Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nie dali rady wykorzystać 11,1 miliarda koron - Norwegia

Czytali temat:
(289 niezalogowanych)
17 Postów

(Marcin Zwierzchowski)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie dali rady wykorzystać 11,1 miliarda koron
Eh... żeby w Polsce rząd był tak samo nieudolny jak tutaj :/ Żeby naszym chociaż 1zł zostało w budżecie na następny rok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
W tych 11,1 mld jest 50 000, które w/g ich prawa powinny byc moje a skoro NAV nie wypłacił mi ich TO JAK TO nazwac. Byc może, że cała ta wielka suma jest "zaoszczędzona" na Polakach, niewypłaconych, obiecanych świadczeniach. ... , ja się już nie upomnę - bo mi wstyd i honor nie pozwalają!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Marcin Zwierzchowski)
Wiking
Skoro Ci nie wypłacili to wydaje mi się, że chyba jednak nie miałeś uprawnień by je dostać. Nigdy nie widziałem tutaj żeby Państwo jakoś specjalnie dyskryminowało obcokrajowców. Oczywiście mówię o tych którzy nie kombinują. Nie wiem jak było w Twoim przypadku ale jeśli jest jak mówisz (że coś Ci się należy od nich) to powinieneś się o to upomnieć i odebrać swoje. Jeśli Ci się należy a nie dostałeś, to pewnie jest to tylko niedopatrzenie bądź brak jakiegoś papierka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok