Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(562 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
być może Veileder, nie sprzeczam się ale póki co ja płacę za przelewy przez nettbank np. do polski , za wybieranie pieniążków w bankomacie też coś tam płacę , ale czy to ważne

po to człowiek pracuje żeby było go stać --- jeśli praca którą wykonujesz nie przynosi efektów np. w postaci kilku zer więcej na koncie to czas najwyższy się zastanowić nad zmianą pracy albo zapytać o jakąś podwyżkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
banki , kawa, pivo, wódka, imprezy , wakacje itd.itd. wszystko to za pieniążki które sobie wypracujemy , to tylko taki dodatek do naszego szarego życia

coś trzeba z pieniędzmi robić , bo pieniądz musi być ciągle w ruchu

wiadomo że nie nie wytrzymałbym gdyby mój bank skubał by mnie na kazdym kroku , ale nie jest źle i jakoś tam sobie sparuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
mój bank Jernbanepersonalets sparebank równiez nie pobiera opłat jedynie roczną opłate za VISA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Tak, zalezy gdzie, kto ma konto, jednak przy takiej akcji jak wczoraj nie mialo to wiekszego znaczenia. Ludzie zaczeli wybierac gotowke gdzie popadnie. Tu tez warto wiedziec jak dziala system platniczy - nie kazda karta wymaga autoryzacji BankAccept... wiec twierdzenie o calkowitej blokadzie bankomatow bylo (jak dla mnie) blefem..

Czy moge prosic o jedna pine?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dziekuje..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj