Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Jon Doe Jarek B Jakub Dąda Jan . ja ja Przemek M Leon . Aguila John Born Aleksandra Haugstad (2626 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nic dodać ,nic ująć gama28.
Karolina.......proponuję ci wrócić do szkoły jak i innym , a nie tylko uczyć się polskości z ambony czy też Pisowskiego fanatyzmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
za PIS tez nie jestem Co do kosciola to sie nie wypowiadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
ale bezrobotnych w srod zatrudnionych czy tych co nei maja pracy?
polowa polakow pracuje na czarno a kobiet to duzo wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
a ja mysle ze pis i po to jest to samo gowno tylko nam nie wszystko pokazuja
pis to pisa ale niestety to scierwo kaczkowate strasznie brudzi i sra do wlasnego gniazda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(karolina23)
Wiking
Ja też nie głosuje na żaden PIS czy lewackie partie!Janusz Korwin Mikke!!! pozdrawiam pa bez odbioru!:***
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
karolina23 napisał:
Dokładnie to co pisze Kaliszanin!Nikt z piszących tu komentarze nie zrozumiał własnie ironii tego artykułu!!! Autorowi chodziło o to że to co w Polsce nazywa sie przez gazete wyborczą i inne lewackie żródła faszyzmem (uczenie dzieci prawdziwej Polskości ) tu sie nazywa to patriotyzmem! W polsce jak ktos ma prawicowe prawdziwie pro Polskie poglądy (stop pedałom,narkomani,stop lewicy sld ,po itd )nazywany jest Faszysta niestety!śWIAT SIE DO GÓRY NOGAMI PRZEWRACA NIESTETY!Pozdrawiam buziaki!

Czy to sa typowe pro pl. poglady ? - stop pedalom i narkomanii ??? - to z jakiegos programu politycznego ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Mariusz ---
(MB0)
Wiking
Dokladnie, jest to krytyka swiatopogladu Wybiorczej i innych lewakow oraz zwolennikow antypolonizmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Niezły artykuł, świat widziany oczami radykalnych oszołomów. Zwraca jednocześnie uwagę na to, że systemy polityczne, niezałeżnie od ich twórców (faszystów, demokratów, komunistów, rojalistów, papistów itp.), wykorzystują te same narzędzia. Wspólne święta narodowe, jednoczące ludzi pod wspólnymi hasłami, utrwalające jedność narodu, umacniają jednocześnie rządzących i ułatwiają sterowanie lemingami, których jest całkiem sporo (moim zdaniem ze 20% populacji). Polska utraciła zdolność integracji swoich obywateli w chwili prześlizgu komuny, zdezawuowaniu świąt jednoczących i zastąpieniu ich świętami polityków, areną walki wyborczej. Dzięki temu następuje stopniowy rozkład społeczeństwa, prowadzący w skrajnych przypadkach do wojny domowej, w której Polacy mają niejakie doświadczenie (jak podpowiada nam ta nielubiana historia).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
[b]...Czy to sa typowe pro pl. poglady ? - stop pedalom i narkomanii ??? - to z jakiegos programu politycznego ???
Powiem więcej , to są Odczucia zwykłych ludzi , tych zwykłych z ulicy którzy Polityką się nie zajmują , a większość z nich nawet nie była nigdy w lokalu wyborczym .
Owszem w Komunie chodzili do Kościoła i dawali na Tacę , bo takie były czasy .
Jednak jak Nastała... "WOLNOŚĆ" ... to i z czasem i tam przestali chodzić . Gdy na jaw wyszła PEDOFILIA KSIĘŻY i inne GRZECHY CIĘŻKIE...
Tak na przykład , jest w mojej Mieścinie na dzielnicy i Mojej Ulicy .
I niech Nikt nie wmawia ,że CI LUDZIE SĄ tak politycznie indoktrynowani .
Takie jest codzienne i ciężkie życie człowieka , który codziennie liczy każdy zarobiony grosz .
Do tego nie trzeba wielkiej polityki , by mieć WZGARDĘ DLA pedofila , homoseksualisty czy narkomana , złodzieja i bandyty .
ZWYKŁA ROBOTNICZA ULICA , to jak dziecko , mówi zawsze gołą prawdę .

Moim zdaniem to raczej co bystrzejsi politycy , podnoszą na mównicę sejmowej debaty zasłyszane z nizin odczucia ulicy ,ubierają je w górnolotne hasła zbijając na tym polityczny aplauz u Ludzi którzy z racji Swego Bogactwa nic nie wiedzą o Tych ze zwykłej Ulicy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartek Słomowicz
(barslomo)
Wiking
Karolina23 to co piszesz to jest faszyzm, rasizm i blondynizm w jednym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok