Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak nauczyć dzieci faszyzmu? - czyli 17. maja oczami Polaków - Norwegia

Czytali temat:
Thug Life Jon Doe Jarek B Jakub Dąda Jan . ja ja Przemek M Leon . Aguila John Born Aleksandra Haugstad (2626 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak nauczyć dzieci faszyzmu? - czyli 17. maja oczami Polaków
Tylko czekać na kolejny interesujący artykuł w norweskiej prasie na temat nas Polaków... Szkoda, że wciąż musimy płacić za głupotę innych. Ja się odcinam od tego, co ten dureń wydrukował na swojej ulotce! I przykro mi, że pochodzimy z tego samego kraju!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartek Słomowicz
(barslomo)
Wiking
Tylko poco o takich bzdetach, które jakiś czubek wyprodukował w ogóle mówić. Olać i nie zauważać a nie reklamę robić pajacowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Chyba nie ma sie czym przejmowac. Autorem musi byc osoba chora psychicznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Heh co ma faszyzm do 17 maja.Temat i NEWS TOTALNE DNO!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Joanna Ludwikowska
(asiula76)
Wiking
Widać, że autor nie uważał na lekcjach języka polskiego i nie rozumie znaczenia słowa "faszyzm".Wystarczy zastąpić je słowem "patriotyzm" i tekst staje się zgodny z rzeczywistością.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Pomylil sie autorowi nacjonalizm z faszyzmem - a artykul - tragikomiczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
ANETTA GROBELSKA
(anulek)
Wiking
W takich oto momentach jest mi wstyd,że jestem Polka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Nie no tragedia widze ze zadna osoba dodajaca komentarz tu nie zrozumiala ironi tego artykulu...To co u nas w Polsce nazywa sie faszyzmem przez lewacko-tvn-owskie -Michnikowe media czyli (spiewanie patriotycznych piosenek ,paradowanie z flagami,ubieranie sie w stroje narodowe gloszenie prawicowych pogladow itd) tu sie to nazywa Ptriotyzmem !!!!!!!U nas wlasnie to sie nazywa faszyzmem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(karolina23)
Wiking
Dokładnie to co pisze Kaliszanin!Nikt z piszących tu komentarze nie zrozumiał własnie ironii tego artykułu!!! Autorowi chodziło o to że to co w Polsce nazywa sie przez gazete wyborczą i inne lewackie żródła faszyzmem (uczenie dzieci prawdziwej Polskości ) tu sie nazywa to patriotyzmem! W polsce jak ktos ma prawicowe prawdziwie pro Polskie poglądy (stop pedałom,narkomani,stop lewicy sld ,po itd )nazywany jest Faszysta niestety!śWIAT SIE DO GÓRY NOGAMI PRZEWRACA NIESTETY!Pozdrawiam buziaki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Ja zorzumiałem i piszę jeszcze raz temat DNO są lepsze tematy, których jak dotąd nikt tu nie poruszył. Np. ilu bezrobotnych jest w w samym OSlo hymm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok