Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Jon Doe Jarek B Jakub Dąda Jan . ja ja Przemek M Leon . Aguila John Born Aleksandra Haugstad (2630 niezalogowanych)
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
karolina23 napisał:
Dokładnie to co pisze Kaliszanin!Nikt z piszących tu komentarze nie zrozumiał własnie ironii tego artykułu!!! Autorowi chodziło o to że to co w Polsce nazywa sie przez gazete wyborczą i inne lewackie żródła faszyzmem (uczenie dzieci prawdziwej Polskości ) tu sie nazywa to patriotyzmem! W polsce jak ktos ma prawicowe prawdziwie pro Polskie poglądy (stop pedałom,narkomani,stop lewicy sld ,po itd )nazywany jest Faszysta niestety!śWIAT SIE DO GÓRY NOGAMI PRZEWRACA NIESTETY!Pozdrawiam buziaki!

To znaczy wedlug ciebie w demokratycznej Polsce nie ma miejsca dla pedalow, narkomanow, lewicowcow? Co chcialabys z nimi zrobic. Komory gazowe? hint...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robert Kwiatkowski
(Łobuzek)
Wiking
Tak to faszyzm jest !!! Spiewac powinni po Rusku a stroje chinskie miec. Boze dlaczego my zwykli Polacy musimy sie wstydzic za naszych politykow nawet w Norwegii ???
Kto tego kolesia rzezbil i tyle materialu zmarnowal ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Artykuł powinien zostać ściągnięty ze strony MN zanim pójdzie w "świat" i znów będziemy się musieli tłumaczyć za głupotę innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
piotr n
(wymiatacz)
Wiking
Dziwie sie, ze portal MN umieszcza w ogole informacje o tym i cytuje to co napisano. Przeciez to napisal ktos ograniczony psychicznie, dla ktorego inteligencja, intelekt to kompletnie obce pojecia. Jeden wielki stek bzdur.

Mam tez pytanie - kto z MN jest na tyle GLUPI aby opisac "to cos" jako widziane polskimi oczami ???
W domysle ktos moze uznac, ze wszyscy Polacy bedacy tutaj tak mysla. Jesli macie wstawiac takie nedzne teksty jak z najgorszych brukowcow i opatrywac to takimi idiotycznymi komentarzami, to lepiej przeklejajcie wiadomosci z innych gazet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
wymiatacz napisał:
Dziwie sie, ze portal MN umieszcza w ogole informacje o tym i cytuje to co napisano. Przeciez to napisal ktos ograniczony psychicznie, dla ktorego inteligencja, intelekt to kompletnie obce pojecia. Jeden wielki stek bzdur.
Epitety naprawdę nie na miejscu i jedynie źle świadczące o Osobie która te zwroty Tutaj umieściła .
Czy to tak trudno jest przeczytać dany tekst ze zrozumieniem ?.
A jeżeli jest jakaś trudność w przeanalizowaniu , to jaki jest problem sięgnąć do źródła , przed ośmieszeniem się .

Naprawdę proszę bardziej uważać na to co się samemu pisze .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Zbigniew Kozlowski
(osbornn)
Wiking
Brawo autor.
Tym co pojęli sens tego tekstu gratuluje wyczucia ironii.
Dobrze ze taki artykuł tu sie pojawił.
Karolina26-miło się czyta twoje komentarze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
osbornn napisał:
Brawo autor.
Tym co pojęli sens tego tekstu gratuluje wyczucia ironii.
Dobrze ze taki artykuł tu sie pojawił.
Karolina26-miło się czyta twoje komentarze.

Sorry, ale ja tego nie odebralem jako ironii. Dla mnie konkluzja tej wypowiedzi bylo, ze prawdziwa Polska to 100% bialych, heteroseksulanych katolikow, reszta won! Ciesze sie, ze nie mieszkam i nie bedze mieszkal w TAKIEJ Polsce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sławomir Górski
(Terminator)
Wiking
karolina23 na tym forum to ewenement, nie dość, że ładna to i mądra. W dzisiejszych realiach to tylko JKM i Nowa Prawica (dawniejsza nazwa WIP-UPR)...jedyna wada to katolicyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Terminator napisał:
W dzisiejszych realiach to tylko JKM i Nowa Prawica (dawniejsza nazwa WIP-UPR)...jedyna wada to katolicyzm
jak byłem młody i głupi to też uważałem, że JKM to jedyny rozsądny polityk w Polsce. mogła o tym świadczyć chociażby umiejętność gry w bridge. zdanie zmieniłem o 180° kiedy poszedłem na jego spotkanie przedwyborcze w Polskim Domu Narodowym przy Driggs Ave. Tam ten klown namawiał, aby Polska nie wstępowała do Unii Europejskiej, tylko do NAFTA. dla niewtajemniczonych strefy wolnego handlu z USA, Kanadą i Meksykiem. JKM uznawał zasadę szukajcie przyjaciół daleko, a wrogów blisko, podobnie jak i kacze braty. całe szczęście dla Polski, że kariera JKM zakończyła się na roli błazna, felietonisty Angory i guru młodych baranów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Cheeky Bastard
(Mateo86)
Wiking
hhahahahah, widze tylko ''Blondyneczka'' rozkminila temat...a wystarczylo przecyztac 3 pierwsze słowa...a tu wszyscy wrzucają, hahahhaha...jasta widze ze nie masz pojęcia jaka jest różnica między UE a NAFTA uważając ze UE jest lepsze, szczerze wątpie zeby to porównywal bo nie graniczymy z tymi panstwami, tylko zapewne Korwin nawiazal do zasad NAFTA stusunkujac sie do UE, ale nei wiem...bo tam nie bylem, a prawda jest taka ze za wczesnie weszlismy do uni...a do tego nowego EuroSocjalizmu wprowadzil nas nie kto inny jak kiolejny czerwony brat...ktorego rodzina urzeduej u nas po dzien dizisejszy...Pozdrawiam myślących...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok