HEJ! Jeśli ktoś z was się nudzi i chciałby kiedyś wyskoczyć na jakąś imprezę to ja ja się chętnie przyłączę Nie znam zbyt wielu ludzi tutaj i chciałbym nawiązać nowe kontakty. Pozdrawiam!
teraz dostaniesz setkę ogłoszeń na sex i spotkania w zaciszu na pw od napaleńców to się przestaniesz nudzić
ale tak poważnie to w przyszłą sobotę koło 19.00 w centrum
Andre ved mark napisał: teraz dostaniesz setkę ogłoszeń na sex i spotkania w zaciszu na pw od napaleńców to się przestaniesz nudzić
ale tak poważnie to w przyszłą sobotę koło 19.00 w centrum ....napewno ktoś się dołączy . zwykle pisze wielu przychodzi 5 ..6 osób
iamzay napisał: HEJ! Jeśli ktoś z was się nudzi i chciałby kiedyś wyskoczyć na jakąś imprezę to ja ja się chętnie przyłączę Nie znam zbyt wielu ludzi tutaj i chciałbym nawiązać nowe kontakty. Pozdrawiam!
Ja czasami się nudzę . I przydało by się wybrać na jakąś imprezkę . I dołączyć do normalnych ludzi . Znam tu wiele NIE ludzi , ale chciałbym poznać CZŁOWIEKI , a nie małpy . Pozdrawiam wszystkich Normalnych .
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.