Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał ***** radek gasiorowski Rafal Kukula (3572 niezalogowanych)
1 Post

(Andrei)
Wiking
owy nurkowania scuba.Nawet gdyby przyszlo mi do glowy,przekonalem sie ze z oferty Pana Lukasza bym nie skorzystal.
To jest internet,forum.Dorosly,niezakompleksiony facet jak Ty musi zdawac sobie sprawe ze zawsze znajda sie slowa krytyki. Ja swoja uzasadniam,w czym wiec problem? Kiedy ktos skrytykuje zawsze nazwiesz to polskim pieniactwem? Nie dociera do Ciebie ze pewne rzeczy nie dzieja sie bez powodu?Probuje zinterpretowac Twoja aluzje odnosnie "odwaznego zza klawiatury".Wolalbys spotkac mnie osobiscie? Nie wiem..moze dac w zeby bo odezwalem sie w nieodpowiednim miejscu?
Wytykasz mi kompleks wyzszosci kiedy pisze jak uprawiam swoje hobby.Co chcialbys uslyszec kiedy sam prowokujesz a pozniej odbierasz to jako kompleksy,przechwalki? Moze wolalbys zebym zamilknal bo np.trafiles w dyche i zrobilo mi sie glupio? Zdecyduj sie i badz konsekwentny forumowiczu w butach bez slomy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Lukasz Chlosta
(lukaszchlosta)
Wiking
Ja również pamiętam nasze spotkanie, i to ty reklamowałeś jako ten który poluje i ma doświadczenie. Ja powiedziałem ci jakich sposobów my używamy, nigdy nie twierdziłem, że są najlepsze. To ja twierdziłem, że możemy się czegoś dowiedzieć od ciebie,wtedy nie byłeś skłonny do dyskusji. Polowanie na ryby to dla mnie najmniej ważna rzecz w nurkowaniu, nie mam też zamiaru tego uczyć, więc nie jest moją ambicją być ekspertem w polowaniu, raczej skłaniam się w stronę programu PROJECT AWARE, poczytaj. Co do podwarzania mojej wiedzy w dziedzinie nurkowania to ty się nie kompromituj , nic o tym nie wiesz. W momencie naszego spotkania byłem w trakcie kursu na divemastera, więc nie mogłem nikogo nauczać, tylko asystować instruktorowi. Jako divemaster również nie mogę nauczać. Przeczytaj uważnie artykuł!! Jestem w trakcie kursu instruktorskiego, jeśli go zdam i zrobię pierwszy kurs, wtedy moi uczniowie mnie ocenią, PADI wysyła zapytania o profesjonalizm instruktorów do uczniów. Co do pasji to na pewno nie z tobą mam ochotę o niej dyskutować. Nie ubliżaj na forum, skup się na swoim hobby i po prostu poluj, poluj, poluj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Lukasz Chlosta
(lukaszchlosta)
Wiking
uczniowie mnie ocenią, PADI wysyła zapytania o profesjonalizm instruktorów do uczniów. Co do pasji to na pewno nie z tobą mam ochotę o niej dyskutować. Nie ubliżaj na forum, skup się na swoim hobby i po prostu poluj, poluj, poluj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Spotkamy się na następnym nurkowaniu to mi oddasz te ciężarki.Opowiedz lepiej jakie to uczucie braku powietrza na 15 metrach. Oby nie powturzyła sie ta sytuacja z awarją sprzętu co? Szacun dla Krzycha że był obok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krycha konop
(I hate rust)
Wiking
Witam

Andrei??? Po pierwsze Nizałka to patent, z którego korzysta wielu, poczytaj fora internetowe, nie podoba Ci się???, możesz opisać jak to w zębach targasz Dorsze chętnie poczytamy ale nie krytykuj wszystkiego czego Ty nie używasz bo nic nawet sensownego nie napisałeś czemu to niby zły patent. Co Ci jest człowieku Łukasz próbuje stworzyć coś fajnego, grupę Polaków mieszkających poza krajem, mających wspólne zainteresowania. Pasja??? myślisz, że Ty jesteś tylko człowiekiem z pasją ??? Zapewniam Cię że nie, oceniasz Polaków patrząc z góry pisząc o otwieranym piwkiem i o jakichś banałach. Zazdrość i żenada to jedno co widzę, bo Ciebie Pana super hiper napewno ludzie unikają, Panie Pasjonacie w cieniu własnej chwały. Kolejny PAJAC co myśli, że tylko on jest w porządku a reszta Polaków to pijaki i ochlapusy, Żal mi Ciebie bo pewnie jesteś nieszczęśliwy, bo nikt Cię nie rozumie, Ciebie i Twojej najwspanialszej pasji na świecie, Momentami piszesz jak jakiś poskręcany emocjonalnie. Dwie propozycje na koniec zacznij nurkować z butlą, bo jestem pewien, że Twój atak spowodowany jest niedotlenieniem, a skoro jesteś tak zajefajny i superhero, zapisz się do klubu miłośników NASA to miejsce dla Ciebie,a i może Cię wyślą w kosmos tam jeszcze internetu nie ma i póki co wszyscy będziemy wolni od Ciebie. Słoma z butów wytarty tekst, którym karmisz się chełpiąc się swoją wspaniałością, tylko czy inni Cię tak samo widzą??? Więc wypier... polaczku, bo napewno nie Polaku. Przepraszam wszystkich czytających to ale nie naiedze, poprostu nie nawidzę jak oszołomy wszystko potrafią tylko krytykować i psuć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krycha konop
(I hate rust)
Wiking
Cię nie rozumie, Ciebie i Twojej najwspanialszej pasji na świecie, Momentami piszesz jak jakiś poskręcany emocjonalnie. Dwie propozycje na koniec zacznij nurkować z butlą, bo jestem pewien, że Twój atak spowodowany jest niedotlenieniem, a skoro jesteś tak zajefajny i superhero, zapisz się do klubu miłośników NASA to miejsce dla Ciebie,a i może Cię wyślą w kosmos tam jeszcze internetu nie ma i póki co wszyscy będziemy wolni od Ciebie. Słoma z butów wytarty tekst, którym karmisz się chełpiąc się swoją wspaniałością, tylko czy inni Cię tak samo widzą??? Więc wypier... polaczku, bo napewno nie Polaku. Przepraszam wszystkich czytających to ale nie naiedze, poprostu nie nawidzę jak oszołomy wszystko potrafią tylko krytykować i psuć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Widac wyraznie ze czytanie ze zrozumieniem sprawia Tobie niemaly problem..O ile pamietam ta umiejetnosc to poziom szkoly podstawowej..
Nizalka to nieodzowny element wyposazenia..Wie o tym kazdy LOWCA.Dla Ciebie i Twoich doswiadczonych kolegow to jednak nowosc..chcesz o tym pogadac?
Nie napisalem ze to zly patent.Uzywam .Jesli Ty lub Twoi znajomi nurkowie bo rozumie ze piszecie jako jedna,ta sama zwarta grupa, jestescie stabilni emecjonalnie,nie jak ja poskrecany) zareagowalibyscie zupelnie odwrotnie..Piana wam leci bo ktos smial skrytykowacPrzyczytaliscie kilka postow i rysujecie moj profil) Troche za wczesnie na zabawe w psychologa..
Skoro Twoj kumpel Radi wrzucil mnie do worka z "odwaznymi zza monitora", pozwolilem sobie droga Krycho na maly rewanz w postaci otwieranego piwka.Nie oceniam rodakow tak nisko,nie wypowiadaj sie w moim imieniu.Odnosnie Twoich obaw o moj stan psychiczny zapewniam ze ma sie zdecydowanie lepiej od Twojego.Nie naleze do ludzi nieszczesliwych czy niezrozumialych.Nie nurkuje na butli ,te hobby zachowaj dla siebie.Powinnas zapoznac sie z fizjologia nurkowania na bezdechu zanim rzucisz kolejny mit o niedotlenieniu.Mysle ze do wizerunku "polaczka"znacznie bardziej pasujesz Ty ze swoim miesem rzucanym na prawo i lewo..
Do przyszlego Pana instruktora.
Nagle pamietasz nasze spotkanie? wyglada na to ze slabo jesli twierdzisz ze reklamowalem sie.To nie ja podszedlem do Ciebie i nie ja zaczalem zgrywac eksperta..Kogo masz na mysli uzywajac liczby mnogiej kiedy byles w sklepie sam i opowiadales o sobie? Nurkowanie sprzetowe ma pewne elementy wspolne z nurkowaniem na bezdechu.Jesli jestes ekspertem od butelek,nie sugeruj tym drugim co i jak maja robic bo tym podwazasz swoj autorytet.Zwrociles mi uwage zebym nie ublizal na forum czyzbys mial ten sam problem co krycha? (czytanie). nie zauwazylem zebym uzyl slowa obrazliwego pod czyimkolwiek adresem.mysle ze te uwagi mozesz zachowac dla swoich klubowiczow ktorzy tak dzielnie Cie wspieraja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
zdecydowanie lepiej od Twojego.Nie naleze do ludzi nieszczesliwych czy niezrozumialych.Nie nurkuje na butli ,te hobby zachowaj dla siebie.Powinnas zapoznac sie z fizjologia nurkowania na bezdechu zanim rzucisz kolejny mit o niedotlenieniu.Mysle ze do wizerunku "polaczka"znacznie bardziej pasujesz Ty ze swoim miesem rzucanym na prawo i lewo..
Do przyszlego Pana instruktora.
Nagle pamietasz nasze spotkanie? wyglada na to ze slabo jesli twierdzisz ze reklamowalem sie.To nie ja podszedlem do Ciebie i nie ja zaczalem zgrywac eksperta..Kogo masz na mysli uzywajac liczby mnogiej kiedy byles w sklepie sam i opowiadales o sobie? Nurkowanie sprzetowe ma pewne elementy wspolne z nurkowaniem na bezdechu.Jesli jestes ekspertem od butelek,nie sugeruj tym drugim co i jak maja robic bo tym podwazasz swoj autorytet.Zwrociles mi uwage zebym nie ublizal na forum czyzbys mial ten sam problem co krycha? (czytanie). nie zauwazylem zebym uzyl slowa obrazliwego pod czyimkolwiek adresem.mysle ze te uwagi mozesz zachowac dla swoich klubowiczow ktorzy tak dzielnie Cie wspieraja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
zebym uzyl slowa obrazliwego pod czyimkolwiek adresem.mysle ze te uwagi mozesz zachowac dla swoich klubowiczow ktorzy tak dzielnie Cie wspieraja.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
krycha jestes facetem czy kobieta? uzywasz formy meskiej lecz w profilu masz imie krycha konop trudnosci z orientacja?zdecyduj sie..
pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok