Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Starbucks wchodzi na norweski rynek - Norwegia

Czytali temat:
(672 niezalogowanych)
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Starbucks wchodzi na norweski rynek
kto pije kawę aby się odmulić to wypije byle ścierwo ale prawdziwy smakosz kawy żadko schodzi poniżej poziomu ustanowionego przez Illy, Lavazze czy Pellini
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kamila .....
(cameelah)
Wiking
Myślę, że Starbucks przyjmie się w Norwegii. Dużo osób biega po ulicy z kawą z 7eleven czy Narvessena, a Starbucks niczym im nie ustępuje. I nie uważam aby był jakimś "ścierwem". Nie ma to jak szlachetne kopi luwak wprost z odchodów cywety, prawda Panie Romanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...eee tam

przeciez i tak najlepsza jest:

gratis kaffe

na statoil...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...eee tam
przeciez i tak najlepsza jest:
gratis kaffe
na statoil...

Kawa na Statoil .. nie jest wcale darmowa ... Najpierw trzeba kupić kubek za 149Nok , a dopiero następnie można napić się Niby "GRATIS".
Nie wprowadzaj Narodu w błąd ... !!! ....

Osobiście już widziałem jak Litwin był ciężko zdziwiony jak kasjerka zażądała zapłaty bo kubek był z przed dwóch lat . Obciach na całego , dobrze ,że było Nas więcej przy kasie bo gość stawiał się ostro . Dopiero jak kasjerka zagroziła policją to gość wyją 20 koron i zapłacił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...od

narodu,to ty sie odpier..l

kazdy przecietnie intelygentny,mieszkaniec ziemi wielkiego odyna,wie dobrze o co chodzi

ale ty musisz byc przeciez

mundrzejszy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...kazdy przecietnie intelygentny,mieszkaniec ziemi wielkiego odyna,wie dobrze o co chodzi...
Zasada jest jedna ... jeżeli coś piszesz informacyjnie to NIGDY NIE ZAKŁADAJ , że KTOŚ KTO BĘDZIE CZYTAŁ TWOJE WYPOCINY... jest co najmniej na Twoim poziomie Intelektualnym /-NIE MYL... z wyuczonym za kury a kaczki WYKSZTAŁCENIEM-/..
Zawsze bież poprawkę , że gro osób będzie z dolnej półki ...
Dlatego na Tym Forum jest następnie tyle głosów błagalnych w sprawach o pomoc ...
BO KTOŚ MUNDRY mu powiedział a ON to zrobił i tyraz mysi płacić karę i iść do kozy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przykro mi

(albo wcale nie)

jednak zakladam i bede zakladal,ze czytajacy jest nie glupszy ode mnie

inaczej sam przyznalbym,ze wszyscy poza mna,

to idioci...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...inaczej sam przyznalbym,ze wszyscy poza mna,
to idioci...
...Jednymi słowy , pisząc cokolwiek z góry zakładasz , że z większości / mniejszości ... do wyboru , robisz Sobie Świadomie ..."Jaja"...
No cóż i takie sposoby na rozrywkę Intelektualną są dopuszczające .
Ponieważ zawsze najpierw trzeba się upewnić u ŹRÓDŁA , czy dana zasłyszana Informacja od Osób postronnych , jest akurat jeszcze aktualna...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Szitowate USA już zamerykanizowało całą Europę swoim szajsem! Tylko zdrowe żarcie mnie interesuje i zero kawusi!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
cameelah napisał:
Myślę, że Starbucks przyjmie się w Norwegii. Dużo osób biega po ulicy z kawą z 7eleven czy Narvessena, a Starbucks niczym im nie ustępuje. I nie uważam aby był jakimś "ścierwem". Nie ma to jak szlachetne kopi luwak wprost z odchodów cywety, prawda Panie Romanie?

A ja mysle, ze sie nie przyjmie. Starbucks to makabryczna masowa.. niemal kawowy McDonald's
Nie wierze takze, ze wytrzymaja z tutejszym ''lobby kawowym'' i sprostaja lokalnym przyzwyczajeniom... raczej nie.. oby nie(!)

Co sie tyczy Kopi Luwak.. aby oceniac, trzeba sprobowac.. Popijam okazjonalnie.. postawi na nogi nawet nieboszczyka.. nie tylko swoimi wlasciwosciami, takze i cena
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok