Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(671 niezalogowanych)
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
obywatelko cameelah! prawie wszystcy moi znajomi którzy spróbowali kawy Illy, Lavazzy czy Pellini nie chcieli pić już nic innego, wcześniej dla nich szczytem smaku był Jacobs Kronung a teraz nie chcą jej pić, zresztą Niemiecki Jacobs jest w mojej ocenie o wiele lepszy niż ten sprzedawany w Polsce, reszta jest zbych chytra by kupić dobrą droższą kawę.

Piłem kilka razy kawę ze Starbucksa i mam porównanie.

Dobra kawa musi kosztować, tu polecam genialny fragment z Pulp Fiction 0:00 - 0:29
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kamila .....
(cameelah)
Wiking
haha rozbawiło mnie to...Obywatelko...., Ależ ja się zgadzam, że kawa z wyższej półki nie da się porównać z niczym innym Też uwielbiam tę naprawdę dobrą, co nie zmienia faktu, że moim zdaniem Starbucks się przyjmie tak czy siak....
A co do kopi luwak- cena poraża, sposób wytwarzania również, smak już mniej. Chyba jej legenda przerosła ją samą Ale jeśli ktoś lubi....miłego delektowania się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a wedlog mnie odniosa sukces... Szwedzi kochaja to co szwedzkie i to co ma naklejke Made in USA.... a szwedow tu duzo wiec i potencjalnie duzo ludzi na amerykanska kawe....

ps. w stabucks w PL jest megaszybkie wifi.... jesli bedzie tez w norwegii to duzo ludzi bedzie pilo tam kawe z laptopami.... kwestia dopasowania sie do klienteli a to akurat starbucks potrafi... znalesc klienta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok