Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zic zac Waldii Waldii (5919 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..dlatego

morda w kubel

tzw. forumowicze...

chociaz bardziej reklamowicze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
broom domyslilem sie tego dawno ze tu tez osmiornica ma swoje ...
ale tutaj jest przynajmniej wolnosc slowa i za to was szanuje.
w Ladynie jest HYDE PARK tak jak na moja nor. i to mi sie podoba, a w forumnorwegia.net panuje donald tusk i "aresztowanie o ktorych slysza nieliczni "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
szynkar zniżam się do Twojego frajerskiego tonu ...jestes dno i tyle frajer z kółkiem w nosie..... nie mam ochoty dyskutować z takim analfabetą jak Ty.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
brzydal napisał:
p/s:

przy

okazji.pochwal sie veileder,jaki byl twoj poprzedni nick

na nm...

Rowniez Veileder.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
heh ja pracuje 37,5 i traktują mnie jak swojego i robię jak oni ale wiem co polaczki potrafią w biegu bo nie jedno widziałem ale to tylko wina ludzi nie wszystkich bo sa Polacy którzy tak samo mają i tak samo pracują bo potrafią sie postawić a nie lizać z kolan heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
i jeszcze jak chcą abym robił nad godziny mam posiłek i 50% bo to normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

i,co w zwiazku z tym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a swistak siedzi i zawija w te swoje sreberka........
szkoda,ze zamiast komentowac artykuł,to dalismy wszyscy sie poniesc i napinamy jeden na drugiego......
szkoda tez,ze kilku panów z góry zakłada,ze wiekszosc uzytkowników jest z ciemnogrodu i nie kuam o co come on......
przykre to czasem,ze jakis raptus, który zapłacił za dyplom, beszta z błotem ludzi czesto prezentujacych jakis poziom,choc nie maja smiesznych studiów.....
ale na szczescie jest to mniejszosc i nieszkodliwa : )
co do pana "jasta" > przeginasz misiu, choc sam nie prezentujesz sie lepiej od krytykowanych......
ja nie jestem z kurpiów,ale nawet gdybym był to co w tym złego???
Ciekaw jestem skad ty jestes "mieszczuchu"?
uprzedzajac twoje pytanie, ja wychowałem sie warszawskim Bródnie i zapewniam cie, ze ukonczyłem tam taki "college", w którym ty bys tygodnia nie przezył......
doradco mój: ogarnij sie i nie sap tak dookoła,bo musze sie za ciebie wstydzic : (
ps: co wy(niektórzy) macie za frajde,piszac te swoje farmazony,ktore nijak maja sie do rzeczywistosci i do sytuacji (bo kazdy jest w innej)......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

i co w zwiazku z tym.

nie masz komu sie pochwalic,czy jak?

(sorki zdublowalo sie. post do proto)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
o kurczę ktoś wychował się na Bródnie wow jestem pod wrażeniem już się boję.......pozatym marianku przeczytaj swoje posty.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok