawda sama ma z nimi problem za 4 miesiace mnie nie wyplacili za chorobowe walcze znimi od roku czasu.chcac isc na kurs utrudniaja poniewaz juz bylam na jednym i daslej jestem bez pracy nav w cale niechce pomagac wcale. prosze was o pomoc zeby ktos sie nimi zaiteresowal mam advokata ktory prowadzi ta sprawe za 4 miesiace i wogole lekcewaza to wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
ale to jest w bærum w sandvice nav
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
takie zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
To Jest wszędzie ... , czekam cierpliwie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
jestem tego zdania ciagle utrudniaja chcesz szukac pracy nie masz pracy do niech nav daje inny kurs aby mozna wykonac prace .a jak by sie wczasie kursu znalazlo prace to nav powinien cieszyc ze wczasie kursu sie znalazlio a nie siedziec w domu i dostawac pierdolca oprocz szukania pracy i zero odzywu ogloszen zamiast nav nas wzmocnic to mnie oslabia i gdzie to jest sprawiedliwosc gdy sie ocos pytam rozkladaja rece no nie tez tak chcialabym pracowac jak oni i myslec o zlotym migdalku jak to norwedzy mysla oni nie mysla oniczym.najlepiej posiedziec na stolku i czekac az bedzie 15 i ciesza sie jak murzyn z blaszka zamiast pomagac ludziom to jest normalne chore ze tak robia z ludzi.pracy znalesc nie mozna na kurs tez nie pozwalaja zeby ludziom bylo lepiej to co mozna dla nich umrzec aby nie przeszkadzali czasami w pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok