Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1988 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
[b]barbara67 napisał:

Ale przeciez nikt tu pana ladnego na sile nie trzyma - wsrod tych nieuczciwych, zalkoholizowanych no. dewiatow [/quote]

...brawo!

odpowiedz godna takiego wysmienitego pedagoga jak ty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
mariu napisał:
niewykluczone a czy nie przeszkadza tobie jak powiedzą do ciebie po rusku?

Nik do mnie nigdy nie mowil po rusku - a szkoda, bo jak ja zaczynalam uczyc sie no. to nie bylo zadnego slownika pl.-no. i ze wzgledu na to ze znalam dobrze ruski poslugiwalam sie slownikiem no.-ruskim

Wg. pana ladnego jestem " wysmienitym pedagogiem" - to pewno dlatego nie mowia do mnie po rusku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
czyli akceptujesz jeżeli ktoś utożsamia ciebie z Rosjanką to nieżle bo mnie to irytuje na przykład
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Nikt mnie nigdy nie utozsamial z Rosjanka - tu gdzie mieszkam i pracuje wszyscy dobrze wiedza kim jestem i skad jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mariu napisał:
czyli akceptujesz jeżeli ktoś utożsamia ciebie z Rosjanką to nieżle bo mnie to irytuje na przykład
No popatrz ..popatrz .. a z kim zachód ma sobie kojarzyć Polskich Słowian ...? .
Z germańskimi Niemcami .... a może z Francuzami lub Anglikami ..!
Ty masz jakieś urojenia lub drobne odchyły .
Na siłę chcesz się pozbyć Historycznej spuścizny Narodowej .
Przecież Polska TA BARDZO DAWNA OD MORZA DO MORZA i ta nie tak Dawna BLOKU WARSZAWSKIEGO , zawsze była związana z terytorium ROSJI czy się to Tobie podoba czy też nie podoba ...

To tak jak Norwegia ma powiązania z Danią... Szwecją ...poprzez język czy z Lapończykami poprzez Ich rdzenne tereny.
A niektórym Norwegom też się to nie podoba ... u Mnie w wiosce Już prawie 10 raz zmieniają zniszczoną tablicę z Nazwą Miasta po lapońsku ...
A życie toczy się dalej .

Za bardzo jesteś rozpolitykowany a za mało masz wiedzy by poważnie z Tobą dyskutować .

Ot Taki z Ciebie chłopski filozof ...
Tacy Tobie podobni , w BIEDNEJ MAŁOPOLSCE Mordowali Panów bo ktoś Im powiedział ,że to diabły wcielone ....

Mieli źle a po Mordach jeszcze gorzej , a Kościół Katolicki tylko zacierał ręce bo wszystkie dobra pomordowanych panów , przechodziły automatycznie pod opiekę Kościoła ... a chłopi dalej byli przypisani do ziemi jako Niewolnicy ... i dalej odpracowywali pańszczyznę a na kościół oddawali dziesięcinę... Ot i tyle mieli dobrego ...
I tak jest też z Tobą ... PYSZCZYSZ rzucasz kalumnie a i tak byłeś i będziesz wyrobnikiem .
Tyle tylko znerwicowanym i krótko pożyjesz i taki jest pożytek z Twojego politykierstwa ....
BĘC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
Barbara Busz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
jak byś napisał że chcę się pozbyć części spuścizny narodowej to może i przyznałbym tobie racje a tak to napisałeś to co napisałeś ...szyjesz strasznie... i widać jaki masz stosunek do wszystkiego. Wychowany jesteś w duchu cywilizacji turańskiej a dodatkowo determinujesz pozycję Polski poprzez pryzmat układu warszawskiego, widać że nadal tkwisz w tamtych czasach gdzie takie "orły nauki" jak ty zdobywały poklask towarzyszy partyjnych.

Ja nie jestem idealny i odchyły mogę mieć ..zawsze to lepsze niż uprawiać chałturę forumową.

słowiańscy hmm temat rzeka w toku badań halo grup
(ostanie badania pierwiastek słowiański, celtycki i germański)
wyrobnik a tak owszem i co z tego, nie kradnę a co...tobie wstyd może żeś robol jest? ,ej a może ty... archanioł Gabriel i żadnej roboty się nie tykasz, miejski panicz i wykształcony filozof .... dodatkowo trudnisz się jakimś znachorstwem i przepowiadasz przyszłość jak Rasputin który notabene nie pożył długo ( chyba że żyje w piosence Boney M) ale tobie raczej nie wróżę kariery estradowej.

wyluzuj ja wiem że gorzała smaczna i czasem pojawiają się po niej fiksacje ale musisz to kontrolować bo źle skończysz a ....picie do lustra to niedobra sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A wiesz co oznacza imie Barbara - barbarzynca lub cudzoziemka -

Chociaz czasami juz zapominaja, ze mam pl. korzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A jeszcze mi sie cos przypomnialo - a propos wypowiedzi Gabriela - No. bardzo sie denerwuja jak sie ich pomyli ze szwedami albo z dunczykami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
do G.. ..aha a może ty jakiś potomek Stalina czy innego wschodniego despoty jesteś jeżeli twierdzisz że Polska zawsze była związana z Rosją co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok