Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1991 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tez pisalem m.in. o pracy zawodowej

bo to wlasnie w godzinach pracy,na terenie magazynu,z ktorego f-ma odbiera towar,moj norweski 'kolega' podpierdzielil (spokojnie i na luzie) zgrzewke proszkow do prania...

przez dluzsza chwile,nie moglem wyjsc z podziwu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Alez mi odkrycie - zlodzieje sa na calym swiecie i w kazdym spoleczenstwie - i co uogolnisz to do stwierdzenia, ze wszyscy no. kradna ????

A jak zobaczysz pijaka to, ze wszyscy no. sie upijaja ????

itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
Witaj nie rozchodzi mi się o tylko o Norwegię tylko szeroko pojęty tzw "zachód", nie mam na myśli tego żeby bazować tylko i wyłącznie na przeszłości wiadomo trzeba iść z postępem.
Jak można bazować na naszej przeszłości skoro druga strona kompletnie nie ma o niej żadnego pojęcia? no może takie pojęcie że leżymy gdzieś w tundrze. Dlaczego zachód potrafi kojarzyć pewne fakty historyczne z zachodnią Europą a z Polską nic. Dziwi mnie że na pytanie gdzie uchwalono pierwszą konstytucję na terenie Europy odpowiedź:Francja a Polska to przecież tundra jak oni (te Polaki )wiedzieć mają co to porządek prawny skoro polują na niedźwiedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...wszyscy nie

30% norwegow przyznaje sie do korzystania z uslug pracy na czarno (okradajac tym samym swoja kochana ojczyzne)

danych o alkoholizmie nie chce mi sie teraz szukac,ale wystarczy zastanowic sie,skad takie adsurdalne przepisy,dotyczace sprzedazy alkoholu...

a od uogolniania sa tutaj lepsi ode mnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
mariu napisał:
Witaj nie rozchodzi mi się o tylko o Norwegię tylko szeroko pojęty tzw "zachód", nie mam na myśli tego żeby bazować tylko i wyłącznie na przeszłości wiadomo trzeba iść z postępem.
Jak można bazować na naszej przeszłości skoro druga strona kompletnie nie ma o niej żadnego pojęcia? no może takie pojęcie że leżymy gdzieś w tundrze. Dlaczego zachód potrafi kojarzyć pewne fakty historyczne z zachodnią Europą a z Polską nic. Dziwi mnie że na pytanie gdzie uchwalono pierwszą konstytucję na terenie Europy odpowiedź:Francja a Polska to przecież tundra jak oni (te Polaki )wiedzieć mają co to porządek prawny skoro polują na niedźwiedzie.

Musisz sie obracac w kregach bardzo niedouczonych i prymitywnych ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
pewnie ale najlepiej to Polakom przyznać palmę pierwszeństwa w czynieniu wszelkiego zła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
...wszyscy nie

30% norwegow przyznaje sie do korzystania z uslug pracy na czarno (okradajac tym samym swoja kochana ojczyzne)

danych o alkoholizmie nie chce mi sie teraz szukac,ale wystarczy zastanowic sie,skad takie adsurdalne przepisy,dotyczace sprzedazy alkoholu...

a od uogolniania sa tutaj lepsi ode mnie...

Ale przeciez nikt tu pana ladnego na sile nie trzyma - wsrod tych nieuczciwych, zalkoholizowanych no. dewiatow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
no właśnie takie kręgi spotyka się na co dzień na ulicy w sklepie w banku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
mariu napisał:
pewnie ale najlepiej to Polakom przyznać palmę pierwszeństwa w czynieniu wszelkiego zła

A moze jestes po prostu przewrazliwiony na tym punkcie ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(mariu)
Wiking
niewykluczone a czy nie przeszkadza tobie jak powiedzą do ciebie po rusku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok