Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka sM M Monika Szykytymyryfyry Kasia K ja ja *Michal M andzia45667 Josephvol.2 smith hapek zbigniewA archivald (1220 niezalogowanych)
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
TAK TAK PANOWIE MARIUSZE, JĘZYK NIE JEST NIKOMU POTRZEBNY, NAWET W POLSCE NIE WYPADA MÓWIĆ PO POLSKU- BO PO CO?, NIE WIEM KTO TU JEST W BŁĘDZIE ALE JESZCZE TROCHE I ZOBACZYMY JAK OBYDWAJ BĘDZIECIE SZUKAĆ JAKIEGOŚ KURSU JĘZYKOWEGO PONIEWAŻ NIE WIEM CZY WIECIE ALE CZASY KIEDY WSZYSCY TU JEZDZILI PRACOWAĆ NIESTETY JUŻ MIJAJĄ TAK JAK SRACZKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
ROBICIE TYLKO DUŻO HAŁASU I PODNIECACIE SIE TYM CO MACIE, JA TEŻ UWAŻAM ŻE JĘZYK ANGIELSKI I ROSYJSKI TO SZCZYT MARZEŃ- WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH BEZ WZGLĘDU NA JĘZYKI ITD.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
ZAROR JA NIE AMÓWIE ŻE JA ZNAM JĘZYK SUPERATYWNIE ITD. WYJECHAŁEM TU DO ORACY 12 LAT TEMU, JAK TY NA GÓWNO MÓWIŁEŚ PAPU, WCALE SIE NIE CZUJE GORSZY W TYM KRAJU BO JAK CHCE TO ROBOTE MOGE ZMIENIAĆ CO MIESIĄC JAK MI COŚ NIE PRZYPASI, MOGE SOBIE SORTOWAĆ W ROBOCIE ITD. W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE ROBOLU, PO 4 LATACH TO TY MOŻESZ ZROBIĆ EWENTUALNIE KUPE TUTAJ I NIE SAP BO JA SWOJE NERWY JUŻ TU TEŻ ZJADŁEM I SIE NIE PIERDOLE TU Z NIKIM Z NORWEGAMI TEŻ, ROBIE SWOJE A TY MOŻESZ TYLKO PATRZEĆ A I TAK NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁ O CO CHODZI CIECIU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
eliza p.
(eli500)
Wiking
zastanowcie sie znim cos napiszecie glupiego i sie obrazacie nawzajem...
nikt tu nikogo na sile nie trzyma i jak ma ochote to niech sie nie uczy tego jezyka!!! ja z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mieszkajac tu lepiej jest znac ten jezyk, nawet w najmniejszym stopniu. inaczej cie traktuja nawet w urzedzie czy w banku. a co do kuchni i poziomu nauki w Norwegii, to calkiem inny temat. ja mam dobrych znajomych Norwegow, ktorych bardzo szanuje i wzajemnie. oczywiscie slyszy sie to i owo o Polakach co wyprawiaja, ale coz zrobic? sa ldzie i barany....
a co do nauki jezyka...uwazam ze jesli sie tu mieszka to i powinno sie znac ten jezyk i powinno sie respektowac prawo tutejsze i to wszystko. pozdrawiam rodakow i tych bez i z wyuczonym norweskim...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
jag ar drita full i mam gdzies ten jezyk, kraj i jego poganskie obyczaje.....
ps: W związku z nadchodzącymi mistrzostwami europy w piłce noznej w pl (2012),co oznacza zapotrzebowanie siły roboczej, bardzo prosze o pokore i rozwage, poniewaz dla polskiego rzadzu nie jest problemem obnizyc korone poprzez umocnienie złotówki, a wtedy zegnaj Gienia i nie ma zmiłuj, bo trza bedzie zwijac zagle i do "złej" polski przyjdzie wracac mimo fajnej pracy itd.....
Czego Wam i sobie nie zycze, a zycze duzo duzo zdrowia i szelestu w kieszeni na codzien )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
jezeli do mnie pijesz, to przyhamuj pietą z deczka ziomek, bo ja nie mam 17 lat i nie jestem dzieckiem neostrady, a szlify łapałem na winklu kamienicy z chłoopakami i nie dygam na robocie!!

aaaaaaa i nie musisz pisac z duzej litery, bo nie przemawia to w zaden sposób lepiej......
ten klawisz nazywa sie "Caps Lock" na klawiaturze )
pozdro normalni.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
MARIUSZ NIE PODNIECAJ SIE TAK, PRZYKRO MI ŻE STRACIŁEŚ PRACĘ ITD. WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU-PRZYDA CI SIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
dzieki za zyczenia! ja równiez skłądam ci swiateczne zyczenia jak i pomyslnosci na nowy rok )
PS: Ciagle mam prace i wszystko jest ok,(prawie).....wiec niepotrezbnie jest ci przykro, ale dzieki za troske tak na przyszłosc )
A z tym podnieceniem to zapewniam cie, ze 3mam wodze mojej fantazji, chocby z racji mojego wieku nie grzeje sie tak, jak chocby 10 lat temu.....)
pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok