Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Zwidryn halina manka jan wino ilona gawron Daniel Jakubczyk Mateusz Bosak Adamjan1 Jan noregg (4158 niezalogowanych)
2 Posty
zosia kiod
(kika)
Wiking
przeczytałam kilka opinii o artykule i jestem przerażona... Zaszkodzić, zaszkodzić i jeszcze raz zaszkodzić... Pomyślcie o tym idąc w niedzielę do kościoła drodzy pseudochrześcijanie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Gusak)
Wiking
Posłuchajcie pseudo polacy i polki bo innych słów nie mozna nawet znależć.Jestem tutaj już 3 lata płaciłem cholerne podatki,i wreszcie znalazłem się na bruku.Oczywiście dostanę zasiłek ale czy to ma się równać z aresztem domowym?Czy zastanawiacie się w tych pustych głowach jak szkalujecie własnych rodaków?Pytam się buraki jakim prawem oceniacie ludzi których w ogóle nie znacie?Ja rozumię że nikt mi nie zabrania wyjazdu do kraju pod warunkiem że to zgłoszę.Na litość boską otrzewiejcie.Jest to warunek wyzysku ponieważ nav wówczas nie płaci.Jakim prawem skoro środki na ten cel zostały stworzone uczciwą pracą.Czy norweg będący na permiteringu także ma areszt domowy?Nie oczerniajcie polskich obywateli bo i was może to spotkać.I nim coś napiszecie to się grubo zastanówcie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Gusak)
Wiking
I jeszcze jedno chciałbym tutaj dodać.Większość polaków przyjechało tutaj zarobić a nie prosić o jałmużnę.Bo jak byście mieli trochę wyobrażni to byście sobie łatwo obliczyli mądrale wielcy,ze pieniążki z navu praktycznie wystarczają na opłaty i życie ijesli ktoś decyduje sie na wyjazd do kraju to ponosi także koszta i nie wierzę że stać go na częste wyjazdy.Jedzie bo teskni bo ma rodzine i to nie jest jego wina że mieszka w kraju którym rządzą debile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jan Zarosa
(Janek 64)
Wiking
Jedziesz do kraju zgłoś w NAV po powrocie się zamelduj a NIKT CI ZASIŁKU NIE ZABIERZE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alexander)
Wiking
Witam was wszystkich .Od 20 lat pracuje w Norwegi jestem na rencie i pracuje ile zdrowie mi na to pozwala wiecie co biore 3400kr renty nigdy nikogo nie wyzywalam od debili piszcie skladajcie zazalenia a bedziecie mieli nam jest gorzej wy macie lepiej a nikt was na sile tu nie sciagal jedzcie do polski i niech wam Kaczynski da a tutaj cieszcie sie ze pozwalaja wam tu wogole byc brzydze sie wami zycze powodzenia a zachowujcie sie przyzwoiciej zal mi was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ula39)
Wiking
Czlowieku co TY wypisujesz ,naprawde 20 lat pracy i dostajesz 3400kr,i jeszcze do tego jestes szczesliwy?Niedowiary czy slyszales o wolnosci slowa?Odnosze wrazenie ze zerwales sie z choinki?Chyba domyslam sie na co ta rente dostales......?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
...., sianie paniki "napinaczy" netowych, to poważna broń psychologiczna, dlatego proponuję nie komentowac takich plotek to umrą śmiercią naturalną.
"Kto z Was bez winy jest niech pierwszy rzuci kamień"..., Jednak uczciwośc zawsze warto zachowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok