Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2368 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
i tak jeszcze mało zarabiam, a myślę więcej- co ty gabriel na tym mam przestać? nie żartuj!!!, czego się mam bać tutaj , że coś powiem brzydko hahaha? nie wiem co jest gorsze; przeklinać czy oszukiwać i okradać drugiego człowieka?? nie jestem z tych co tu jak ktoś tupnie nóżką zaraz ze strachu stoją na baczność i tylko słuchają bez jakiejkolwiek odezwy. A później mają problemy bo ktoś tam oszukuje ich. Nie trzeba dużo, bo np; wystarczy że na samym początku podpiszesz kontrakt nie zgodny z systemem pracy i płacy to wystarczy... i zaczyna się narzekanie--- i dalej napiszę ,,po..je.ba...ć pośredników,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Nie wiem w jakich warunkach TY sie chowales, mase1, ale mnie byloby wstyd, gdyby tego typu wypowiedzi czytala moja matka, czy moje dzieci. Ale coz, widac inne mamy normy... W domu tez tak mowisz do rodziny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
1. Trzeba uczyć się języka!
2. Nie wierzyć nigdy Adecco, a tym bardziej polakom tam pracującym na stanowiskach konsultantów!!!
3. Nigdy się nie poddawać i walczyć o swoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie mam przed kim się chować i moja rodzina też Lærer . Pokazujesz wszystkim jaki to ty jesteś superaśny,. Jeśli ktoś przyjdzie do mnie i potrzebuje pomocy to ja w miarę możliwości pomagam. A moje wypowiedzi nie mają tu nic do rzeczy i to jakich wyrazów używam, a są gorsi ludzie i robią gorsze rzeczy niż tylko przeklinają. Czepiłeś się mnie za brzydkie wyrazy- naprawdę żal mi ciebie, a może tylko zazdrościsz i całe pisanie o to tylko.... Żyj sobie jak chcesz i rób co chcesz ale nie narzucaj nikomu kto ma jaki być i co ma mówić ,bo ja nie zacząłem pisać w twoją stronę tylko ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
To jest otwarte forum, nie XXX. Bierzesz pod uwage, ze twoje formy wypowiedzi moga byc dla niektorych razace/obrazliwe? Nie twierdze, ze jestes zlym czlowiekiem. Probuje cie tylko zachecic do nieco wiekszej kultury w wypowiedziach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
Obawiam się że po przeczytaniu tego artykułu ludzie widzą jak traktuje człowiek człowieka, a w sumie Polak Polaka- i wydaje mi się że to jest bardziej rażące Lærer niż moje wypowiedzi- postaw się na miejscu tego gościa, nie wiem czy było by tobie wesoło, jeszcze może ma rodzinę na utrzymaniu i co?? to ma być niby dobre!!?? będę przeklinał takie oszustwa i machloje zawsze. W Polsce za komuny ludzie też krzyczeli, gdyby każdy siedział cicho do niczego by nie doszło... za to możesz wyjechać sobie do innego kraju między innymi- zapytaj swojego ojca czy miał taką możliwość w latach 80 ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
mase1 - jak nie czepiam sie tresci, tego co piszesz. Nie twierdze tez, ze trzeba siedziec cicho. Chodzi mi o forme... Poza tym wydaje mi sie, ze czasami podchodzisz zbyt emocjonalnie do niektorych rzeczy, opierajac sie tylko na wypowiedziach/wersji JEDNEJ strony.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Poziom dyskusji podniosl sie, wiec pora wycofac sie . Na zakonczenie jeden komentarz - nie wydaje wam sie, ze ludzie powinni upewnic sie, ze wiedza, co podpisuja ZANIM podpisza? PS. Jes..m p.d wra..niem, j.k inteli....nie mas..jecie prze...nstwa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Niby dlaczego ten pan mialby wyplacic ci VAT? Ty jak wykonawca doliczasz do wystawionej przez ciebie faktury 25 % VAT (mva.) po przekroczeniu pierwszych 50K. Z pobranego przez ciebie VAT-u, to TY rozliczasz sie z wladzami podatkowymi, nie jakis pan AS.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mariusz W
(mawik)
Wiking
Tak jak w ostatnim zdaniu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok