ANIAa napisał: Hej. Szukamy znajomych Ski i okolice. Jestesmy para po 30tce z dwojka malych dzieci
Hej.
Macie na mysli jakies swingowanie?
Jezeli to lubicie to ja ze stara jestesmy bardzo zainteresowani. Mamy po 33 lata, jestesmy czysci, dbamy o higiene naszych narzadow. Wszystkich.
Hej.
Macie na mysli jakies swingowanie? Ja z moja stara na to reflektujemy. Mamy po 33 lat, jestesmy czysci i zadbani. Dbamy o higiene naszysz wszystkich narzadow i przyrzadow.
Wasze dzieci nam nie przeszkadzajq, ale nie lubimy, jak sie patrza na zabawy doroslych.
Hej. Sorki, ze dopiero teraz pisze, ale nie zagladam tutaj za czesto Chetnie wpadne na kawe, tylko dopiero w przyszlym tyg bede miala samochod, bo ogolnie wszystko przestalo w nim dzialac. Jest u mechanika. Do mnie narazie nie zapraszam, bo akurat mam remont.. ale jesli masz ochote jakos do Ski przyjechac na kawe, albo spacer to chetnie sie spotkam Mam syna 2,5 roku i corke 7 mies
Pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.