Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

"List z Polski" - Treści pokazane w filmie są zabronione przez TVP - Norwegia

Czytali temat:
ela jankowska Agata Dymna Justyna Michalak GRZEGORZ SOBÓR Magda Ma Ewa Adam Leon . (722 niezalogowanych)
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "List z Polski" - Treści pokazane w filmie są zabronione przez TVP
A ja slyszalam i widzialam Bronislawa Komorowskiego jak wypowiadal przemowienie 9 kwietnia a potem to samo przemowienie wypowiadal 10 kwietnia !!! Na yahoo !!! Ogladalam i stad moje zdanie na temat katastrofy w Smolensku !!! To od dawna bylo zaplanowane ,tylko po drodze cos ci planujacy-spartaczyli ! I stad te wszystkie niedomowienia w tym temacie !!!PS : chcialam za 2 godz. odsluchac ponownie to przemowienie - niestety juz je skasowano. I teraz domyslam sie -dlaczego !!!Ale to tylko moje domysly -kazdy ma inne -prawda !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Nie trzeba bylo sie wychylac z wiadomosciami . Jak nie bedzie mnie za 2 miesiace- to znaczyc bedzie ,ze juz mnie zwineli . Dam znac - jak bede potrzebowac paczki do pokoiku z kratami w oknach !!! Pozdrawiam wszystkich ,ktorzy dociekaja prawdy ,pomimo ,ze kole w oczy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
sa wielkie problemy z odsłóchaniem naterjału .czy to specjalnie ale to co opowiadaja ci wszyscy to straszne ,czy to prawda nie wiem,a jesli tak to co bedzie co znami sie stanie, czy dojdzie....... mamobawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Wracam do tematu !! Otoz strona na Yahoo -juz nie istnieje .Nawet nie moge dogrzebac sie w archiwum !!! Sprawnie dzialaja !! Juz zaraz po tym jak wysluchalam przemowienia B.K. za niedlugi czas -usuneli strone ! Jak ktos chce w jakis inny sposob pogrzebac w archiwach Serdecznie zycze powodzenia !!! Przemek 33 -ty masz obawy - a co ja mam powiedziec ! Juz milkne !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
czy nasi zawsze musza szukac dziury w calym??? zwykla katastrofa... ruskim nie chcialo sie podejsc do sprawy powaznie bo mieli kaczora gleboko w tylku ale zeby uniknac skandalu zaczeli cos tam robic. tyle ze nasi musza doszukiwac sie teorii spiskowych itd. Ruskie odwalili robote byle jak , zaczely padac pytania no i zapetlili sie troche w zeznaniach zeby nie wyszlo ze robili wszystko na odpier... NO ale nasze glowy wyweszyly w tym zamachy, zabojstwa, napady na PL itd .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb) Online
Początkujący
To zadziwiające,że tzw.większość chce"świętego spokoju",pełnej "michy"i ciągle puchnącego konta! Nie chce(?) widzieć-wiedzieć co może czekać nasz kraj za kilka - kilkadziesiąt lat? A może niektórym z nas tutaj,wydaje się że "złapali byka za rogi"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb) Online
Początkujący
Nie trzeba być PIS-owcem,żeby widzieć że od pierwszych godzin po"katastrofie" jest kompletna DEZINFORMACJA.
Może i śp.Prezydent Lech Kaczyński nie był "ważny" dla Brukseli a tym bardziej dla Moskwy,ale czy był dla nich,w szczególności dla Putina, zagrożeniem to już sprawa dyskusyjna.
Był po prostu PRZESZKODĄ w jego hegemonistycznych zapędach,jeśli chodzi o region wschodni,zresztą nie pierwszą i obawiam się że nie ostatnią.
A jeżeli chodzi o pilotów, to nikomu nie życzę żeby byli Oni "zmuszani" do lądowania blisko 1.5km przed pasem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Zbigniew Kozlowski
(osbornn)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb) Online
Początkujący
Jest też coś dla tych,którzy"przywykli" do oglądania TVN-u...
www.blogpress.pl/node/6019
Pozdrawiam...również tych "trzeźwo" myślących.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok