Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Groził Norwegii atakiem terrorystycznym a dziennikarzom i homoseksualistom śmiercią - Norwegia

Czytali temat:
(962 niezalogowanych)
1 Post
nikodem dyzma
(abradab)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Groził Norwegii atakiem terrorystycznym a dziennikarzom i homoseksualistom śmiercią
TERAZ NIECH NORWEGOWIE ZASTANAWIAJĄ SIĘ KOGO DO SIEBIE PRZYGARNĘLI... A PÓKI CO TO NIECH NA TO PATRZĄ, PŁACĄ, I PŁACZĄ.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
a może myślą że w ten sposób ruszy praca na budowie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
D N
(MYMOL71)
Wiking
Brudasy albo do roboty albo wyjazd z Norwegii tak powinno państwo Norweskie zrobić. Wszystkich wyznawców islamu się pozbyć a nie udzielać im azylu a potem grożbami dziękują za dobro które otrzymali!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(penthomide)
Wiking
czy ktoś wyobraża sobie jakby mohamad stanął na rynku w Krakowie i straszył polaków atakami islamistów , ile moherowych beretów poleciało by w jego strone????

z drugiej strony moohamad powinien mieć swoją gazete i drukowac w niej karykature Norwegów i sprawa była by załatwiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(JUSTYNA22)
Wiking
a ty za kogo sie uwazasz? jak ci sie nie podoba ze tylu ich jest to sam wracaj do swojego kraju... sam jestes brudasem tyle ci powiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Hei!
Ponizej jest link: Analiza islamu autorstwa arabskiego islamologa.
B.B.

www.fronda.pl/news/czytaj/jean_alcader_islam_nie_jest_religia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
zniszczyli juz anglie i wyspy uk, a teraz biorą sie za skandynawie..... w Szwecji juz po zmroku lepiej w pojedynke nie wychodzic, co juz dawno ma miejsce w anglii...... to bardzo skomplikowani ludzie i kurewsko leniwi do roboty, ale zyja ponad stan......
banda złodziei, brudasów i zabójców.....
szkoda norwegii i norków, ale sami sobie zgotowali taki los bedą mieli potęzny problem z babajami......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ola3011)
Wiking
no to sie porobilo : oby to zalatwili polubownie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
Ciekawe ilu z Was wynajmuje lokale, piwnice, baraki, komórki i ziemianki od tych kundli ? Kiedy raz przyszedł do mnie pakis instalowac internet powiedziałem otwarcie, że go nie wpuszczę, bo mieszkam w Norwegii i chcę tu widzieć Norwega. Wkurzył się, była draka, ale i respekcik biura.
Większość z Was przyjechała tu pewnie tylko do roboty, więc ma to w dupie, dla mnie to coś znacznie więcej. To mój kraj.
Niestety Norwegowie nie mają jaj, żeby wygrzebać się z gówna, którym się obłożyli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
zgadzam sie ze wszystkimi ... nic dodac nic ujac....szkoda ze norwedzy nie zdaja sobie spr.z tego jak moze sie to skonczyc....powinni odrazu ich wyrzycac jak zrobia cos nie tak a nie rozmnazaja sie na potege biora kase za darmo i jeszcze maja pretensje do wszystkich o bog wie co......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok