Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Andre (748 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że wiesz o co chodzi vivid , to był tylko taki przykład co np. możesz zrobić i np. zarobić na tym przy okazji
sam nad tym kiedyś myślałem bo nawet miałem propozycję NAV robić jako tłumacz na zebraniach dla Polaków czy kursach , ale zniechęciło mnie to że dowiedziałem się od jednej dziewczyny na forum że w danej placówce NAV pracują już 2 panie z Polski które bardzo chętnie starają się pomagać naszym rodakom że strach hhahahah, no i zrezygnowałem . Pomyślałem sobie że być może nie mam wykształcenia tak jak te panie bo przecież dostały tam pracę nawet ze znajomością angielskiego, a ja znam świetnie norweski i im takiego trzeba było
myślę sobie że te panie być może chcą jakoś pomóc ale nie wiedzą jak się za to zabrać , a etat przecież trzymać trzeba no nie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
Slyszalem o 2ch paniach prowadzacych NAV-kursy w moich okolicach.....oj...co im sie dostalo niecenzuralnych wypowiedzi od moich znajomych!!....zwlszcza ze kurs trwal 3 tygodnie o pierdu,pierdu (CV itd) a potrzebne info typu biznes plany itp. to juz ponad planowe zajecia,pod warunkiem ze bedzie odpowiednia liczba chetnych.....ciezka praca....nie wszyscy to ogarniaja.....jak w kazdej profesji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok