Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poznam samotną panią w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
RODZIUNIA FF Wojciech Strozak grzegorz machel Rafaldas (1544 niezalogowanych)
18 Postów
BIGBEAR ?
(BIGBEAR)
Wiking
Poznam panią która czuje się samotnie w tym kraju i potrzebuje męskiego towarzystwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Tylko czekać jak Gabriel Ci co nieco napisze... Ile już Ci podobnych wątków usunęli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:
Tylko czekać jak Gabriel Ci co nieco napisze... Ile już Ci podobnych wątków usunęli?
TO NIE JEMU USUWAJĄ WĄTKI ...!!! .
---
Tylko to ON SAM ... DONOSI DO MODERATORA O USUNIĘCIE POSTU , A ADMINISTRATOR ... KASUJE CAŁY TEMAT ...!!!

---
Współczuje już Kobiecie , która się z tym konfidentem , zwiąże się na dłużej niż nocka w łóżku .
---
PRAWDA ZAWSZE JEST NAJMNIEJ WYGODNA ...!
---
Ja Osobiście mam to w ...xxxxx...
---
Jednak złości Mnie ... taka dwulicowość i bezczelne zakłamanie ...
I tylko tyle , gwoli wyjaśnienia .
---
Niech i ten temat też .... ZADENUNCJUJE ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
---
Tylko to ON SAM ... DONOSI DO MODERATORA O USUNIĘCIE POSTU , A ADMINISTRATOR ... KASUJE CAŁY TEMAT ...!!!

---
Współczuje już Kobiecie , która się z tym konfidentem , zwiąże się na dłużej niż nocka w łóżku .
---
---
---
---

Gabrielu, śledziłem co pisze PAN DUŻY NIEDŹWIEDŹ... To jego pytałem, nie Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
BIGBEAR ?
(BIGBEAR)
Wiking
Widzę że Fioletowy Troll nie oduszcza, najpierw pojawił sie jako Przedstawiciel krwawego reżimu Kambodży a potem ten Fioletowy.... wczoraj założyłem dwa i dwa zostały usunięte ze względu na Trolla skoro zostały usunięte wszystkie wypociny nieczego nie winnego i nie skalanego myślą Trolla to dlaczego tak się buntuje Zastanawiam się dlaczego moderator go nie zbanuje -poczytałem sobie jego zacne wypociny i musze powiedzieć że jestem pełen podziwu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:...Gabrielu, śledziłem co pisze PAN DUŻY NIEDŹWIEDŹ... To jego pytałem, nie Ciebie.
Wiem ... wiem ...
Niepotrzebnie wychodzę zawsze przed szereg ...
Może dlatego iż Dzisiaj było za Dużo ... INTENSYWNEGO SŁOŃCA .... , pierwsze takie nasłonecznienie w tym roku w Mojej Wiosce ...
I jestem trochę rozdrażniony .
---
A może Inne Składniki niewymierne i niewymowne ?
Jak chociażby brak wódeczki w kanistrze ... !
---
Więcej nie będę tu Pisał , by podbijać ten temat w górę !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:

Z tego co wiem to 3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
---

---
---
---
---
---

Gabrielu, śledziłem co pisze PAN DUŻY NIEDŹWIEDŹ... To jego pytałem, nie Ciebie.

Ale trzeba mu przyznać , że jest bardzo uparty albo napalony .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
BIGBEAR napisał:
Widzę że Fioletowy Troll nie oduszcza, najpierw pojawił sie jako Przedstawiciel krwawego reżimu Kambodży a potem ten Fioletowy.... wczoraj założyłem dwa i dwa zostały usunięte ze względu na Trolla skoro zostały usunięte wszystkie wypociny nieczego nie winnego i nie skalanego myślą Trolla to dlaczego tak się buntuje Zastanawiam się dlaczego moderator go nie zbanuje -poczytałem sobie jego zacne wypociny i musze powiedzieć że jestem pełen podziwu

A może został usunięte z powodu treści?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
BIGBEAR ?
(BIGBEAR)
Wiking
A może został usunięte z powodu treści?[/quote]

Możesz jaśniej ? Treści mojego postu czy też treśći tego .... Fioletowego ? Jeśli uważasz że treść mojego postu narusza ogólnie przyjęte przez ludzi poruzumiewanie się to mozesz go zgłośić i efekt powinien być ten sam co poprzednio ponieważ nie różni się od poprzednich dwóch

pozdrawiam BB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok